148
-
Normalon valóban tökmindegy, 3 mage mellett meg végképp, mert másodpercek alatt kiiktatnak mindent normalon.
Perpill a hatodik végigjátszásomnál most egyedül megyek - mikor szabad - egy szem mage karival normal-on! :D -
lamer the true #107 Hulladék lett. A pályák ismételése teljesen kiakasztó :P -
Grodt #106 Én Avelint egyszer nem vittem el csak azokra a küldikre amikben ő kellett. Jó lehet azért volt így mert csak normalon toltam, de nekem a 3 mage 1 wari/aki vagy az öcsém volt vagy a tönde/ tökéletesen bejött. A 3 magel megbénítod őket, területsebzés, a wari meg szépen lecsapkodja és kész is. -
Although #105 Ha gondolod szándékos, akkor megértem mert ez tényleg józan ésszel nem magyarázható. De nem, úgy néz ki ilyen béna vagyok. -
Pares #104 Ezek szerint időközben elfelejtettél olvasni? Na jó, hagyjuk. -
Although #103 Elnézést!! Valamiért két r-re emlékeztem. -
Ismét nem értünk egyet, szóval hiába is részletezed. -
Pares #101 Legalább a nickem helyesen írd le. -
Nem úgy értem, hogy ne legyen szép, csak ne azon legyen a hangsúly. Én is élvezem a gyönyörű tájakat kalandozás közben (Risen, Witcher, DAO, stb), csak egy RPG-ben számomra nem ez az elsődleges. FPS-ben azért már egy kicsit fontosabb, mert manapság ezekben sztori nem nagyon van, sajnos. -
Although #99 Assassin Creed nem rpg de értem :) Amúgy ami a cikkbe van itt az nagyjából ami az én véleményem is. Persze erre mondja Parres nekem nincs jogom véleményt mondani meg magamat alázom. És ha valaha játszottál Bioware játékkal KOTOR, Jade Empire, akkor tudod ez kb a Bioware minimum amit látsz. -
Assassin's Creed-en sokkal jobban éreztem hogy az egy konzol rip. Dragon Age 2-nél semmiféle konzolosítás nem tűnt szembe, szimplán más rendszerű, ennyi. Az egyetlen szembetűnő dolog az a förmedvény volt ami a szemem elé tárult, és itt is van róla egy screenshot, Bodan és Sandal brutálisan élettelen arca, az elsőhöz képest! -
Pont ellentétes véleményen vagyunk.
Pont leszarom hogy hány poligon az az ellen akibe ólmot eresztek, ellenben ha már szerepjáték, igenis legyen a táj, a karakterek és minden egyéb gyönyörűen kidolgozva. -
Although #96 Ezzel sincs bajom. Egész egyszerűen ez nem az amit vártam ennyi és ezzel nem vagyok egyedül ennyi. Ez arról szól hogy szerezünk új piacot mert az EA másként működik. Nagyobb lefedettség, nagyobb bevétel. És ezért írtam a hosszú texemet ez a taktika itt nem fog működni mert a túlnyomó része az rpgseknek nem fog összeférni az új megnyert ügyfelekkel valamelyiket el fogja veszíteni. Csak a végeredmény már most is eldőlt. Inkább megveszem a Witcher 2 mint ezt és nem vagyok egyedül evvel ennyi. -
Mi számit neked szivásnak az hogy nem öt perc hanem tiz egy csata ? ez lényegtelen, alacsony nehézségen bármilyen felállás életképes. -
Szerintem egy FPS-ben a grafika egy igen fontos tényező, mivel testközelből látjuk a dolgokat, az akciónak részesei vagyunk. Egy szerepjátéknál meg a történet ,a fejlődésrendszer, stb stb a lényeg, nem az, hogy hány millió poligonból épül fel egy goblin. De ez csak az én véleményem :-)
A Metroval nincs semmi bajom, csak itt az SG-n miután nagyon lehúzták a grafikát, utána majdnem minden játéknál jöttek szidni azok értékeléseit, ezért reagáltam ilyen hevesen, bocs érte -
Ez nem igaz, nightmare alatt is bőven tudsz szívni egy-egy alkalommal ha nincs mage a csapatodban, míg máskor ugyanez a helyzet ha nincs rugó. -
Itt még könnyebb mivel nincs annyi választásod, alapvetöen azon múlik a siker milyen nehézségi fokon játszol, nightmare alatt tökmindegy kivan a csapatodban egy kis taktikával simán lenyomsz mindenkit.
A nightmare az egy egész másik játék ott már mindenek és mindenkinek nagy jelentösége van. -
Az, hogy 3 részben adják ki, az teljesen indokolt Dragon Age esetében, ahol az első részben egy egész királyságot mentesz meg, a másodikban meg egy teljesen más karaktert alakítva ki sem mozdulsz egy városból, de ennek ellenére az egész _világra_ kiható láncreakciót indítasz el!
Mass Effect esetében teljesen indokolatlan, mert egy faszival viszed az egész játékot. -
Sir Cryalot #90 -de szerintem hasonlítsuk csak össze a metrot a DA2 NPC-vel, vagy a Metroval , vagy akármivel! -
ME1, ME2, DA:O -
Pares #88 Mondhatod neki, nem bírja felfogni. -
Although #87 *hdo -
Although #86 Játszottál korábban Bioware játékkal? Ez mellékes kérdés csak kíváncsi vagyok, remélem őszinte választ kapok. És nem írtam hogy szar..akkor leírom, neked is nem tetszik a mágus mozgása(szubjektív) Nem tetszenek a hurlocok, ha jól írom, mozgása sem, nem tetszik az állandóan nagy tömegbe jövő gyenge ellenfelek csak azért hogy ne legyen üresjárat, nem tetszik hogy beszínezték a válaszokat igen nem szintre lebutították, és az elolvasott info egy része sem tetszik de lenyelhető, és még folytathatnám. Végezetül már a dragon agenél se szálltam be az EA filozófiába miszerint részenként adjuk ki a játékot. És a dlc-kel összesen fizetnék 25e körüli összeget egy befejezett játékért ennyi. Ezen nem változtat az se ha megveszem csak egyesek nem értik meg. -
Meg is indokolnád? Mert igazán nem látok semmi olyan játéktechnikai dolgot, ami indokolná a különbségtételt ... -
Már megint előkerült egy Metro fan...
Igazán nehéz megérteni, hogy a grafikát kategórián belül értik? Akkora hülyeség összehasonlítani, hogy melyik játék mennyit kapott, ha az egyik FPS a másik meg rpg-akció... -
Aláírom, ott könnyebb volt! :) -
Kösz a tippet, elkezdek kísérletezgetni, csak nem könnyű, az elsőben könnyebb volt egy ütőképes csapatot összerakni :-) -
Na akkor most fogadd ezt egy olyan 26 éves játékostól aki már ötször végigjátszotta:
A demo egy raklapnyi szar a teljes játékhoz képest. Már a demo-ban levő játékrész is több helyen módosult a végleges verzióhoz képest! -
Sir Cryalot #80 szóval erre is megkapjuk a 4/5 -öt gfx-be mi? A metro mennyit kapott ? 2őt? Összehasonlítjuk a metro-s NPC-t a DA2-ével
-
Although #79 A gond te csak szajkózód, hidd el a demo tökéletesen elég lássam kell ez a játék vagy sem, a történet nem minden és egy Bioware-tól az a minimum. A többi pedig ami nem tetszik az a véglegesben sem tetszene ennyi. Keres más érvet mert ez unalmas, de igaz kár vitatkozni rajta. Csak nem értem miért nem érted meg nem egy játékos a DA2 forumon is elmondta a történet nagyon jó de a többi a játékba is ugyanaz. Nem értem miért nem érted meg amin te gyakorlatiasan át lépsz azon én nem. -
Pares #78 Az ilyen kijelentések miatt vagy szerintem hülye és kész. Szóval hagyjuk ezt ennyiben.
Nem vitatkozom veled többet. A DA2 topikban már kitárgyaltuk. -
Pares #77 Az ilyen betördelés nélküli WOT-ot nehéz is elsőre megérteni. Különben meg tudom miről van szó. Nem játszottál a játékkal, ettől függetlenül a hatalmas átlátásod és a megvilágosultságodat hirdetve erőlködsz. Bár tök mindegy végül is, hogy játszottál-e a játékkal, mert aki még a kipróbálás előtt ilyen negatív véleménnyel van, az valószínűleg nem jön a fórumra leégetni magát, hogy milyen hülye volt, és hogy valójába tetszik neki.
De igazad van, én vagyok a hülye, mert leálltam vitatkozni veled...

-
Although #76 A igen a 10 évesek zömének az ilyen hack and slahs játékok jönnek be ennyi európai szinten a conanban is ez jött le, nem véletlen 13 millió ember játszik a WOW-al és megint, csak ennyi. Persze nem csak 10 évesek vannak ezen a szinten. -
Although #75 Az a baj semmit nem értesz abból amit írtam...egyébként néz utána a korai Bioware hírek között, nekem is elkerülte a figyelmemet. És ahhoz nem kell végleges verzió,, mindegy tök poén volt mikor arra próbáltam játszani normálon hogy van olyan hogy el tudok e veszíteni egy karaktert, nem volt ..de sok példát írta már, igen ez egy konzolos játék ennyi. -
A megfelelő stratégia megválasztásába az is közrejátszik, hogy nem mindegy melyik küldetésre kit viszel. Ha elsőre játszod végig, akkor még nyilván nem tudhatod mire lesz szükséged, de ha már másodszorra, vagy sokadjára, akkor pontosan tudni fogod hogy mi kell egy-egy szívós ellenfél kiiktatásához. Egyedül Aveline fix mint tank, meg a sajátod, mert azt nem tudod kihagyni a partyból, de a másik kettő, az nagyon nem mindegy hogy micsoda!
Varric-et általában kerülöm, mert képes magára rántani minden mobot, ami nagyon idegesítő! :D -
Akkor ezek szerint én még keresem a megfelelő stratégiát :-) -
Pares #72 Meg lesznek és vannak olyanok, mint Te, akik ki se próbálták a teljes játékot, de mások véleményére alapozva lehúzzák. Meg lesznek és vannak olyanok, akiknek a hobbija a 10 évesezés és a lebutítottozás és lekonzolosítottozás.
"Persze lesznek Parresek akik gyakorlatiasan közelítik, és talán egy percre magáll mikor látja, hogy be vannak színezve a válaszok, de aztán megrántja a vállát és megy tovább. És ez az a pont ahol lesznek olyanok is akik megállnak és megkérdezik Ezek nyolc éves hülye gyereknek néznek?"
Uram Isten.

-
Although #71 UI: Persze az alap probléma a Conannál, tényleg nehéz lett és így igazából a Funcomnak nincs sok esélye mert a tizenévesek zömmének túl nehéz. Tehát ott ez nem jó példa, de a Dragon Agenél ez teljesen elől van. -
Although #70 Nem tudom nekem is az volt az érzésem elsőre a demoba ez konzolról lett átnyomva. Gondolom ma már nem nehéz konvertálni a platformok között, és így már nem fognak külön vesződni a pc-s verzióval. És így utólag átnézve a híreket tény úgy néz ki nem vettük észre a Bioware jelezte most elsősorban a konzolosokat részesíti előnybe.
OFF A másik ami lejött most itt olvasva a kommenteket, valaki alapvetően ezt egy mondatba megfogalmazta már valahol ,felnőtt egy új tizenéves generáció akiknek egyszerűen a mai 30-as és talán 20-as korosztályhoz képest mások az igényei. És akik talán nem is tudják mit jelent az rp és nem is láttak táblás rp játékot, zömmel, és nekik már semmit nem jelent a Baldurs Gate. Ez egyébként döbbenetes erővel lecsapódik az mmo-ban amivel játszok a Conan-ba, Az elmúlt pár hónapba néha szántam időt, próbáltam segíteni az újaknak köztük a 10-en éveseknek is. Az egyik az egy német gyerek volt aki egy fatality-nél éppen megkérdezte, hogy csináltam :) Aztán meg bement egy pict erődbe én meg vele, épp írni kezdtem, mire kellene figyelni mert ez alapvetően nem diablo. De épp felnéztem és látom a gyerek már berontott, már ordit sec pec ott volt 10 pict köztük egy shaman meg 3 ranger, én meg már mosolyogtam mert neki már annyi is volt. Persze mentem utána mert egy cimmeriai ilyenkor nem mérlegel. :) lv17-nél abbahagyta és gondolom elmondta mindenkinek a conan milyen szar :)Hónapok alatt mindössze egy valaki volt aki észrevettem, figyeli mit csinál a vele lévő ismerősöm és később is ha láttam mindig megállt gondolkodni mindenhol. De ott akkor mosolyogva kérdeztem mit csinál, elmondta figyeli mire kellene figyelni, egy 14 éves norvég gyerek volt. Most ugyanezt érzem olvasva a kommenteket. És ezért nem érzem a DA3 majd jó lesz. Egyszerűen azért mert mi mást gondolunk a jóról. Persze lesznek Parresek akik gyakorlatiasan közelítik, és talán egy percre magáll mikor látja, hogy be vannak színezve a válaszok, de aztán megrántja a vállát és megy tovább. És ez az a pont ahol lesznek olyanok is akik megállnak és megkérdezik Ezek nyolc éves hülye gyereknek néznek? De végül is mindegy a conanba már láttam a végeredményt, mikor az rps barátaim a kis világukért küzdöttek a forumon, persze most már tudom nem volt esélyük sem mert az új 10 évesek zömmének azok a dolgok nem jelentettek semmit. Egyszerűen arról van szó a számítógépes játékok piacán a mindenkori 10 évesek a legnagyobb része a piacnak. Persze vannak köztük is olyanok mint a 14 éves norvég gyerek , de szerintem nem elegen. Sorry hogy off lett és hosszú, de talán valakinek lesz véleménye erről is. -
Mint az, hogy a gólemek túlságosan masszívak? Úgy vágom őket mint a vajat, a megfelelő stratégiát használva!