Újabb scifit buktatott meg a magyar közönség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar kozonsegnek Monika meg Joshi vagy ki kell....
A Fringe sorozat Observerei egész estés filmet kaptak, ez lenne akkora szám?... 😄
pzs-s trükk szvsz csak haverokkal, ismerõsökkel, megbizható emberekkel. ebbõl azé nincs sok egy mozis csapatnál. de lehet, tesznek magasról... ellenben a hóvége! az azé odab@sz a mozizásnak rendesen 😊 .
Én jövõhét szerdán tervezem megnézni a filmet..
a takarítókat leszámítva: jól. ugyanis sokat dolgoznak zsebre... szinte mindenhol. én nemegy moziba mentem úgy, hogy pzs-t téptek ketté, s a mellette lévõ 500ast meg zsebrevágta... 😉 csak gondolj bele, ha csak 10 ilyen ügyfél naponta, az 5db ezres naponta, azt szorozd fel 30-cal... máris van mit széttolni az adott mûszakban... ami mondjuk 2 pénztáros, 4 jegyszedõ, két vetítõs pl...az fejenként 25e tisztán. és akkor baromira keveset mondtam a 10 esettel, s az 500 forinttal... 😉
Nos, nem ebbõl a filmbõl, az biztos.
Többször gondolkodtam már ezen a dolgon, de most megint felmerült bennem. Mibõl élnek meg ezek a full mozik???? Pénztárosok,gépészek, takarítók, õrök, fõnökök stb..mennyit keresnek ezek, hogy megéri ott dolgozni egy ilyen bruttó összegbõl mûködõ moziban! A bérleti díjról nem beszélve amennyit egy ilyen mozi fizet az adott plázának...
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Ezért bukik meg a sok nyári film.
Nem tudom másnak feltünt-e, de hétvégén végre jó idõ volt. Mást is lehetett csinálni a mozizáson kívül.