Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Save me <#szeret> Origi, Dub, (így a legélvezhetõbb a piano -s kiállás) Illya Soloviev meg jó nagy uplift zenét csinált belõle 😊

Farhad Mahdavi - Alborz (Original Mix)

Valaki tud linket hozzá az ne tartsa magában.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

IMYke2.0.0.0
Ez a japán srác érti a dolgát.

Shogun feat. Emma Lock...Save Me - <2011>

1. Shogun feat Emma Lock - Save me (Original mix) - Youtube
2. Shogun feat. Emma Lock - Save Me (Stoneface & Terminal Vocal Mix)
3. Shogun feat. Emma Lock - Save Me (Chris Schweizer Remix) - Youtube
4. Shogun feat. Emma Lock - Save me (Ilya Soloviev Remix) - Youtube

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 93 MB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kicsit "régi", meg Vocal, de nagyon bejön!

John O'Callaghan feat. Cathy Burton...Perfection (Shogun Remix) - <2011>

John O'Callaghan ft Cathy Burton - Perfection (Shogun Remix) 09:20 - Youtube

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 21MB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezt füleljétek!:

Etasonic...One Thousand Miles To Moscow - <2011>

01. One Thousand Miles To Moscow
02. One Thousand Miles To Moscow (Radio Edit)
03. One Thousand Miles To Moscow (Moonsouls Remix) - Youtube
04. One Thousand Miles To Moscow (Mystairium Ambiental Mix) - Youtube

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 59 MB

[HUN]FaTaL
Ja ez az Akesson még meg sem jelent, nem csoda, hogy még nem találtam releaset. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Jóféle, köszi. 😊

IMYke2.0.0.0

Gyors, és kellemes:

Paul Miller vs. Robbie Seed...Sunshaper - <2011>

1. (00:08:26) Paul Miller Vs Robbie Seed – Sunshaper (Original Mix) - Youtube
2. (00:06:12) Paul Miller Vs Robbie Seed – Sunshaper (Karybde & Scylla Remix) - Youtube

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 34 MB

[HUN]FaTaL
Amazing!

Bjorn Akesson & Jwaydan - Xantic (Aly & Fila vs Bjorn Akesson Remix)

Nem találtam semmiféle releaset, akinek van, ne habozzon, az egész album érdekelne. 😊

Ez meg érdekes, de nem lett rossz 😊

Three Drives - Letting You Go (Greece 2000) (Dabruck & Klein Vocal Radio Edit)

gabi89
Nem mai darab de még mindig hídégrázós zene ♥

Scott Bond vs Solar Stone - Naked Angel

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok

Aki szereti a Trance széles világát-t, szívesen várom az érdeklõdõket a most induló csoportba facebookon:

>>>KATT<<<
[HUN]FaTaL
meg hát 😊
Cucmey
Emlékeztek erre a számra? 😊

gabi89
Akira Kayosa And Hugh Tolland Feat Stine Grove - Always With You (Original Mix)

1. (00:08:05) Akira Kayosa And Hugh Tolland Feat Stine Grove - Always With You (Original Mix)
2. (00:07:51) Akira Kayosa And Hugh Tolland Feat Stine Grove - Always With You (Steve Brian Remix)
3. (00:09:46) Akira Kayosa And Hugh Tolland Feat Stine Grove - - Always With You (Lee Canning Remix)
4. (00:07:24) Akira Kayosa And Hugh Tolland Feat Stine Grove - Always With You (Dub Mix)

P.T.M. Squad Project - Can´t Fall Back (Airyboy Remix)

01. P.T.M. Squad Project - Can't Fall Back (Original Mix)
02. P.T.M. Squad Project - Can't Fall Back (Akku Epic Intro Remix)
03. P.T.M. Squad Project - Can't Fall Back (Airyboy Remix)

KATT

Csodás a zene is és a videó is... <#eljen>

4:36-tól aurora borealis... addig nem halok meg míg élõben nem láthattam... 😊
Cucmey
gabi89
upsz videóként ment :S

gabi89
brutál \o/ eredetibõl nem sok maradt benne igaz

gabi89

Cucmey
Na éppen ezért akarok valami normálisabb hangkártyát mert ha rákötöm a hifire ott már nem mindegy hogy szól. Zenét szerkeszteni meg írni viszont biztos nem fogok.

Cucmey
Csak nyugodtan! Nagyjából témába vág. Amúgy jelentkeztem is biztos ami biztos alapon. 😊

IMYke2.0.0.0
Ha PC mellé kell hangkeltõ, akkor nincs sok értelme "hifi" hangzásra törekedni - arra ott van az igazi Hi-Fi kiépítés -, hiszen az aktuális hallgatni valók 90%-a MP3.

Nekem, otthon egy német gyártmányú PC 5.1-es, amúgy bóvli, hangrendszer van rákötve a személyi számítógépre, és meg vagyok elégedve vele.
A hangkártya minõsége akkor fontos PC esetében, ha zenét készítesz is, illetve szerkesztesz = a végtermék renderelésekor nem mindegy, milyen dinamika, hangtartományok kerülnek az anyagba.

Külön erõsítõt nincs értelme tehát vásárolnod a 2.1 mellé.
Azt még megteheted, hogy a meglévõ hifi-rendszeredre rákötöd a PC kimenetét - ehhez azonban nem értek, sajnos, nem vagyok hifista - és akkor megkaphatod a közel hasonló élményt, mint egy igazi audiophile forrásnál.

A vezetékek, átalakítók nagy tárháza megtalálható az árgép.hu-n, például.

bocsi az OFFért Cucmey, többször nem postolom, de aki szereti legalább a Trance-t szívesen várom és figyelem a provokatív embereket is, ha felmerülne szóval azzal remélem nem lesz probléma

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden ami "Hands Up!/Happy Hardcore/Trance/Hard & Jumpstyle bulival és azzal kapcsolatos
itt Magyarországon" de persze máshol is ezen a kerek nagy földön :-)

KATT>>>Szívesen várok minden érdeklõdöt egy helyen, hogy minnél többen összegyûljünk 😊<<<IDE
Cucmey
Ezek árban pont ott vannak amit még kifizetnék értük.
Hangfalaim a gépnél csak egy alap 2.1 erõsítõm nincs. Ezeket késöbb akarom beszerezni.
Amúgy milyen erõsítõk, hangfalak valók egy ilyen hangkártyához? Megmondom õszintén nem nagyon értek a "gépes" hangcuccokhoz csak a szobai hifi/házimozihoz.

IMYke2.0.0.0
Ebben van élet is, és szerencsére, nem "egyen zene":

K-Narf...Delusion - <2011>
Youtube - belehallgatás

1. Delusion (Original Mix) 8:39
2. Delusion (Hidden Mix) 7:42
3. Delusion (Opt-In Remix) 7:18

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 54 MB

IMYke2.0.0.0
Kedves dalocska - engem csak a ritmus szekció zavar.

Artem Zlobin & Anton Ovsyukov...String Through The Heart - <2011>
Youtube - Preview

1. Artem Zlobin & Anton Ovsyukov – String Through The Heart (Original Mix) (7:13)
2. Artem Zlobin & Anton Ovsyukov – String Through The Heart (Julian Wess & Mike Carey Remix) (8:33)

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 39 MB

IMYke2.0.0.0
A hangrendszeredtõl függ.

Ha a hangkártyát nem csak dísznek akarod [van hozzá erõsítõd, megfelelõ bemenetekkel, és persze fél/profi hangfalak), és a hardveres képességeit is ki akarod használni, akkor érdemes lenne ezeken elgondolkodnod:

ESI Maya
ESI Julia
EMU 0404

Árgép.hu

Ha csak PC-s zajkeltésre kell, akkor az ASUS túl van árazva.

gabi89

Cucmey
Én is arra gondoltam. valamelyik verziójára.

Asus Xonar?
Cucmey
Karácsonyra beújitok egy hangkártyát valószínü. Szerintetek milyen legyen??

<#eljen>
Cucmey
ID - ID

Nekem nagyon tetszik. kicsit olyan magyaros sírva vigadjunk hangzása van 😄D

gabi89

IMYke2.0.0.0

The Quest - C Sharp

Mekkora classic!
Cucmey
Nem éppen uplifting de amikor 1:28nál beindult a basszus majdnem szétesett a ház. 😊)

gabi89
Motorcycle - As The Rush Comes (Philippe El Sisi remix)

2:59 -tõl ez a piano áhhh <#szeret>

gabi89

IMYke2.0.0.0
Remix:

DJ.Orion & J.Shore...Goodbye Earth - <2011>

01. DJ.Orion & J.Shore – Your Highness (Eskadet Remix) (6:34)
02. DJ.Orion & J.Shore – Deep Blue (Tokyo Boulevard Chillout Remix) (8:44)
03. DJ.Orion & J.Shore – Deep Blue (Tokyo Boulevard Downtempo Remix) (8:48)

Beszerzés: KLIKK - 320 kbit/s - 60 MB

IMYke2.0.0.0
Na ez már tényleg jó videó - Trane & Divinevox...Silent Sea (Myk Bee Remix)

A zene sem rossz, bár hallottam már sokkal jobbat is.

gabi89
Jó kis videó 😊 Mondjuk engem könnyû megfogni ilyen timelapse videókkal 😊 zene is kiváló

IMYke2.0.0.0
Nem trance (legalábbis a besorolás szerint), de lassan beszerzem Dinka összes eddig megjelent anyagát 😊

Cucmey
csillogni villogni fog itt minden mint a kristály mihelyt kapok hozzá jogosultságot.