1898
\"Trance is a natural drug that will heal us all\"
-
#18 itt van egy-két kedvenc
-
HUmanHunter #17 uplifting? fav :) -
#16 Én nem így látom, de tény, hogy az utóbbi időben nagyon kevés a jó zene ebben a műfajban. -
sanyicks #15 Nagyon sablonos mindegyik, gáz hogy 2000 után semmi újat nem sikerült összehozni. -
#14 Kár hogy Tiesto is ennyie "elkallódott". Ezek a zenék amit Ferry Corstennel együtt csináltak ezek örök klasszikusok. A Ligaya sokszor volt csengőhangom még 10 évvel ezelötti három soros fekete fehér telón :)) -
#13 Az egyik legjbob!
-
#12 Egyébként nagyon nem lenne jó ha visszavonulna. Annak idején ő vezette be ezt a nagyon hosszú szimfonikus kiállásos zenét amit annyira imádok... :) -
#11 Nem vonult tejesen vissza. Ez a szám elvileg nemsokára megjelenik valahol.
Egy kis ízelitő belőle:
-
#10 Én is így vagyok vele bár nem buszozom de van amikor a net elött este fél 10kor felrakom a fejhallgatót benyomom a kedvenc trance rádióm és éjjel kettőkor még nem bírom kikapcsolni. :DDD -
#9 Sztem ez sokkal jobb szám tőlük:
-
#8 Andy az egyik legjobb volt, kár, hogy "visszavonult". :(( -
DIESEL DOG #7 Ha trance akkor az uplifting nagy kedvenc...
Egy pár darab a személyes kedvencek közül... :)
-
#6 ez borzasztó, ezek mai zenék?? -
NoZoli #5 Ha Gouryella, akkor már inkább a Ligaya Original Instrumental verziója! Lassan már 10 éves szám az is, de nálam még mindig az első helyen van!
-
kennedy69 #4 ez már nem mai,de ilyesmi zene
-
#3 +fav
-
#2 Én ugyan jobban preferálom amikor egy szép női vagy férfi vokál is társul hozzá, de ígyis nekem a kedvenc muzsikáim ezek és képes vagyok akár órákig hallgatni, buszon jóformán nem akarom, hogy hazaérkezzek mert olyan jó ülni és hallagatni a zenék miközben nézek ki az ablakon:) -
#1 Muszáj volt egy ilyen fórumot nyitnom... :)
Wikipedia szerint röviden:
Uplifting Trance - Főként "elszállós" dallamok és kiállások jellemzik. Sok dallam és hangszer található benne. A kiállások gyakran a legszebb, legsikeresebb szimfonikus szerzeményeket juttathatja eszünkbe, csak itt nem vonós, fúvós, (élő) szimfonikus hangzásvilágot használnak, hanem a legfülbemászóbb szintetikus már-már űrutazást idéző lágy hangszerelést. Talán az egyetlen zenei műfaj, amely egyszerre hordozza magában elsöprő érzelmeket, és a ritmusos lüktetést. Tiszta hangzás, dallamos basszusok, kiváló minőség jellemzi.
Néhány dal a műfajból:
Hirtelen ennyi mutatóba... De millió egyet bel lehetne rakni.