Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, címe lemaradt 😊 :
Aura Qualic - Eliphotic (Blue Twinkle Remix)
Egyszerûen nem lehet megunni! 😊
Ronny K.-Unstoppable(Original Mix)

Tomboljatok ti is 😊
gabi89
Elkapott a classic láz 😄 szóval hoztam pár régebbi zenét

Scarab (Airbase) - Vagabond (Original Mix) /2003/

Solarstone - Eastern Sea (First State Remix) /2005/ 3:24 <#szeret>

Nautical Imagery - Distant Dreams (Original Mix) /2003/
(Kevin McKinney, Neal Scarborough, Phil Long)

Bissen - Quicksand (Joint Operation Centre Remix) /2007/ /John O'Callaghan féle veretõs rmx 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ferry Tayle & Tonks - Vol de Nuit

Ez miután megjelent az ASOT-ban hányszor "széthallgattam" te jó Isten😊
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lassan kell már egy 32 Gb-os kártya a telóba, mert ezekkel a 20 mega fölötti finomságokkal a 8Gb-os hamar megtelik ám 😄
Twister - Emptiness (Original Mix)

Csak hogy jó legyen mindenkinek a napja 😊
IMYke2.0.0.0
Még szól... valóban gyönyörû, igazi lélekrepülés.
<#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ott van a szeren! <#eljen><#eljen>

IMYke2.0.0.0
Természetesen, nem Téged minõsített a hozzászólásom - inkább engem a Ti/Te szemetekben/szemedben -, nekem még az elmerengés, borzongás csíráját sem indította be a két zene.

IMYke2.0.0.0
Hát a síró, szexelõ izomemberes Spartacusos zene számomra semmit mondó volt. Ráadásul 4 percig semmi, majd egy teljesen 'hétköznapi' melódia...

A Sean Tyas-féle zene sem hozott túlságosan lázba, bár magasan jobb volt, mint a 'Birth of Hadrianicus'.

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Cucmey

Cucmey

Cucmey

Cucmey
Szívbõl ajánlom mindenkinek Manuel le Saux - Top Twenty Tunes 373 rádiós mixét.

140 bpm körül kezdõdik, végig húz és jobbnál jobb számok vannak benne hibátlan mixelési technikával. 😊)

gabi89

IMYke2.0.0.0
Én gyakorlatilag majdnem elhánytam magam tõle - annyira szemb@sztató volt.

Szerintem nagyon jó ütemre vágva, nekem legalábbis nagyon tetszik az ötlet és a megvalósítás...

De legyen valami zene is... 😊

Illitheas - Perfect Day (Original Mix)
IMYke2.0.0.0
Bár ne vágta volna ütemre... <#schmoll2>
2 perc 30-ig bírtam.

Cucmey
nekem le van töltve. az a baj hiba van ott a 720p gomb. sajna nem az.

Annyira szép! *_*
IMYke2.0.0.0
S lessetek rá a többi "Nextproducers" videóra is! 😊

IMYke2.0.0.0
S ha már itt tartunk:

Nextproducers - How to make Emotional Uplifting Trance (Andy Blueman, SoundLift Style)

A link mögött a 25 euróért megvásárolható tutorial DVD végterméke bújik meg. Kötelezõ meghallgatnotok!

IMYke2.0.0.0
Több dolgon is elcsúszott a zene - pedig rengeteg potenciál van/lett volna benne.
Nem mertek használni érzelmesebb, fokozó, magasabb hangfekvést.

Toe, Jons & Berry - Genesis - Ableton Live 8 Project

Andy Blueman - Fallen Souls (Original Mix )

Ezzel a klippel még a nagy nyári melegben is erõsen hidegrázós 😊
IMYke2.0.0.0
Ez kell-kell-kell-kell... FLAC, WAV, MP3...

[HUN]FaTaL
Köszi 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gabi89
EP -t nem találtam 😞 se Tranceroute -on se TranceTraffic -on

Single viszont meg van
Cymatics - Love Land (Original Mix) - Letöltés -

[HUN]FaTaL
Ha már nyugalom, nem trance de korábban volt linkelve az original verzió így berakom, félig off 😊

Cymatics - Love Land (Ambient Version)

Ha valakinek megvan ez az EP vagy Single mp3ban, akkor feldobhatná valahova, mert nem találtam sehol. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Cucmey
Nem is tudom ki mondta hogy akik a gépzenében találták meg a számításukat azok már nem akarnak lázadozni mint pl annak idején a punkok. Õk már megértették hogy a világ így szar ahogy van. Õk csak menekülni akarnak innét.

Egyébként tényleg érdekes érzés. Ha szomorú vagy akkor segít menekülni. Ha meg vidám vagy akkor meg zene hallgatás közben érzed milyen gyönyörû a föld és hogy tiéd a világ. Mintha idomulna a lelki világodhoz 😄

Már maga a trance is egy afféle menekülés a való világból, nem feltétlen kell mellé szesz, illetve egy fajtája a relaxációnak... de ugyanakkor arra is jó hogy felpörgessen. Kicsit érdekes érzés, néha azt érzem hogy egyszerre pörget fel és nyugtat le... 😄