316
From Dust
-
Kallahiosz #316 Köszi -
#315 Megvan már a négy totem? Akkor nyomd le még egyszer a SPACE-t valahol. Nesze ott az izgalom :) -
Madi92 #314 Utolsó pályán, még istenibb vagy mint előtte:D
Te csinálod a vulkánt, meg a cunamit is, meg úgy mindent te csinálsz!:D -
Kallahiosz #313 Gyerekek az utolsó pályán lesz valami történés vagy legalább egy vulkán?
Legalább a falu fejlődne... egy kicsit... csak pár házat.
Mondjuk némi küldetés nem mintha elrontotta volna a játékélményt.
Persze tudom én, hogy ez valakit lefoglal csak elég gyenge szerintem.
Nagy és mély sóhaj.
Remélem valaki megveszi a motorját és befejezi egyszer.
A black & white 2-t simán leverhette volna ha dolgoznak rajta kicsit.
Na várjuk a 2 est! -
Baxo #312 igen ,azok meglehetősen nehezek. Van ami gyorsan könnyen is megcsinálható... -
#311 Challenge móddal el leszel még egy darabig :D -
#310 Mire számítottál? 15 euró -
hegege #309 Jaja ,már megoldottam ,most utolsónál vagyok de néztem sok nincs még kilockolva a Challenge módban. V azok majd akkor lesznek ha a challenge-t elkezdem csinálni és akkor unlockolodik folyamatosan? -
Kallahiosz #308 AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz
Elméletileg elég kell hogy legyen. igazából 2. indításra már jobban ment.
Ez tényleg ilyen rövid játék? most tartok az utolsó előtti előtti pályán és ma raktam fel a játékot:/
-
#307 Milyen procid van? -
Kallahiosz #306 nagyon király kis játék...
az a bajom, hogy valami 15 fps em van pedig minden megvan a ful graf hoz. ötlet? -
#305 Melyik pálya is az pontosan? Utolsó előtti?
Amúgy van végigjátszás youtube-on.
From dust walkthrough-ra keress rá. -
hegege #304 Egyenlőre beszivat a gamma.Azon a mapon vagyok ahol 4 totem kell, 3 meg is van belöle ,de a 4. egy vulkán meleltt van, mire felérnek az embereim kitör a láva és elsodorja öket v nem jutnak oda.A totem alatt és felett is van vulkán..Már ott szivok vele de nem tom ,hogy lehetne megcsinálni. A többi totem láva és folyo védelem van szal azokat leszarnám már bántani ne mtudják az elemek ... -
Baxo #303 csak nyugodtan, itt leszünk... :) Napi 1x felnézek. -
Kallahiosz #302 Szerbusztok.
kb 10 perce találtam rá holnap megveszem.
Nem nagyon tudok angolúl ugyhogy lessz majd pár kérdésem -
Baxo #301 "A városok közötti utat" Ez jó! xD xD xD
-
#300 A lávának a szélét pedig mindig kend el és csak 1 helyen engedd kifolyni (értelem szerűen a hozzád legmesszebb eső részen), így nem égsz el. A városokat meg olyan magasra emeld amilyen amgas a kráter legalacsonyabb része + pár méter. Így ha a víz túl magasra megy a peremen kifolyik és nem veszélyeztet téged. A városok közötti utat meg csinálhatod homokkal és lávával is. Igazából még a papírsárkányokat sem kell megszerezned hozzá ha ügyesen taktikázol. -
#299 Pl elsőnek gyorsan a infinity sandot megszerezni és mint az állat magasra emelni a többi totemet + utat csinálni hozzá!És kész is! -
#298 Úristen! mit kell csinálni asszem az utolsó előtti pályán? Ahol fél perccel hogy kezdek jön láva, eső meg minden szar? XD -
Baxo #297 Gondolom tudod, hogy jó árral kezdett?! 4000huf -
#296 Még nem de előfordulhat, hogy az lesz. :) -
Baxo #295 Na ugye! :) Eredeti a játék? :) -
#294 Már közben amúgy rég tovább vittem és kurvára megtetszett. :D
Most legutóbb olyan volt, hogy megkaptam a végtelen homokot és folyton elöntötte a víz szigetet. De csak sikerült. -
Baxo #293 csak rakd jó helyre a vizes fákat! ;) Mutatja is h. hova kell őket helyezni. -
Baxo #292 Én speciel nagy cod fan vagyok, de ezt a műfajt is nagyon szeretem, csak hát tényleg kevés ilyen alkotás van.
1hét kb és jön az "drm kiszedő javítás".
Valaki próbálta már az fps unluckert? -
#291 ;]
Sajnos tényleg kihalóban van a kreativitás, mint fejlesztői mint játékos fronton.
Néha azért akad 1-1 kellemes meglepetés.
Remélem adnak ki valami modder toolst vagy valamit igencsak lenne rá igény szerintem, akad azért még rajongó tábora ennek a műfajnak szerencsére :) -
#290 Igen ha valami nem COD (célkereszt elé ugró ellenfelek, csőszerű pályák..stb), hanem kicsit is agyalni kell, használni a kreativitást, a képzelőerőt akkor az már szar. Nekem a From Dust pont azért tetszett, mert lehetett vele kreatívkodni. Ha úgy akartam átvinni az embereket A-ból B-be hogy hidat emelek, akkor megtettem. Ha éppen az egész folyót akartam eltéríteni, azt is megtehetettem. Ha úgy akartam megvédeni a falut hogy 100 méter magas dombra építem akkor az csináltam, ha 100 méter magas fallal akartam körbevenni akkor az csináltam. Minden tettnek, akciónak volt következménye és a játék dinamikus motorjának köszönhetően mindig más volt a reakció.
És pont ez a jó ebben a játékban. Nem rakják a szádba a megoldást, nem csak annyi hogy X időnként megnyomom a Tűz gombot, meg néha korrigálom az irányt a WASD kombinációval. Teljesen rád van bízva hogy hogyan oldod meg a feladatot (bizonyos korlátok között, mert teljesen OPEN játék még nem lesz évtizedekig).
De persze izélések és pofonok. Aki a faék logikájú játékokért van oda az COD-ozik, Crysis-ozik. Aki az "Agytorna Norbival" játékokat az meg odavan az ilyen gyöngyszemekért mint a From Dust (vagy a Limbo is jó volt pl, bár az más stílus).
Ez egyéni vélemény, nem Végső Igazságtétel. -
#289 Hát ja. Én először mindig azokat szedem fel amik megvédenek a viztől meg a tűztől -
#288 No offense!
Manapság amin kicsit is agyalni kell az már szar ? :D
Lehet bennem van a hiba, nem vagyok mazoista de a kihívásokat szeretem, pont ezért is tetszik a From Dust a játékos kreativitásától függ, hogy oldja meg az adott feladatot.
Ne vegye személyes sértésnek senki de manapság ha már "nem fogják a játékos kezét" egy játékban, hogy erre menj ide katt ott ezt csináld amott meg azt és nem "zárják egy teljesen semerre lenem tudsz térni alagútba" akkor már elveszik a játékban és jön a "Hát ez szar!" jelző...
-
#287 Pedig az nem is nehéz rész.Én azon szívtam a legtöbbet amikor ilyen "kráterszerűségben" voltunk és x időnként jött a kitörés+vízszintemelkedés.
De miután rajöttem előbb az infinity cuccot kell elsőnek megszerezni onnantól gyerekjáték volt az is! -
#286 azt nem tudom hogy hoztad össze, mert nekem semmi gondom nem volt azon a pályán, csak kicsit oda kell figyelni.
amugy meg a játéknak nem sok köze van a b&w-hez :) -
#285 Most jutottam el addig amíg megjelentek a tüzes fák. Eddig is nulla élvezet volt a játékban de így, hogy meghalok az elején, mert a hülyék kigyulladnak marha jó. Annyira elcseszték. Black and White ezerszer jobb, mennyivel másabb. -
Baxo #284 találtam egy magyar cikket. -
Baxo #283 Engem nem zavart a netes dolog, viszont graf állítást és fps limit feloldását jobban hiányolják az emberek. Erről akkor még nincs hír? -
#282 Nyilván szinkronizációval a game launcher segitségével -
#281 Nos a From Dust fórumán az Ubi közleményt adott ki - röviden:
Elismerik, hogy nem fogalmaztak pontosan a játék eredetiségvizsgálatát illetően, és bocsánatot kérnek emiatt.
Továbbá már dolgoznak egy patch-en, amit két héten belül kiadnak, ami lehetővé teszi az offline játékot, és eltörli a játék mindennemű nettől való függését.
Akik már elkezdték a játékot, azok mentései a központi szerveren vannak, ezért ők megfogják kapni a mentéseiket is(hogy hogyan, az nincs részletezve). -
Baxo #280 +1 -
#279 Felénk sem a leg megbízhatóbb a net, de semmi gondom nem volt a DRM-el, és vissza olvasgatva pár postot.."sírást".. talán még meg is érteném ha 10 E Ft-os játékról beszélnénk... őszintén 3-4E Ft-os játék... Persze lehetne minden tökéletes meg minden de én olyat még nem láttam :D nem is fogok szerintem...
No offense!
Abban meg bízok, hogy esetleg vagy moddolási lehetőséget adjanak a lelkes rajongók kezébe, vagy dlc formájában adjanak ki újításokat, van potenciál a játékban ki kéne használni.. -
Baxo #278 növelni az ellenkező gombal, am lehet van egy max szint (tenger szint :) ) Az alap ahogy elindítod az utolsó pályát. -
rexortom #277 Az utolso pályán meg lehet valahogy növelni a tenger szintjét csökenteni lehet a hosszu törlésel a viz totemnél de növelni sehogy sem tudom :S