Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Na ez majd mindenképp kell - teljes EP-ben!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
Addig lehúztam ezt a youtube változatot, elég szar minõség de a semminél jobb. 😊)

http://goo.gl/gd6Zi5

gabi89
Über track 😊

Megjelenés: 2011.11.07.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
Ez nagyon jó, remélem hamar megjelenik. 😄

gabi89
Nekem nincs vele bajom. Igaz nagyon nem uplift de még csak nem is trance hanem prog-house jó kis depis hangzással. Pont passzol a mostani idõjáráshoz.
Persze pár éve múlva emlékezni nem fogunk rá, (vagy már pár hónappal késõbb sem) de ez sok zenérõl elmondható manapság 😞

Universum és a Mirage zenéje jön még be régebbrõl.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
Ez vmi rettenet 😄

Én is csak ennyit szerettem volna 😊
IMYke2.0.0.0
Példa, hogy miért nem szabad a Youtube klipek alatt lévõ írásokra adni. - Vadim Zhukov...New Era - [/2011]

"very nice track,all of your tracks are good.
pamirses 1 hónappal ezelõtt"

****a szar zene.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most látom, itt lemaradt a "beszerzés gomb" :9

Edu...Step In Time - <2011>
KLIKK - 320 kbit/s - 33,4 MB

IMYke2.0.0.0
<#buck><#worship>

Cucmey
jók ezek a beszerzés gombok. igaz megvan már de ha nem találok valamit akkor hasznos. 😄

IMYke2.0.0.0
Nem egészen uplifting, de az Original kellemes:

Blue Kore...On The Way - <2011> - Youtube, promo, mindkét verzió

01 – Blue Kore – On The Way (Original Mix)
02 – Blue Kore – On The Way (Vinny Remix)

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - MB

IMYke2.0.0.0
Közép tempó (136-138), és kellemes:

Henrik Christensen...New Life - <2011>

1. (00:06:57) Henrik Christensen – New Life (Original Mix)** - Youtube
2. (00:08:38) Henrik Christensen – New Life (Jorn Van Deynhoven Remix)*** - Youtube

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 36 MB

Cucmey
Design, gombok minden kutyafasza marad csak lesz egy szép banner. ennyi. 😄

IMYke2.0.0.0
Lassabb, és nagyon kellemes:

Edu...Step In Time - <2011>

1. (00:07:45) Edu – Step In Time (Original Mix) - Youtube, minta
2. (00:06:55) Edu – Step In Time (Tech Mix) - Youtube, minta

Beszerzés: - 33,4 MB

IMYke2.0.0.0
Gyors, és a kiállás kellemes:

Martin Libsen...Birth Of A Galaxy - <2011>

1. (00:08:19) Martin Libsen – Birth Of A Galaxy (Original Mix) - Youtube, minta
2. (00:06:16) Martin Libsen – Birth Of A Galaxy (Rene Ablaze Remix) - Youtube, minta

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 33 MB

IMYke2.0.0.0
Nagyon kellemes!:

Santerna...Envision / Parallax - <2011>

01. Santerna – Envision (Original Mix) 08:13 **
02. Santerna – Envision (Santerna Large Piano Mix) 03:17 ***
03. Santerna – Parallax (Intro Mix) 07:29

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 43 MB

[HUN]FaTaL
Nem kéne. Az USA topic pl. simított görgetéssel használhatatlan (tudom Opera és Chrome bug a fixed position elemek görgetése, de ettõl még ami tény az tény). Úgyhogy maradjon csak a jelenlegi design 😊

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm maradjon ez a dizájn! Ne basszuk el a háttérrel meg a színes szagos egyebekkel - és bannerrel!

Nekem épp az tetszik az egészben, hogy rohadt gyorsan megnyílik a topik, átlátható és azonnal az üzeneteket tudom olvasni.

Rühellem a hátterekkel, átszabott gombokkal meg egyebekkel rendelkezõ topikokat - tiszta óvoda.

Cucmey
Mondj egy moderátort aztán beszélek vele. Addig jöhetnek az ötletek. 😊)

Kérd meg a házigazdaságot ebben a topikban. Már bõven több mint 500 hsz van, meg Te vagy a témaindító is.
Vagy lehet úgy is hogy maradsz csak témaindító, és ha van banner akkor meg kell kérni valamelyik moderátort arra hogy rakja be ide. 😊
Cucmey
Azt se tudom hogy kell kirakni bannert. 😄D
de jöhetnek az ötletek mi legyen kinn.

Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun - An Angel's Love (Vocal Mix)

Még abban a fázisban vagyok, hogy nem tudom megunni! Annyira el van találva a vokál, hogy vmi hihetetlen!!!<#worship>
Valami áttekinthetõ de mégis egyedi, könnyed, dizájn az egész topiknak az sem lenne szerintem rossz. 😊

Gondolok most valami olyasmire amilyen jelenleg a saját topikom, de persze a variációk és lehetõségek száma szinte végtelen... 😊
mínusz 1 "igazából <#idiota>
Kellene már vmi banner is erre a topicra, bár igazából semmi ötletem sincs mi lenne ami tükrözné ezt a zenei mûfajt igazából 😊
Nem véletlenül kedvelem Illitheas zenéit... ismét nagyon jó! <#eljen>
Cucmey
Matt Hardwick feat Senadee - In My mind (Thomas Datt Remix)

nagyon tetszik nekem. Akkor igazán ütõs ha +2 sebességgel megy 😄

Illitheas pres. Mavi - Azen (Trance Arts Remix)

és ebben a remixben is hatalmas zene! <#eljen>
Martin Libsen - Birth Of A Galaxy 2011
01.Martin Libsen - Birth Of A Galaxy (Original Mix)
02.Martin Libsen - Birth Of A Galaxy (Rene Ablaze Remix)

gabi89

IMYke2.0.0.0
Nem trance! De "uplifting", és érdemes végighallgatni.
A Youtube csatornámra feliratkozó német srác oldaláról: A Secret Sense

gabi89

Cucmey
Henrik Christensen - New Life

ma jelent meg. esõs hangulata van :S

így "öreg" fejjel elképzelem ahogy ez egy nagy arénában szól....<#eljen>
Matt Pincer - Luminous Soul (Original Mix)

IMYke2.0.0.0
Bizony.

IMYke2.0.0.0
Synthaurion...Tranquil Silence - <2011>

1. Tranquil Silence (Original Mix) 7:58 - Youtube

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 18 MB

IMYke2.0.0.0
Vampy...Raining - <2011>

1. Raining (Original Mix) 7:43 - Youtube
2. Relaxing (Original Mix) 8:15 - Youtube, promo
3. True Story (Original Mix) 7:16

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 53 MB

IMYke2.0.0.0
Dart Rayne...Sanctum - <2011>

01 – Dart Rayne – Sanctum (Original Mix) - Youtube
02 – Dart Rayne – Everlasting (Original Mix)
03 – Dart Rayne – Teatro De Arena (Original Mix)

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 50 MB

IMYke2.0.0.0
Eugene Karnak...I Love You - <2011>

1. I Love You (Original Mix) 6:31
2. I Love You (Abstract Vision & Elite Electronic Remix) 7:06 - Youtube
3. I Love You (Miroslav Vrlik Remix) 6:53 - Youtube

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 47 MB

IMYke2.0.0.0
Saját véleményem: nagyon rossz feldolgozás.
Köszönõviszonyban sincs az eredeti hangulatával - és most nem a modernizálásra gondolok.

IMYke2.0.0.0
Mi sem egyszerûbb. Parancsolj: Letöltés - 05:04, 256 kbit/s, 9,5 MB

Sajnálatos módon, mindenhol ez a verzió található meg.

Sõt, aki tudná honnan lehetne leszedni, az külön THX 😊
Kenan Teke - We Will Not Forget You (Uplifting remix of LOST Theme)

Aki szerette a LOST sorozatot, annak biztos még jobban bejön, nekem nagyon tetszik!