Uplifting Trance

← ElőzőOldal 38 / 38

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
egyébként szeretem a zenéit. ez is egy jó kis hajnali bulizás utáni csillezéshez való. 😊

gabi89
Jaja van benne egy kis "shah féle" balearic hangzás 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Cucmey
Ez olyan Roger Shah féle ibizai trance 😊)

Gurren
nem tudom, ez stílusilag hova tartozik, de szép

Cucmey
Nem voltam még de a Trancegiving partyk a látottak alapján komolynak tûnnek. Mint már mondtam május 21én Aly & Fila. Remélem ütõs lesz.

Ez sem mai és eléggé gagyi minõségû a hang, de "all time fav":
Final & Sylas - Classic Wave (D-Light Remix)
Cucmey
Nem kimondottan uplifting. D Simo Patterson sosem hibázik.. 😊

Cucmey
Amugy most ez a kedvenc számom. Tegnap óta nem bírok mást hallgatni. Madácsicsergés, hosszú kiállás, húzós 1400 bpm körüli alap, gyönyörû felemelõ dallam. Imádni való.

Gurren
ez nagyon szép <#szeret>

Cucmey
Az a jó dolog hogy rengeteg fiatal kezdi mûvelni ezt a stílust szóval van utánpótlás. 😄
Lengyelország pl manapság egy uplifting királyság! 😊

Cucmey
Õk végre fellépnek május 21én pesten. Akinek van kedve jöjjön és bulizzon velünk 😊)

Cucmey
Ezek isteni számok. Gyönyörû nõi vokálokat szeretem ha megvan a csodás dallam meg a húzós alap. Attól hogy van benn ének vagy sem még ugyanolyan uplifting zene lesz. 😊

[HUN]FaTaL
Óriási kedvenc. 😊

És ha már rank 1, akkor a 3 örök fav:

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
nagy fav <#eljen>
[HUN]FaTaL

[HUN]FaTaL

gabi89

Legnagyobb Blueman zene számomra.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
Blueman az isten. Az uplifting trance a kedvencem, +fav 😊

Tigristank
Andy Blueman-es Tuvan 100-szor jobb, mint az original, nem is értem miért nem azt favorizálták 2009-ben...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

gabi89
Arctic Moon nagy zseni 😊 és ha már a lengyel vonal

Nagy dara végig majd a kiállás 2:17 és 2:45 -tõl piano is 😊

desigo
Ahhoz képest,hogy inkább a vokálos vonalat szeretem egész jókat találok.
Kedvemre valók 😊

desigo
Gurren
legjobb

gabi89
Így viszont már LOST is uplifting 😄

ez is tetszett nekem régen.

"gáz hogy 2000 után semmi újat nem sikerült összehozni."...egyetértek!

gabi89
+ fav.

Rögtön hoztam is egyet 😊 1:46 -tól

Lost + Walk Away nem uplift ezt leszámítva azért jó zenék 😊

desigo
Ennek a mûfajnak a két nagymestere Aly & Fila

Gurren
annyira azért nem vagyok otthon a témában, hogy meg tudjam különböztetni a trensz mind a 2371 fajtáját, sajnálom 😞

desigo
Mondjuk a sok belinkelt vokálos szám az nem éppen uplifting...
Gurren
itt van egy-két kedvenc

uplifting? fav 😊

HöfEE
Én nem így látom, de tény, hogy az utóbbi idõben nagyon kevés a jó zene ebben a mûfajban.

Nagyon sablonos mindegyik, gáz hogy 2000 után semmi újat nem sikerült összehozni.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Cucmey
Kár hogy Tiesto is ennyie "elkallódott". Ezek a zenék amit Ferry Corstennel együtt csináltak ezek örök klasszikusok. A Ligaya sokszor volt csengõhangom még 10 évvel ezelötti három soros fekete fehér telón 😊)

HöfEE
Az egyik legjbob! <#eljen>

Cucmey
Egyébként nagyon nem lenne jó ha visszavonulna. Annak idején õ vezette be ezt a nagyon hosszú szimfonikus kiállásos zenét amit annyira imádok... 😊

Cucmey
Nem vonult tejesen vissza. Ez a szám elvileg nemsokára megjelenik valahol.

Egy kis ízelitõ belõle:

Cucmey
Én is így vagyok vele bár nem buszozom de van amikor a net elött este fél 10kor felrakom a fejhallgatót benyomom a kedvenc trance rádióm és éjjel kettõkor még nem bírom kikapcsolni. 😄DD

Tigristank
Sztem ez sokkal jobb szám tõlük:

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Andy az egyik legjobb volt, kár, hogy "visszavonult". 😞(

Ha trance akkor az uplifting nagy kedvenc... <#eljen>

Egy pár darab a személyes kedvencek közül... 😊

Tikal
ez borzasztó, ezek mai zenék??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha Gouryella, akkor már inkább a Ligaya Original Instrumental verziója! Lassan már 10 éves szám az is, de nálam még mindig az elsõ helyen van!

ez már nem mai,de ilyesmi zene

Gurren
+fav

Victor1103
Én ugyan jobban preferálom amikor egy szép nõi vagy férfi vokál is társul hozzá, de ígyis nekem a kedvenc muzsikáim ezek és képes vagyok akár órákig hallgatni, buszon jóformán nem akarom, hogy hazaérkezzek mert olyan jó ülni és hallagatni a zenék miközben nézek ki az ablakon😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Cucmey
Muszáj volt egy ilyen fórumot nyitnom... 😊

Wikipedia szerint röviden:

Uplifting Trance - Fõként "elszállós" dallamok és kiállások jellemzik. Sok dallam és hangszer található benne. A kiállások gyakran a legszebb, legsikeresebb szimfonikus szerzeményeket juttathatja eszünkbe, csak itt nem vonós, fúvós, (élõ) szimfonikus hangzásvilágot használnak, hanem a legfülbemászóbb szintetikus már-már ûrutazást idézõ lágy hangszerelést. Talán az egyetlen zenei mûfaj, amely egyszerre hordozza magában elsöprõ érzelmeket, és a ritmusos lüktetést. Tiszta hangzás, dallamos basszusok, kiváló minõség jellemzi.

Néhány dal a mûfajból:

Hirtelen ennyi mutatóba... De millió egyet bel lehetne rakni.

← ElőzőOldal 38 / 38