1898
\"Trance is a natural drug that will heal us all\"
-
#1898 link -
corner89 #1897 Akkor jöhet mind ami van! :) Kösz! -
#1896 Az Axetázisból van invisible palace radio editem, a sunshine is megvan, a take me homeból viszont csak original verzió.
Ha megfelel valamelyik akkor sólj és feldobom valahova :) -
corner89 #1895 Aki tud segítsen! Ezeket keresném (bármilyen formátumba):
Jamie Winchester & Hrutka Robert – Take Me Home (Sterbinszky & Tranzident Club Version) 2002
Sterbinszky & Tranzident - AXEtázis (Invisible Palace Mix) 2002
Náksi vs. Brunner Feat. Myrtill – Sunshine (Flare Remix) 2003
Előre is kösz bárki legyen az! :) -
F R A N Z #1894 Két hatalmas aktuális:
Aly & Fila with Ahmed Romel - Kingdoms (FSOE 450 Anthem)
Aly & Fila meets Roger Shah & Susana - Unbreakable -
corner89 #1893 Illetve Sterbinszky & Tranzident - Axetázis maxi CD 2002-ből, mert elég ritka darab. De szerintem a legjobban sikerült magyar Trance abból a kórszakból. Szóval előrre is kösz, bárkinek aki tud rajtam segíteni! :) -
corner89 #1892 Esetleg valakinek meglenne a Draft - Dombok felett album 2002-ből Flac formátumban? Előrre is kösz! :) -
#1891 szerintem itt nem is a kiállás szép,ami 5-10 mp, és szinte sztenderd egy upliftingben ez a megoldás, hanem az utána következő hosszú tétel,ami egyrészt klasszikus zene, másrészt nyilván annyira eredeti, hogy lopott (bocsánat,kölcsönvett), hisz elsőre is bazi ismerős volt,igaz,hirtelen sok 'ismerős' hangot kellett átnéznem, de meglett, 98%-ban a 11 évvel korábbi Craig Mackenzie Armstrong Rómeó és Júlia egyik betétjéből való. persze ezt így kevésbé reklámozzák hozzá.
ettől függetlenül remek zene lett!
-
DIESEL DOG #1890 Legyen pár szösszenet a topikban, úgy is elég rég jártam itt. Nem újak, de nálam abszolút örökzöldek. :)
Durván libabőr pláne 3:15-nél... azt hiszem talán a legszebb kiállás amit eddig hallottam.
Ronny K. - Unstoppable (Original Mix)
Másik szintén óriási klasszikus, nekem megunhatatlan, végtelenségig tudnám újra és újra hallgatni.
Infite - Winter Kiss (Simon O'Shine Remix)
Az uplifting nagy alakjától is egy felejthetetlen... akik régi motorosok azoknak biztosan sokat mond Andy Blueman... melódiáiban robbanásra kész energia, érzelem... felemelő!
Andy Blueman - Florescence (Epic Mix)
-
#1889 Tudom, hogy nem mai darab, de isteni jó ez a mix. Számtalanszor végighallgattam már.
A szép lassú bevezetése valami fenomenális, ahogy megadja az energiát a beinduláshoz! 1:40-től - 2:11-ig libabőrös lesz tőle az ember. Ennél a résznél én mindig.
A bevezető egészen hosszan 5:16-ig tart és az induló szám fantasztikus hangulatbomba!
-
Nastar #1888 Ez ám az igazi Trance zene, kár hogy 100-ból csak egy ilyen van,mert hogy ebben a stílusban is nagyon elterjedt a mennyiség,mint inkább a minőség!!!! -
#1887 Nagyon jó!
-
#1886 és Kaimo K srác vokál trance-ben is zúz
Kaimo K vs. Cold Rush & Katty Heath - Here I Am
-
#1885 viszonylag klasszikus trance alapokra épülő kellemes, de húzós trance mű
Kaimo K - Ouija
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.27. 18:59:19 -
Nastar #1884 Nekem ez nem tudom megunni!!!!! -
#1883 nagyon jó! Kinek mi volt idén az év zenéje??? -
Nastar #1882 A könnyem csordul olyan szép ez a szám!!Gép zene ide vagy oda aki ilyet tud az rossz ember nem lehet, nem igaz skacok? -
#1881 Nagyon régen hallottam én olyat amit fél órán keresztül pörgetem vissza de ez olyan.
-
#1880 -
#1879 Idén nagyon beindult a srác és jó pár zenét csinált, ami hamar kedvenc lett.
Illitheas & Mhammed El Alami & Johannes Fischer - New Rise (Original Mix)
Mobil - Colours Of Life (Mhammed El Alami Remix)
Ez meg ugyan Cold Rush remixben az igazi és vokál is de belefér szerintem
Mhammed El Alami ft. Nathan Brumley - Electric Waves (Cold Rush Remix)
Ráadásként: Illitheas - Endless (Original Mix) -
#1878 -
Nastar #1877 Hát skacok ez egy absolute trance favorit nálam!!!!Egy jó példa arra hogy az arabok is tunak jó trance muzsikát csinálni sőt jegyezzétek meg ezt a nevet Mhammed El Alami a hideg kiráz akkora nóta!!!Üdv. -
F R A N Z #1876 Valóban a klipet nézve a libabőr hatványozódik, hatalmasat alkottak! :) -
DIESEL DOG #1875 3:05... na ilyen kiállást már nagyon rég hallottam! Nagyon libabőr gyanús!
Btw... a klip is érdemel néhány jó szót!
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.10.12. 09:04:55 -
F R A N Z #1874 Na újra összehozták a tutit, libabőr ezerrel:
Sergey Nevone & Simon O'Shine - Ethereal Rhapsody (Original Mix) -
#1873 Driftmoon - Bittersweet (Temple One Remix) -
#1872 -
Nastar #1871 Hoyaa - Love Will Rise Again (Original Mix)Ez most nálam mindent visz!!!EMBERTELEN NAGY ZENE I LOVE IT -
DIESEL DOG #1870 Nagyon-nagyon! -
AdamBast #1869 Régi, de én most fedeztem fel és pár napja a kedvencem:
Monada - Sunny Day
youtube:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
zippyshare:
http://www56.zippyshare.com/v/gDtn0np0/file.html
-
DIESEL DOG #1868 Itt van FLAC minőségben :) -
#1867 Arctic Moon feat. Noire Lee - Revolution -
#1866 Tekintettel leszünk az internetadóra! NEM lesz több beágyazott videó! :DDD -
#1865 Azóta nem járok ide, mióta újra beágyazásos linkelések történnek.
S úgy tűnik ,egy darabig még nem is fogok - most is a "Zene" főtémakörben böngészve ugrott be, hogy néha benéztem régebben ide... -
mester1987 #1864 Ez "tipikusan leülsz ás vizualizálsz, nem gondolsz semmi másra":
Clokx - Overdrive (Original Mix) -
#1863 Starfail - Daybreak -
mester1987 #1862
szerk.: Én is támogatnám ezután hogyha linkekbe tennénk a zenéket. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.08. 18:25:46 -
#1861 -
#1860 -