1898
\"Trance is a natural drug that will heal us all\"
-
#58 Ja hát ja. :D
Meg Jean Michel Jarre. Kb 70es évek végére 80as évek elejére visszamehetnénk. Azokra a zenékre gondoltam amikben már konkrétan megtalálhatóak azok a stílus elemek amiket ma is használnak széles körben.
Láttam alább egy két kommentet miszerint semmit nem fejlődik a trance. Persze hogy nem mert nem csinálnak új gépeket. A hangzás mindig jobb minőségű és kifinomultabb lesz de vadi új dolgot amit azelött még nem hallott az ember nem nagyon fognak kitalálni egy jó ideig még.
Ezek a fúziós dolgok hogy pár éve kevernek mindent mindennel aztán kialakulnak ezek az elektro-techno-house-minimal stílusok ezek nálam nem számítanak újításnak. -
#57 Jajj mekkora zene :D
Amúgy a trance alapja szerintem a Kraftwerk féle popcorn, persze az még távol áll magától a trancetől. :))) -
#56 Ha már nosztalgiázok....
Egy kis vita indító!! Szerintem ez volt a legelső trance zene. Emlékszem mikor kiskoromban meghallottam azt mondtam ilyet még sosem hallottam előtte. Ez volt 92ben. :DD
-
#55 Öreg trenszerek biztos emlékeznek rá mekkora név volt régen Fred Baker a szakmában. :)
-
#54 Egy klasszikus mára.. Elképesztő mennyire nem jön át a zene jutubon... :(
-
#53 Csak, hogy legyen egy vokálos is :)
-
#52 + Venice Beach is nagy jóság
-
#51 Nem volt még Daniel Kandi? Ejnye :D
-
#50 További kedvencek, az első nagyon hajaz a Rank 1 - Airwavere:
-
#49 -
#48 egyébként szeretem a zenéit. ez is egy jó kis hajnali bulizás utáni csillezéshez való. :)
-
#47 Jaja van benne egy kis "shah féle" balearic hangzás :) -
#46 Ez olyan Roger Shah féle ibizai trance :)) -
#45 nem tudom, ez stílusilag hova tartozik, de szép
-
#44 Nem voltam még de a Trancegiving partyk a látottak alapján komolynak tűnnek. Mint már mondtam május 21én Aly & Fila. Remélem ütős lesz.
-
NoZoli #43 Ez sem mai és eléggé gagyi minőségű a hang, de "all time fav":
Final & Sylas - Classic Wave (D-Light Remix)
-
#42 Nem kimondottan uplifting. D Simo Patterson sosem hibázik.. :)
-
#41 Amugy most ez a kedvenc számom. Tegnap óta nem bírok mást hallgatni. Madácsicsergés, hosszú kiállás, húzós 1400 bpm körüli alap, gyönyörű felemelő dallam. Imádni való.
-
#40 ez nagyon szép -
#39 Az a jó dolog hogy rengeteg fiatal kezdi művelni ezt a stílust szóval van utánpótlás. :D
Lengyelország pl manapság egy uplifting királyság! :) -
#38 Ők végre fellépnek május 21én pesten. Akinek van kedve jöjjön és bulizzon velünk :)) -
#37 Ezek isteni számok. Gyönyörű női vokálokat szeretem ha megvan a csodás dallam meg a húzós alap. Attól hogy van benn ének vagy sem még ugyanolyan uplifting zene lesz. :) -
#36 Óriási kedvenc. :)
És ha már rank 1, akkor a 3 örök fav:
-
#35 nagy fav -
#34 -
#33 -
Legnagyobb Blueman zene számomra.
-
#31 Blueman az isten. Az uplifting trance a kedvencem, +fav :) -
#30 Andy Blueman-es Tuvan 100-szor jobb, mint az original, nem is értem miért nem azt favorizálták 2009-ben... -
#29 Arctic Moon nagy zseni :) és ha már a lengyel vonal
Nagy dara végig majd a kiállás 2:17 és 2:45 -től piano is :)
-
#28 Ahhoz képest,hogy inkább a vokálos vonalat szeretem egész jókat találok.
Kedvemre valók :)
-
#27 -
#26 legjobb
-
#25 Így viszont már LOST is uplifting :D
-
kennedy69 #24 ez is tetszett nekem régen.
-
kennedy69 #23 "gáz hogy 2000 után semmi újat nem sikerült összehozni."...egyetértek! -
#22 + fav.
Rögtön hoztam is egyet :) 1:46 -tól
Lost + Walk Away nem uplift ezt leszámítva azért jó zenék :) -
#21 Ennek a műfajnak a két nagymestere Aly & Fila
-
#20 annyira azért nem vagyok otthon a témában, hogy meg tudjam különböztetni a trensz mind a 2371 fajtáját, sajnálom :( -
#19 Mondjuk a sok belinkelt vokálos szám az nem éppen uplifting...