1898
\"Trance is a natural drug that will heal us all\"
-
#978 Ferry Corsten vs. Armin van Buuren - Brute (Manuel Le Saux Remix) -
F R A N Z #977 Ronny K. - ASOT 550 Anthem Contest -
#976 Infite - Winter Kiss(Simon O'Shine remix) -
#975 Na éppen ezért akarok valami normálisabb hangkártyát mert ha rákötöm a hifire ott már nem mindegy hogy szól. Zenét szerkeszteni meg írni viszont biztos nem fogok. -
#974 Csak nyugodtan! Nagyjából témába vág. Amúgy jelentkeztem is biztos ami biztos alapon. :) -
#973 Ha PC mellé kell hangkeltő, akkor nincs sok értelme "hifi" hangzásra törekedni - arra ott van az igazi Hi-Fi kiépítés -, hiszen az aktuális hallgatni valók 90%-a MP3.
Nekem, otthon egy német gyártmányú PC 5.1-es, amúgy bóvli, hangrendszer van rákötve a személyi számítógépre, és meg vagyok elégedve vele.
A hangkártya minősége akkor fontos PC esetében, ha zenét készítesz is, illetve szerkesztesz = a végtermék renderelésekor nem mindegy, milyen dinamika, hangtartományok kerülnek az anyagba.
Külön erősítőt nincs értelme tehát vásárolnod a 2.1 mellé.
Azt még megteheted, hogy a meglévő hifi-rendszeredre rákötöd a PC kimenetét - ehhez azonban nem értek, sajnos, nem vagyok hifista - és akkor megkaphatod a közel hasonló élményt, mint egy igazi audiophile forrásnál.
A vezetékek, átalakítók nagy tárháza megtalálható az árgép.hu-n, például. -
mester1987 #972 bocsi az OFFért Cucmey, többször nem postolom, de aki szereti legalább a Trance-t szívesen várom és figyelem a provokatív embereket is, ha felmerülne szóval azzal remélem nem lesz probléma
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden ami "Hands Up!/Happy Hardcore/Trance/Hard & Jumpstyle bulival és azzal kapcsolatos
itt Magyarországon" de persze máshol is ezen a kerek nagy földön :-)
KATT>>>Szívesen várok minden érdeklődöt egy helyen, hogy minnél többen összegyűljünk :)<<<IDE -
#971 Ezek árban pont ott vannak amit még kifizetnék értük.
Hangfalaim a gépnél csak egy alap 2.1 erősítőm nincs. Ezeket késöbb akarom beszerezni.
Amúgy milyen erősítők, hangfalak valók egy ilyen hangkártyához? Megmondom őszintén nem nagyon értek a "gépes" hangcuccokhoz csak a szobai hifi/házimozihoz. -
#970 Ebben van élet is, és szerencsére, nem "egyen zene":
K-Narf...Delusion - [2011]
Youtube - belehallgatás
1. Delusion (Original Mix) 8:39
2. Delusion (Hidden Mix) 7:42
3. Delusion (Opt-In Remix) 7:18
Beszerzés: - 54 MB -
#969 Kedves dalocska - engem csak a ritmus szekció zavar.
Artem Zlobin & Anton Ovsyukov...String Through The Heart - [2011]
Youtube - Preview
1. Artem Zlobin & Anton Ovsyukov – String Through The Heart (Original Mix) (7:13)
2. Artem Zlobin & Anton Ovsyukov – String Through The Heart (Julian Wess & Mike Carey Remix) (8:33)
Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 39 MB
-
#968 A hangrendszeredtől függ.
Ha a hangkártyát nem csak dísznek akarod [van hozzá erősítőd, megfelelő bemenetekkel, és persze fél/profi hangfalak), és a hardveres képességeit is ki akarod használni, akkor érdemes lenne ezeken elgondolkodnod:
ESI Maya
ESI Julia
EMU 0404
Árgép.hu
Ha csak PC-s zajkeltésre kell, akkor az ASUS túl van árazva.
-
#967 Serenade - Serenade (DoubleV Remix)
Serenade - Serenade (Etasonic Remix)
Faruk Sabanci ft. Antonia Lucas - No Way Out (Temple One Remix)
van belőle progosabb/darkosabb?! verzió is ami szintén elég jó lett: Beatport link... mert YT-on nem volt Airwave remix
-
#966 Én is arra gondoltam. valamelyik verziójára. -
DIESEL DOG #965 Asus Xonar? -
#964 Karácsonyra beújitok egy hangkártyát valószínü. Szerintetek milyen legyen?? -
DIESEL DOG #963 -
#962 ID - ID
Nekem nagyon tetszik. kicsit olyan magyaros sírva vigadjunk hangzása van :DD -
F R A N Z #961 Simon O'Shine - Last Sunset (Original Mix)
Simon O'Shine - Calm Sea (Original Mix)
Jönnek itt a finomságok :) -
#960 Luca De Maas & Xam feat Lin - Another Day (Luca De Maas Version)
Letöltés -
#959 Arty...Day After Day (Original mix) - Youtube - Google 1. találat
Arty...Twillight Tonight (Arty Remode) - Youtube - Hulk
Arty...Inside Of Me (Vocal mix) - Youtube - Google 1. találat
Arty...Love Inside Out (Original mix) - Youtube - Media
-
F R A N Z #958 The Quest - C Sharp
Mekkora classic! -
F R A N Z #957 Christian Drost & Bonn Lewis feat Mary-L - Teardrops (Blue Tente Emotional Remix)
Finom! -
#956 Nem éppen uplifting de amikor 1:28nál beindult a basszus majdnem szétesett a ház. :))
-
#955 Motorcycle - As The Rush Comes (Philippe El Sisi remix)
2:59 -től ez a piano áhhh -
#954 Rég jártam erre...
ZiRENZ - Edge Of Space 2011 (Mindful Innovations Remix)
Newton - Nachiketa (illitheas Remix) -
#953 Remix:
DJ.Orion & J.Shore...Goodbye Earth - [2011]
01. DJ.Orion & J.Shore – Your Highness (Eskadet Remix) (6:34)
02. DJ.Orion & J.Shore – Deep Blue (Tokyo Boulevard Chillout Remix) (8:44)
03. DJ.Orion & J.Shore – Deep Blue (Tokyo Boulevard Downtempo Remix) (8:48)
Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 60 MB -
#952 Na ez már tényleg jó videó - Trane & Divinevox...Silent Sea (Myk Bee Remix)
A zene sem rossz, bár hallottam már sokkal jobbat is. -
#951 Jó kis videó :) Mondjuk engem könnyű megfogni ilyen timelapse videókkal :) zene is kiváló -
#950 Nem trance (legalábbis a besorolás szerint), de lassan beszerzem Dinka összes eddig megjelent anyagát :) -
#949 csillogni villogni fog itt minden mint a kristály mihelyt kapok hozzá jogosultságot. -
#948 Ígérem, az utolsó:
Létezik egy banner script, ami oldal frissítésre változtatja a képet. Az "Eredeti játékaink" topikban [többek között] az van...
Legjobb példa rá az "Anime" topik. -
#947 Messze nem ilyen szép, de 'űr' témában igyekeztem egyet én is összehozni:
-
#946 kár hogy nincs fenn minimum 720pbe. tölteném is le rögtön :) -
#945 tényleg király! nemsokára raknám is ki. de basznak a moderátorok válaszolni a kérésemre. -
viizo #944 jó lett! -
F R A N Z #943 Blue Sequence Open Your Eyes
Nekem a klipp is bejön! -
F R A N Z #942 -
#941 Megláttam ma ezt a képet és nem bírtam nem hozzányúlni. :D
-
#940 Simon O'Shine - Tears of memories -
DIESEL DOG #939 Egy könnyed melódia... :)