Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ígérem, az utolsó:

Létezik egy banner script, ami oldal frissítésre változtatja a képet. Az "Eredeti játékaink" topikban az van...
Legjobb példa rá az "Anime" topik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Messze nem ilyen szép, de 'ûr' témában igyekeztem egyet én is összehozni:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cucmey
kár hogy nincs fenn minimum 720pbe. tölteném is le rögtön 😊

Cucmey
tényleg király! nemsokára raknám is ki. de basznak a moderátorok válaszolni a kérésemre.

jó lett! <#eljen>
Blue Sequence Open Your Eyes

Nekem a klipp is bejön!
<#eljen>
gabi89
Megláttam ma ezt a képet és nem bírtam nem hozzányúlni. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Cucmey
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
"Lassabb" --korr-- Gyorsabb

IMYke2.0.0.0
Lassabb, és kellemes:

Dimension...Cloudwalking / Crossing Fingers - <2011>

1. Cloudwalking (Original Mix) 8:21 - Youtube
2. Cloudwalking (Scott Lowe & High Definition Remix) 8:15
3. Crossing Fingers (Original Mix) 10:06 Youtube

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 61,2 MB

IMYke2.0.0.0
Érdemes benézni a YT-profiljára is...

IMYke2.0.0.0
Megfülelni való - Ableton-nal készítette a srác. - "MELODIE D'AUTOMNE" (Õszi melódia)

Cucmey
Ja azt hittem ki kell próbálnom ezt is 😄D

IMYke2.0.0.0
Nem - csak mivel a Foobar2000-et beállítottam úgy, hogy a Youtube-os videóm alapját szolgáltathassa, így feltettem a JetAudio-t mellékes hangkeltõnek.
De, a Foobar2000 használom mindenek felett. 😊

Cucmey
Jet Audio? Az annyira jól szól??

IMYke2.0.0.0
Idõközben elkészült a 3. Trance Show is.

Cucmey
másik is ki lesz rakva csak még nem kaptam meg a házigazda titulus. valami szlogent is akarok "gyártani". Mer ezt a mostanit("Trance is a natural drug that will heal us all") õszintén szólva egy külföldi trance blogról loptam. csak nagyon megtetszett.

Király a banner, végre van 😊 nemcsak ennek örömére:
Blue Sequence - Epilogue (4 Seas Remix)
IMYke2.0.0.0
Nem az az érzelmesebb kategória...

Running Man...Run With Me (Original mix) 08:08

Cucmey
ja én arra gondoltam....

gabi89
VA-Armada-Exclusive Volume 3-ARDI2429-WEB-2011-VB

1. (00:07:29) Lange vs Gareth Emery - Another You Another Me (Rafael Frost Remix)
2. (00:08:48) Protoculture Feat Shannon Hurley - Sun Gone Down (Aly & Fila Remix)
3. (00:08:46) Shogun feat Emma Lock - Save Me (Chris Schweizer Remix)
4. (00:07:18) Dart Rayne - Legion (Original Mix)
5. (00:08:00) C-Quence - Endorphine (Lost Connection Remix)
6. (00:04:21) Mark Otten - Libertine (Hide and Scream Remix)
7. (00:07:27) Paul Webster - Istanbul (Des McMahon Remix)
8. (00:07:41) Lange Pres Firewall - Kilimanjaro (M.I.K.E. Remix)
9. (00:07:29) W&W - Impact (Faruk Sabanci Remix)
10. (00:08:09) Ankhen - Always Look Back (Sabanci & Truby Remix)

http://www.beatport.com/release/armada-exclusive-tracks-and-remixes-vol-3/831471

Külön EP -be nem fog jönni tudommal.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Cucmey
Azér ezt holnap megdöngetem hifin. Kiváncsi vagyok mit szól 😄

jut eszembe. Ti szoktátok a zenét 5.1be hallgatni? itthon a Yamaha erõsítõn van egy olyan mód hogy mind a hat csatornára kiadja a hangot csak a surround hangszórókra nem olyan erõsen. Szóval elõröl szól de mégis úgy érzem mintha benne ülnék a zenében. Nagyokat lehet élvezni 😄D

Cucmey
nagyon komoly hangzása van. amúgy szerintem még nem jelet meg mer a "hivatalos" oldalról ahonnan beszerzem a zenéket ott még nincs fenn.

gabi89
Végre kiadták 😊

Dart Rayne - Legion

Letöltés

Érdemes figyelni amúgy az ukrán srácra megy ügyes 😊

Cucmey
Szóltam. Kértem házigazdaságot is! 😊

Ûber dizájn királyság lesz itt nemsokára. 😄
Na jó nem lesz az mer Imike netje nem bírja el 😄D

gabi89
Szólni kell egy moderátornak aki berakja.
Moderátor figyelmébe topik

Cucmey
Komoly. már csak azt mondjátok meg hogy tudom kirakni ezeket. azt hittem aki megnyitja a fórumot azt csinál amit akar. 😄

Wow! <#eljen>
desigo
nice <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Ron van den Beuken...Euphoria (Dub mix)

Nekem sokkal jobban bejön, mint a 'Club mix'.

gabi89

Cucmey
Nekem is bejönnek. Megkérhetlek hogy csinálnál még egy két fajtát ha ráérsz. Nem sürgõs amikor kedved szottyan. 😊
Illetve mindenkit kérek aki ért az ilyesmihez hogy csináljon valamilyen banner tervet. Én nem értek hozzá. 😄
Ki lesz választva az ami mindenkinek tetszik. Illetve mindenkié kikerülhet ugyanis váltogatni fogom õket idõnként.
Ötletek a képekhez: gyönyörû természet, mennyország, ûr/világegyetem stb...

desigo
Teljesen jó! Valahogy "tudat alatt" én is ezt a kékes színt tulajdonítom az uplifting trance-nek 😊
gabi89
Hopsz második ez akart lenni 😄

gabi89
Volt szó bannerrõl az elmúlt napokban és kedvem támadt kicsit "szórakozni" 😊

Cucmey
régen nem rázott ki a hideg egy kiállásnál de ennél igen. 😊

Lacrimosa... <#szeret>
Cucmey
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>

Ügyes! <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Íme, az új Ableton Live szerzeményem:
.:i2k:...Trance Whistle (Full mix)
------------------------
Total Time: 08:07
BPM: 128
Tools used: Ableton Live 8, Sony SoundForge 10, Vegas Movie Studio HD

It's a homemade music, for my pleasure - I'm not professional music composer!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the creator, that is me: .:i2k:.!

Thanks, and respect for Youtube uploaders!

Cucmey
Nálam az 6 éve lejárt lemez 😄D
Nincs is olyan má hogy techno. Csak prittyegõ, pruttyogó elektrós lfsz.
Kedvem támad berakok valami 600 éves Regist meg hasonlókat.