1898
\"Trance is a natural drug that will heal us all\"
-
#178 Nem rossz ez a verzió sem, de kivételesen (nem ritka nálam) az eredeti nekem jobban bejön.
-
#177 Ha lehet, akkor igen :)))
-
#176 biztos nem jelent még meg mert fenn van a listámon. :D -
#175 ez a változat tetszik nagyon. Mindent keményen de érzelmesen szeretek. :DD
-
#174 Meg akarod vásárolni?:D -
#173 Nagy kedvencem :) Alex M.O.R.P.H. remix sokat dob rajta. -
#172 -
#171 -
Jó szám. Ha jól látom még nem jelent meg csak egy mixből rippelték ki. -
#169 Nagy kedvencem ez a szám:
-
#168 -
#167 volt már?? isteni!! :)
-
#166 1:17 -től
-
#165 Ja csak a horizonsra gondoltam, Sophia már jön le flacban, köszi. :) -
#164 Horizons
Sophia -
#163 Jöhet, a 320as nem olyan rossz :) -
#162 320-asba fel tudom tölteni, ha kell -
#161 Na ezt most hírtelen még mp3ban sem találom sehol.
Viszont itt egy másik kiváló track :)
-
#160 -
#159 Isten vagy! -
#158 ebbe semmi dárenbéz nincs csak egy kicsit megtörik az ütemet közbe. :DDD amugy nekem is bejön. :) -
#157 Uplifting + DnB :D (3:40 -től egy picit legalábbis)
Nagyon bejön most -
#156 nem tom emlékeztek e erre az óriási slágerre. Emlékszem a parádén annak idején 3szor lenyomták. 2szer a kamionon egyszer meg a Kyau & Albert az afterpartyn. :D
---és egy gyilkos remix Simon Pattersontól
-
#155 egyébként itt van mellettem a kis listám amire felírom mindig a zenéket hogy ne felejtsem el őket. :DD
14 szám van rajt most épp és ki tudja mikor jelennek meg. :DD -
#154 Na mindegy, nézz körül rutrackeren :) -
#153 Tranceroute szinte ugyanaz mint a trancetraffic csak kicsit késöbb indúlt. -
#152 Google translatel nem tudsz bejelntkezni, de nem is kell. :) Főoldalon ctrl+f trance aztán kész, rákattintasz, aztán a losslessre, az albumnevek meg nem oroszul vannak. :) -
#151 Azt nem ismerem, de TranceTraffic nagyobb viszont ott sem vagyok. De RuTrackeren rengeteg album és maxi van, what.cd meg szimplán a legnagyobb zenei tracker. -
#150 probléma megoldva :3 -
#149 Tranceroute-on vagyok fenn. -
#148 Rossz helyen keresgélsz. What.CD-re próbálj meg bejutni, ezenkívül ajánlom a rutracker.org oldalt. Orosz, de azért meg lehet találni a cuccokat. :) Utóbbin nyílt a reg. -
#147 2004 óta gyűjtöm a zenéket és én úgy vettem észre hogy a zenéim kb 60 százaléka nem lenne meg ha csak flacot töltenék. -
#146 Tele van flaccal az internet, szinte minden fent van, főképp az új cuccokból. :) De rengeteg régi album is megvan flacban. -
#145 Én 320 kilóbitbe gyűjtöm a zenéket. Sajnos falcba még mindig nagyon kevés zenét "adnak ki". Normálisan kikeverve egyébként minimális a különbség flachoz képest. Egyébként ettől függetlenül örülnék neki ha áttérnének flacra. Részemről elfelejteném az mp3at. -
#144 Már veszem is meg ezt is, veszteségmentesen. :D -
#143 Ez is fasza :) -
#142 Ezt pont most hallottam a rádióba. Isteni szám
-
#141 hehe. ez az összes megvan amit beraktál. :DD -
#140 Itt megvásárolható mind a 4 remix, természetesen FLACban. :) -
#139 Hm van egy maxim ebből, de ez a mix nincs rajta, na mindjárt letöltöm akkor a másik albumot is. :D