Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Nem éreztétek még soha azt hogy a menekülés a való világból a trance meg egy kis alkohol?? 😄DD

Cucmey
az. 😄DDDD

IMYke2.0.0.0
Gyilkos jó! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#eljen>
Cucmey
Szerintem nem volt még.

Egyetértek! 😊
IMYke2.0.0.0
Szívesen. Örülök, hogy tetszik. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cucmey
Most nyomom a Battlefield Bad Company kettõt újra. Angolul is végig nyomtam annak idején. Nagyon komoly lett szerintem. Köszi a munkádat! <#taps><#eljen>

IMYke2.0.0.0
De igen. <#wink>

Cucmey
offolok egy kicsit. Véletlenül nem te vagy az aki játékokat szokott magyarra fordítani?

Cucmey
Akesson nagyon jó. Ez a szám jó minõségben egy dupla whiskeyvel és pár lánnyal együtt nem üt nagyobbat semminél 😊 Egyszerûen élvezet. 😊

IMYke2.0.0.0

Ez sem hiányozhat a gyûjteményembõl! 😊 <#eljen>
Cucmey

Cucmey
ez megvan. de most már a másik is 😄DD

Cucmey
nekem is. de amugy aug16án adták ki.

Kyau & Albert-re jön valaki 20án a Dokkba??

gabi89
Philippe El Sisi - Glorious Revolution

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ezt imádom! 😊
gabi89
Jóféle szerencsére 1 hónapja meg van lassan a full 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Cucmey
Pár napja jelent meg.

Cucmey
Mostanában gyilkos zenéket nyomattok. Csak így tovább... <#taps>

Fantasztikus! 😊
Ilyenbõl még jöhet! 😊
Addig amíg nem jelennek meg a zenék, addig jobb a semmitõl.

Na de itt van egy újabb szerethetõ darab
FLAC... ott kezdõdik a jó minõség... 😄
[HUN]FaTaL
A youtube igen messze van a jó minõségtõl. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Azt hiszem bõven 😊

Gabi: nagyon szép! 😊
[HUN]FaTaL
Csak még ez sem jelent meg. 😊

[HUN]FaTaL
<#eljen><#eljen><#eljen>

meseszép
gabi89

Most miattad írhatok lassan új CD-t a kocsiba... 😄
biztos agyonhallgatós lesz 😊
Jaj de nagyon szép! Ez már most kedvenc, hát ha még kijön a teljes változat! <#eljen>