13
Starpoint Gemini
  • mindero
    #13
    Második résszel nyomja valaki? Az milyen lett?
  • Agamemnon69
    #12
    Hát nem nagyon játszom már én sem vele, egy kicsit unalmas amikor 10 rendszert kell két küldi között utazgatni... majd ugyanoda vissza...
  • Merces
    #11
    majd szóljatok ha tényleg játszhtó lesz, ha pénzt adtam volna érte most zuztam volna le a monitort, mekkora fostalicska.....
  • Agamemnon
    #10
    64 bites win 7-em van, szóval biztos nem azzal van a gond...

    esetleg próbálkozz rendszergazda jogokkal, meg ilyenekkel, hátha csak valami hülye beállítási problémája van
  • CharrDen
    #9
    Hmm letöltöttem a SKIDROW verziót, abba volt összesen 4 fájl, setupot megnyitom és semmi nem történt. Elmentem vacsizni, még mindig csak "töltött" de nem jött be semmi. Win7em van, lehet hogy amiatt, nem tudom.
  • Agamemnon69
    #8
    A játék az "egyszer meg kell venni a boltban" változat :)

    A hivatalos honlapjuk alján felsorol néhány helyet, ahol megvásárolható. pld.: D2D

    Nekem sajna csak a Skidrow-os verzió van egyenlőre meg, de ha valaki leszedi, akkor nyugodtan felteheti az új patch-et, azzal is működni fog, kivették a játékból a védelmet :)
  • Frosty01
    #7
    dögös dögös!
  • CharrDen
    #6
    A játék ingyenes, havidíjas, vagy "egyszer meg kell venni a boltban" változat? És a teljes játékot honnan lehet megszerezni, ha ingyenes?
  • Agamemnon69
    #5
    Már készen is van. :)
  • Agamemnon69
    #4
    Talán nem egy világmegváltó játék, de időtöltésnek nem rossz, és valóban hatalmas szabadságot kapunk a játékban, arra megyünk, amerre csak akarunk, illetve azt lövünk, akit csak akarunk :)

    Az űr nem egy statikus kietlen "valami" folyamatosan változik, jönnek-mennek az űrhajók, újabb és újabb anomáliák, konténerek tűnnek fel, egyszóval mindig más fogad ha visszatérünk ugyanarra a helyre.
  • tutituti
    #3
    van demo is.moddb.com-on le lehet tölteni.
    Remélem kész lesz,mert a hangulata marha jó.
  • Agamemnon69
    #2
    Az előbbi leírás az rpgames-ről volt.

    A hivatalos oldal: http://www.starpointgemini.com/

    És néhány kép:











  • Agamemnon69
    #1
    Az első lényeges dolog amit érdemes tudni a Starpoint Gemini-ről, az az hogy a játékot tizenöt lelkes ember készíti, név szerint ők a Little Green Men. Első fejlesztésük ez az űrhajós játék lesz, amely szerepjátékos taktikai szimulációnak is felfogható. .

    Az egyik legfontosabb az ilyen típusú játékoknál a szabadság, hogy arra repülhessünk, amerre csak szeretnénk és szerencsére ennek a Starpoint Gemini maximálisan meg is felel. A Gemini csillagrendszerben fogunk kalandozni, amely több mint 50 szektorra van felosztva és ezek között a szektorok között az úgynevezett T-Gates-eken keresztül tudunk utazni, át a hipertéren. Az egész csillagrendszer élni fog, telis-tele lesz számtalan űrállomással, aszteroidára kihelyezett bányászállomásokkal, amelyeken érceket bányásznak, véletlenszerűen felbukkanó anomáliákkal, ellenséges és kalózhajókkal, amelyek megzavarják a békés konvojban repülő kereskedő hajókat, katonai hajók járőrözése, és még sok minden más is.

    Természetesen nem csak a csavaros és érdekes story és a főküldetések alkotják majd a játék magját, hanem az előre scriptelt mellékküldetések is, amelyek segítségével jobban megismerhetjük majd a játék világát. Az állomásokon több mint 300 szabadúszó küldetést lehet majd találni, illetve felvenni és ezekért természetesen megfelelő jutalmak is járnak majd. A játék változatos skill rendszert kínál majd a játékosok elé több mint 30 választható és megvásárolható űrhajóval. Ha növekszik a rangunk, számos újabb dolgot elérhetünk majd, mint például a nagyobb osztályú hajók megvásárlását is. Hajóinkat 300-nál is több különböző felszereléssel upgrade-elhetjük, úgymint fegyverek, pajzsmodulátorok, hajtóművek, stb. Különböző perk-eket is válaszhatunk majd, amelyek passzív bónuszokat adnak és ezzel tovább növelik karakterünk/hajónk egyediségét. A tapasztalt személyzet további skill bónuszokat nyújt majd űrhajónk számára. Véletlenszerű események uralják majd a játék legtöbb aspektusát, például egy-egy kaland közben is ránk támadhatnak majd a kalózok. A csaták pedig a legtöbb szerepjátékból már jól ismert képesség alapúak lesznek (vagyis nem attól függ majd, hogy milyen jól célzol az egérrel).

    Felhasználóbarát és könnyedén megtanulható kezelőfelület, jól nyomon követhető küldetések a Captains Log-ban és további átlátható menük. Szép grafika, szektoronként változó környezettel és eseményekkel, továbbá a hangulatot fokozó zenei aláfestéssel és hangokkal.