592
-
barnasopiane #512 valakinek fenn van a játék?
-
#511 Nekem eleve nem tetszettek már a videok sem, aztán hogy itt 1 pozitív szófoszlány sem hangzott el elég volt ahhoz, hogy le se szedjem. -
#510 Jó én meg nem is hallottam róla. :D
Én amúgy lehet nyomnám 1x végig a történet végett, de a mozgásanimációk meg a kezelés annyira primitiv hogy kibassza a szemem, ezért fájó szívvel de töröltem, pedig esélyt szerettem volna adni neki, de tudom milyen vagyok úgyse indítanám el újra a single-t. -
#509 Én le se töltöttem. :) -
#508 :) -
#507 Én 5 után :D -
#506 10perc után uninstalláltam. -
Prof William #505 Rettentően rossz lett a játék. Az irányítás iszonyúan lassú és nehézkes a Graf olyan amilyen de közepesen nekem már akad. A hangok néha lemaradnak, az irányítás miatt egyszer 20-szor haltam meg a chap 1-ben.
Történet az nincs. Legalább hangulatos átvezetők lennének de azok sincsenek.
Közel egy időben jött ki az RE: Operation Raccon City és Binary Domain. Kb mindkettő ugyanarról szól de a RC egy rakás irányítatlan fos a Binary meg egy élvezhető hangulatos játék, ami max beállításokon röccensémentesen fut. Hogy is van ez? -
#504 Látom király lett a játék, asszem még a sávszélességet sem pazarlom rá :) -
#503 Szerintem kevered a kínaiakkal -
#502 Jól fogy a játék Japánban.
A gyári filléres rabszolgamunkák után ezeknek bármi jó.(Ezzel nem megsértve őket, mert sajnálatos amit velük művelnek) -
#501 Csak japánban fogyott 1 hét alatt 270ezer darab....mi? -
mester1987 #500 Pedig van már pár játék a polcon. -
mester1987 #499 Egy DVD9-es lemezt nem ér hogy kiírjam. -
#498 Naná hogy nem, ugyanazt a szart pénzért? :D -
#497 Sok... ANNYIT NEM ÉR! -
#496 LAN van benne? -
#495 1600ft egy cd-kulcs elvileg hozzá. -
#494 A Mosómedve városnak lőttek mondjunk el egy imát érte
-
#493 Nos elvesztegettem az életemből 1 órát erre az izére, elég volt.
Próbáltam objektíven hozzáállni a cucchoz, mondom annyira nem lehet szar, hát DE.
Ez nem hogy Resident evil, de más címmel se állná meg a helyét. (én eddig kb úgy tekintettem rá mint a lara croft and the guardian of light-ra mint a sorozat egy mellékága, de az utóbbi játék legalább jó volt)
Semmi pozitívumot nem lehet felhozni a produktum védelmére.
Grafika: Nagyon jó szívvel közepes szint (alulról súrolja)
Hangok: Ócskák, tompák.
Történet: Van ilyen?
Animációk: hagyjuk
Játékékélmény: Az van, csak negatív értelemben.
Optimizáció: Szar. Olyn framedropokat tud művelni hogy ihajj. (iylen grafika mellett azért ez szégyen)
Az ötödik résznek sem volt köze a klasszikus Resi sorozathoz, de az legalább egy jóféle akciójátékként megállta helyét. (személy szerint nekem nagyon tetszett) DE EEEEEZ?
Mintha a teljesen amatőr Alpha prime látványvilágát, és a Lost Planet 2 agyatlan játékmenetét összevegyítenénk.
-
:) -
mester1987 #491 Szerintem is az talán jobb volt, bár már azóta nem megy jól a Capcomnak se úgy :S -
mester1987 #490 xDDD -
#489 az a nyomott mario -
#488 Legalább a GoW kulcsom működne, akkor lehetne coop. -
-
#486 Szerintem is az jobb volt. -
#485 az jobb lett -
#484 Engem tudjátok mire emlékezet ez az "alkotás"? A Lost Planet 2-re (..és ezt nem dicséretnek szánom) -
#483 :PPP
#482...jaja nem véletlen írtam az első trailerkor hogy ez ultragáz és ez már nem RE.
Csak a címét alázzák szénné. -
#482 Úristen ez valami borzalmas lett mint egy City Interactive-os játék, elavult grafika, rossz hangok, béna animáció csak a név miatt tudták eladni ezt a fost, nem tévedtek az értékeléseken. -
mester1987 #481 Itt már felvettem 25%-al...:D -
#480 Ez neked setét??? Mi van veled? :)
Veszítettél a látásodból? :P -
mester1987 #479 Pár screenshot a végén benne van az a bizonyos bug is FPS nézetben :D
-
#478 :) -
mester1987 #477 Horror? Hát ez inkább akció TPS egy Doom 3 környezetben :) -
mester1987 #476 Ha kilépek a játékból a főmenübe, erre lefagy xDDD
Jólvan... -
#475 Sötét a feje. Mi sötét? Mivel horror akar lenni.
Amúgy meg ott az options-ban a brightness...:D -
mester1987 #474 Bugzik, mint az isten. Meghaltam és most FPS nézetbe rak újra. Mi ez??? -
#473 Oké, de gondolom vágod hogy én jóhiszemű feltételezésekbe bocsátkoztam a játékkal nem játszva, hogy MAXIMUM a 20%-a szólhat a nem lövöldözésről...:D