2014-re Batman összeáll Supermannel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kicsit vagy eltévedve, ha azt hiszed, hogy ha valamibõl készült már hasonló film, akkor az új film csak reboot lehet.
Mirõl beszéltek? Igenis reboot lesz a Justice League. A Minap ment is a tvben.
Itt van
Superman és Batman ugyan nincs benne, de Justice League.
Itt van
Superman és Batman ugyan nincs benne, de Justice League.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
"A képregény-rajongók azonban már régóta álmodoznak arról, hogy a két szuperhõs közös sztoriban küzdjön meg a csirkefogókkal."
He? Filmben ugyan nem, de kepregenyben mar voltak egyutt....nem is volt rossz...Jokerbol ENSZ nagykovet lett, Robint es a frissen megtalalt "anyjat" meg elotte hidegre tette,Batman meg szepen sakkban tartotta Supermant 1 kis ugyes zsarolassal, hogy ne alljon a bosszuja utjaba..aztan persze Joker megprobal mindenkit megolni az ENSZ ulesen,de a 2 pubi keresztbe tesz neki,persze Joker meg epp el tud menekulni (bar ugy tunik meghalt, de a holttestet nem talalta meg Supermanus sem..)
Kedvenc torteneteim egyike, foleg a jo kis machiavellizmus miatt (Superman megy arcoskodni, de Batman 2 lepessel jar elotte..😄 Pedig eppen Supermannek is lenne mit torlesztenie, utalnak ra, hogy valamivel a tortentek elott Joker terrortamadast intezett a Daily Planet ellen...Louis Lane is az aldozatok kozt volt....)
He? Filmben ugyan nem, de kepregenyben mar voltak egyutt....nem is volt rossz...Jokerbol ENSZ nagykovet lett, Robint es a frissen megtalalt "anyjat" meg elotte hidegre tette,Batman meg szepen sakkban tartotta Supermant 1 kis ugyes zsarolassal, hogy ne alljon a bosszuja utjaba..aztan persze Joker megprobal mindenkit megolni az ENSZ ulesen,de a 2 pubi keresztbe tesz neki,persze Joker meg epp el tud menekulni (bar ugy tunik meghalt, de a holttestet nem talalta meg Supermanus sem..)
Kedvenc torteneteim egyike, foleg a jo kis machiavellizmus miatt (Superman megy arcoskodni, de Batman 2 lepessel jar elotte..😄 Pedig eppen Supermannek is lenne mit torlesztenie, utalnak ra, hogy valamivel a tortentek elott Joker terrortamadast intezett a Daily Planet ellen...Louis Lane is az aldozatok kozt volt....)
Melyik Justice League filmet gondolják újra?
Ez nem áprilisi tréfa, napokkal ezelõtt már máshol is olvastam. Nem értem, miért van szükség ilyen friss filmek újragondolására.
Szerencsére szóba sem jöhet, talán, ha nem csak tinisorozatos tapasztalata lenne. Wellinget most kell kiélvezni, mert nem vár rá nagy karrier.
Tom Welling rá a legalkalmasabb!Fanok is megérdemelnék már.
10 perccel éjfél elõtt írt cikk esetén erõsen bízom, hogy bolondok napjára készült az írás... 😊
Csak vajon egy tévésorozat szereplõjét szánják-e nagy vászonra?
Volt 10 év Smallville is,aztán senkit nem használnak fel közülük...
Volt 10 év Smallville is,aztán senkit nem használnak fel közülük...
Wonder Womanról már forgatás alatt van egy tévésorozat pl.
http://www.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2011/03/Wonder-Woman-pilot-01.jpg
http://www.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2011/03/Wonder-Woman-pilot-01.jpg
Tényleg a Legenda vagyok-os kitekintést el is felejtettem. Az a baj, hogy Nolan megteremtett egy fogyasztható Batmant, remélem Sneider is egy emberközeli Supermannal érkezik, aztán majd az egészet szõnyeg alá söprik és csinálnak valami borzadályt.
Ettõl félek én 😛
Ettõl félek én 😛
2014 az új világvége dátum? Lásd: Legenda vagyok címû filmben a Batman vs Superman moziplakátja volt az elhagyatott városban is.
"s további Batman-filmeket tervez készíteni. A rebootban gondolkozó stúdió természetesen nem csak saját történetet szán a Denevérembernek"
még mindig nem tetszik ennek a mondat résznek a tartalm...mit akarnak már Nolan után rebootolni??
még mindig nem tetszik ennek a mondat résznek a tartalm...mit akarnak már Nolan után rebootolni??