8
  • archrodney
    Pont azon gondolkodtam hova kéne betörni, szóval kösz a tippet Paul Martin
  • petyminger
    A NASA az amerikai védelmi sziniminisztérium egyik ága, ha valaki azt innnné továbbra is, hogy nem propagandát folytatnak, ugyanúgy a BBC az angol kormány egyik ága, szó sincs szabad médiáról, vagy igaz hírekről!!!
  • cateran
    Ezt miert gondolod? Tapasztalataim szerint az allami szektorban,minel feljebb nezunk,annak hulyebbeket talalunk...(az okosok ugyanis a maganszektorba mentek..persze ez nem minden esetben igaz,de tulnyomo tobbsegben igen)
  • Csirke4
    Hát szerintem a NASA-nál pont nem a hülyék a vezérek. :D
  • NEXUS6
    A híres NASA-hekker gyerök meg annyit csinált, hogy írt egy szkriptet, hogy próbálkozzon végig a login-nevekkel és mindegyiknek üssön egy entert jelszóként.

Ebből jutott be, a szupertitkos rendszerekre. Szal ennyit a biztonságról.
    Nem őt kellett volna pellengérre állítani, hanem az IT biztonságért felelős emberkéket.

A legtöbb normális hálózatban, de akár egy szerencsétlen szexpartnerkeresős weboldalon is, ha nem adsz meg pár havonta kisbetűsnagybetűsszámos rendes jelszót, akkor a rendszer nem is engedi tovább az egybitesagyú júzert.
    A NASA-nál ez túl nagy követelmény volt anno, és gondolom pont a vezérek voltak ilyenek (tapasztalat), különben hogy is férhetett volna hozzá szupertitkos anyagokhoz, takarítónéni regjével biztos nem.:D
  • NEXUS6
    Hát már sietni kell azzal is, mert a NASA űrrepülési programjából 1 év múlva már csak ez a néhány tetves gépből álló irányítórendszer marad.

Az űrrepülőgépeket eladják vidámparkba látványosságnak, meg ilyenek.
  • item
    Erről nekem a War Games című film jut eszembe.. Még a végén egy gamer eltérít egy űrrepülőt.
  • dilofekete
    Persze :D megdöglik a hajtás és ráfogják majd az irányításra háhá :D