9
-
okosan gyerekek #9 a neved mindent elárul, hülyë fäsz. -
Rotyoka #8 Azt is csak elméletben törlik barátom. Amikor ilyen 40 éves telefonbeszélgetések kerülnek elő a semmiből 1-1 per alatt, akkor te még elhiszed, hogy nem tárolják a felvételeket több tíz évig? -
Rotyoka #7 És íme svájc teremtett 2000 új diákmunkahelyet :) -
#6 de a google csak egyszer fotóz, a térfigyelő meg folyamatos
egyébként nem ua a kettő, egyik elő kép, másik nem, szóval értelmetlen összehasonlítani -
MacropusRufus #5 nos, a térfigyelő kamerák adatait 60 naponta törléik. Amennyiben személyeket figyelsz meg (pl. irodában dolgozó arcokat) 30 nap.
A google meg évekre tárolja. Tehát nem ugyan az.
Továbbá: amennyiben a térfigyelő kamera álltal készített kép, amin TE szerepelsz az engedélyed nélkül megjelenik pl. egy web oldalon, a kamerát üzemeltető cég perképessé válik. Személyiségi jogsértés.
-
#4 Az egy dolog, de azt nem nézegetheti szinte bárki a világon. Itt viszont arról van szó, hogy egy cég hatalmas zsák pénzzel a háta mögött ne tehessen meg bármit, amit csak akar, legyen szó alapvető emberi jogokról.
A Google azt hiszi, hogy csak úgy bemehet egy országba, és végigfilmezheti azt az ott élők beleegyezése nélkül ... már egy ideje nagyon pofátlan ez a cég. -
Szefmester #3 Én például már vettem hasznát, mikor az egyik ismerősöm szólt hogy ez vagy az a ház jól néz ki, vagy ezt meg azt látott kint. Én meg csak beírom a címet vagy odanavigál ha nem tudja hogy jutott el oda, és megnézem magam is. -
opeca #2 Komolyan használja valaki ezt a szar streetviewt? Még ha folyamatos panorámaképeket raknának össze, és folyamatosan lehet mozgatni, akkor látnám értelmét, de így.... -
#1 Éljen, még egy hülye bíróság. Az persze nem probléma, hogy naponta több száz "biztonsági" kamera veszi fel az embereket.