8
-
archrodney #8 Pont azon gondolkodtam hova kéne betörni, szóval kösz a tippet Paul Martin -
petyminger #7 A NASA az amerikai védelmi sziniminisztérium egyik ága, ha valaki azt innnné továbbra is, hogy nem propagandát folytatnak, ugyanúgy a BBC az angol kormány egyik ága, szó sincs szabad médiáról, vagy igaz hírekről!!! -
cateran #6 Ezt miert gondolod? Tapasztalataim szerint az allami szektorban,minel feljebb nezunk,annak hulyebbeket talalunk...(az okosok ugyanis a maganszektorba mentek..persze ez nem minden esetben igaz,de tulnyomo tobbsegben igen) -
#5 Hát szerintem a NASA-nál pont nem a hülyék a vezérek. :D -
#4 A híres NASA-hekker gyerök meg annyit csinált, hogy írt egy szkriptet, hogy próbálkozzon végig a login-nevekkel és mindegyiknek üssön egy entert jelszóként.
Ebből jutott be, a szupertitkos rendszerekre. Szal ennyit a biztonságról.
Nem őt kellett volna pellengérre állítani, hanem az IT biztonságért felelős emberkéket.
A legtöbb normális hálózatban, de akár egy szerencsétlen szexpartnerkeresős weboldalon is, ha nem adsz meg pár havonta kisbetűsnagybetűsszámos rendes jelszót, akkor a rendszer nem is engedi tovább az egybitesagyú júzert.
A NASA-nál ez túl nagy követelmény volt anno, és gondolom pont a vezérek voltak ilyenek (tapasztalat), különben hogy is férhetett volna hozzá szupertitkos anyagokhoz, takarítónéni regjével biztos nem.:D -
#3 Hát már sietni kell azzal is, mert a NASA űrrepülési programjából 1 év múlva már csak ez a néhány tetves gépből álló irányítórendszer marad.
Az űrrepülőgépeket eladják vidámparkba látványosságnak, meg ilyenek.
-
#2 Erről nekem a War Games című film jut eszembe.. Még a végén egy gamer eltérít egy űrrepülőt. -
#1 Persze :D megdöglik a hajtás és ráfogják majd az irányításra háhá :D