From Dust
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te csinálod a vulkánt, meg a cunamit is, meg úgy mindent te csinálsz!😄
Legalább a falu fejlõdne... egy kicsit... csak pár házat.<#szomoru1>#szomoru1>
Mondjuk némi küldetés nem mintha elrontotta volna a játékélményt.<#ticking>#ticking>
Persze tudom én, hogy ez valakit lefoglal csak elég gyenge szerintem. <#action>#action>
Nagy és mély sóhaj.<#wilting>#wilting>
Remélem valaki megveszi a motorját és befejezi egyszer.
A black & white 2-t simán leverhette volna ha dolgoznak rajta kicsit.
Na várjuk a 2 est!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Elméletileg elég kell hogy legyen. igazából 2. indításra már jobban ment.
Ez tényleg ilyen rövid játék? most tartok az utolsó elõtti elõtti pályán és ma raktam fel a játékot:/
az a bajom, hogy valami 15 fps em van pedig minden megvan a ful graf hoz. ötlet?
Amúgy van végigjátszás youtube-on.
From dust walkthrough-ra keress rá.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kb 10 perce találtam rá holnap megveszem.
Nem nagyon tudok angolúl ugyhogy lessz majd pár kérdésem<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most legutóbb olyan volt, hogy megkaptam a végtelen homokot és folyton elöntötte a víz szigetet. De csak sikerült.
1hét kb és jön az "drm kiszedõ javítás".
Valaki próbálta már az fps unluckert?
Sajnos tényleg kihalóban van a kreativitás, mint fejlesztõi mint játékos fronton.
Néha azért akad 1-1 kellemes meglepetés.
Remélem adnak ki valami modder toolst vagy valamit igencsak lenne rá igény szerintem, akad azért még rajongó tábora ennek a mûfajnak szerencsére 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
És pont ez a jó ebben a játékban. Nem rakják a szádba a megoldást, nem csak annyi hogy X idõnként megnyomom a Tûz gombot, meg néha korrigálom az irányt a WASD kombinációval. Teljesen rád van bízva hogy hogyan oldod meg a feladatot (bizonyos korlátok között, mert teljesen OPEN játék még nem lesz évtizedekig).
De persze izélések és pofonok. Aki a faék logikájú játékokért van oda az COD-ozik, Crysis-ozik. Aki az "Agytorna Norbival" játékokat az meg odavan az ilyen gyöngyszemekért mint a From Dust (vagy a Limbo is jó volt pl, bár az más stílus).
Ez egyéni vélemény, nem Végsõ Igazságtétel.
Manapság amin kicsit is agyalni kell az már szar ? 😄
Lehet bennem van a hiba, nem vagyok mazoista de a kihívásokat szeretem, pont ezért is tetszik a From Dust a játékos kreativitásától függ, hogy oldja meg az adott feladatot.
Ne vegye személyes sértésnek senki de manapság ha már "nem fogják a játékos kezét" egy játékban, hogy erre menj ide katt ott ezt csináld amott meg azt és nem "zárják egy teljesen semerre lenem tudsz térni alagútba" akkor már elveszik a játékban és jön a "Hát ez szar!" jelzõ...
De miután rajöttem elõbb az infinity cuccot kell elsõnek megszerezni onnantól gyerekjáték volt az is!
amugy meg a játéknak nem sok köze van a b&w-hez 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elismerik, hogy nem fogalmaztak pontosan a játék eredetiségvizsgálatát illetõen, és bocsánatot kérnek emiatt.
Továbbá már dolgoznak egy patch-en, amit két héten belül kiadnak, ami lehetõvé teszi az offline játékot, és eltörli a játék mindennemû nettõl való függését.
Akik már elkezdték a játékot, azok mentései a központi szerveren vannak, ezért õk megfogják kapni a mentéseiket is(hogy hogyan, az nincs részletezve).
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
No offense!
Abban meg bízok, hogy esetleg vagy moddolási lehetõséget adjanak a lelkes rajongók kezébe, vagy dlc formájában adjanak ki újításokat, van potenciál a játékban ki kéne használni..
A zászló zerzõs tök jó lenne multiban... 😊
Egyébként amiket írtál az ,ind jó 5let!
-legyen mészkõ, amit a víz tud erodálni -> kanyonok, barlangok, stb
-lehessen beállítani a pályákon az évszakok körforgását, ergo csinálhatsz csak téli, csak nyári, stb pályát, vagy hogy milyen idõnként változzon az évszak. Télen nem terjedne a növényzet, befagynának a dolgok, hó esne. Tavasszal elolvadna a hó -> áradások.
-Többfajta növényzet típus: fenyvesek, bükkösök, füves szavannák, stb. Értelemszerûen mindegyik csak valamilyen környezetben élne meg, amit meg kell neki teremteni.
-A különbözõ növényzeteknek saját fajta állataik is legyenek. A törzsünknek segíthessünk az állatok levadászásában.
-Új katasztrófafajták: Tornádó, hurrikán, ha tél van akkor hóvihar, ha valahol pedig nincs növényzet (ergo sivatag), ott lehetnek homokviharok.
-nagyobb pályák + sandbox mód
-Ha egy folytatásban lesz multiplayer, akkor olyan módok pl.:
A játékosoknak el kell pusztítani egymás faluit.
vagy
Capture the flag: a játékosoknak segítenie kell az egyik törzslakónak ellopnia az ellenséges faluból a zászlót, közben pedig a sajátot is védeni. 😊
Amúgy nem garantálnak semmit, hogy lesz-e valamilyen folytatás, vagy dlc vagy fejlesztés, de ha lesz akkor a fórumból is vesznek ötleteket. Szerintem pedig azért van okunk reménykedni, mert úgy olvasom siker lett a játék arcade szinten.
Tessék egy lelkes rajongó! Ennek csak örülünk!!! 😊 Én mégnem próbáltam ki.
Nagyobb pályák, multiplayer, barlangok, jobb story, meg amiket ti írtatok... 😊
Vki ír a forumra??? 😄
A sziklás ötleted tök jó, mondjuk mészkõ lehetne az egyik kõzet és akkor jóféle Grand Canyont lehetne csinálni, vagy lehetne tufa, és ilyen badlandeket (kappadókia) csinálni,
Ami gond még az uccsó pályával, hogy van széle, relatíve pici pálya...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
*Anno GTA4-nél is szidtam az anyjukat. Feltelepítettem, erre a játék még felrak 2 programot, mind a kettõben regisztrálni kell, mind a kettõnek futnia kell és mind a kettõbe be kell jelentkezzem hogy játszani tudjak. Szerencsére a Rockstar Social Club-os marhaságot peccsel kivették.