Szekeres Viktor

Újabb scifit buktatott meg a magyar közönség

Itthon az elmúlt hetekben elég kritikus a közönség, hiszen az Álomháborút követően a Sorsügynökségnek sem szavaztak sok bizalmat. Pedig a scifi sokkal jobb kritikákat kapott Zack Snyder fantáziafilmjénél.

Hiába volt a hétvége legnézettebb hazai filmje a Sorsügynökség című scifi, a film nem szerepelt túl fényesen a mozikban, hiszen csütörtöktől vasárnapig a Filmforgalmazók Egyesületének becslése alapján mindössze 14 936-an nézték meg 25 moziban, ami 18,2 millió forintos bevétellel egyenértékű. A UIP-Duna Film forgalmazásában bemutatásra kerülő Phillip K. Dick-adaptáció teljesítménye így nem sokkal haladta meg az Álomháború múlt heti nyitányát.


Pedig a Sorsügynökség sikere előtt minden adott volt, hiszen Amerikában nem szerepelt rosszul a film, Matt Damon itthon is eladható színész, ráadásul a héten nem is volt több nagy premier. Vetélytársak hiányában egyébként a hétvégi toplista dobogójának két fokán a Kellékfeleség (10 802 néző, 2. hely) és a már említett Álomháború (6 352 néző, 3. hely) osztozkodott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #9
    Magyar kozonsegnek Monika meg Joshi vagy ki kell....
  • sysqo #8
    A Fringe sorozat Observerei egész estés filmet kaptak, ez lenne akkora szám?... :D
  • galedki #7
    pzs-s trükk szvsz csak haverokkal, ismerősökkel, megbizható emberekkel. ebből azé nincs sok egy mozis csapatnál. de lehet, tesznek magasról... ellenben a hóvége! az azé odab@sz a mozizásnak rendesen :) .
  • fkomment #6
    Én jövőhét szerdán tervezem megnézni a filmet..
  • pokolfiu #5
    a takarítókat leszámítva: jól. ugyanis sokat dolgoznak zsebre... szinte mindenhol. én nemegy moziba mentem úgy, hogy pzs-t téptek ketté, s a mellette lévő 500ast meg zsebrevágta... ;) csak gondolj bele, ha csak 10 ilyen ügyfél naponta, az 5db ezres naponta, azt szorozd fel 30-cal... máris van mit széttolni az adott műszakban... ami mondjuk 2 pénztáros, 4 jegyszedő, két vetítős pl...az fejenként 25e tisztán. és akkor baromira keveset mondtam a 10 esettel, s az 500 forinttal... ;)
  • Mister #4
    Nos, nem ebből a filmből, az biztos.
  • hunwhite #3
    Többször gondolkodtam már ezen a dolgon, de most megint felmerült bennem. Miből élnek meg ezek a full mozik???? Pénztárosok,gépészek, takarítók, őrök, főnökök stb..mennyit keresnek ezek, hogy megéri ott dolgozni egy ilyen bruttó összegből működő moziban! A bérleti díjról nem beszélve amennyit egy ilyen mozi fizet az adott plázának...
  • kalapos01 #2
    Ezért bukik meg a sok nyári film.
  • hypno #1
    Nem tudom másnak feltünt-e, de hétvégén végre jó idő volt. Mást is lehetett csinálni a mozizáson kívül.