Svájc szigorúan szabályozza a Street View működését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a neved mindent elárul, hülyë fäsz.
Azt is csak elméletben törlik barátom. Amikor ilyen 40 éves telefonbeszélgetések kerülnek elõ a semmibõl 1-1 per alatt, akkor te még elhiszed, hogy nem tárolják a felvételeket több tíz évig?
És íme svájc teremtett 2000 új diákmunkahelyet 😊
de a google csak egyszer fotóz, a térfigyelõ meg folyamatos
egyébként nem ua a kettõ, egyik elõ kép, másik nem, szóval értelmetlen összehasonlítani
egyébként nem ua a kettõ, egyik elõ kép, másik nem, szóval értelmetlen összehasonlítani
nos, a térfigyelõ kamerák adatait 60 naponta törléik. Amennyiben személyeket figyelsz meg (pl. irodában dolgozó arcokat) 30 nap.
A google meg évekre tárolja. Tehát nem ugyan az.
Továbbá: amennyiben a térfigyelõ kamera álltal készített kép, amin TE szerepelsz az engedélyed nélkül megjelenik pl. egy web oldalon, a kamerát üzemeltetõ cég perképessé válik. Személyiségi jogsértés.
A google meg évekre tárolja. Tehát nem ugyan az.
Továbbá: amennyiben a térfigyelõ kamera álltal készített kép, amin TE szerepelsz az engedélyed nélkül megjelenik pl. egy web oldalon, a kamerát üzemeltetõ cég perképessé válik. Személyiségi jogsértés.
Az egy dolog, de azt nem nézegetheti szinte bárki a világon. Itt viszont arról van szó, hogy egy cég hatalmas zsák pénzzel a háta mögött ne tehessen meg bármit, amit csak akar, legyen szó alapvetõ emberi jogokról.
A Google azt hiszi, hogy csak úgy bemehet egy országba, és végigfilmezheti azt az ott élõk beleegyezése nélkül ... már egy ideje nagyon pofátlan ez a cég.
A Google azt hiszi, hogy csak úgy bemehet egy országba, és végigfilmezheti azt az ott élõk beleegyezése nélkül ... már egy ideje nagyon pofátlan ez a cég.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én például már vettem hasznát, mikor az egyik ismerõsöm szólt hogy ez vagy az a ház jól néz ki, vagy ezt meg azt látott kint. Én meg csak beírom a címet vagy odanavigál ha nem tudja hogy jutott el oda, és megnézem magam is.
Komolyan használja valaki ezt a szar streetviewt? Még ha folyamatos panorámaképeket raknának össze, és folyamatosan lehet mozgatni, akkor látnám értelmét, de így....