Resident Evil: ORC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah csak nem volt több idõm, és nem találtam képeket a többiekrõl ami ide beleillene.
De adhatsz 1-2 kép linket, ha van ötleted, megvan a psd fájl, bele tudok szerkeszteni még.
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Több idõt raktál bele, mint a készítõk a játékba.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Inkább egy olyan banner kellen ahol egy csomó figura facepalmozik és felettük meg a cím.
DarkSector
Odanézzetek mien bannert csináltam, kb 2-3 óra alatt sikerült amit elképzeltem. <#pias>
Bár nem mintha a játék megérdemelné!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát más ötletem nekem sincs.
Vajon miért? Lehet hogy a nagy név ott mégjobb húzóerõ?
Ebbõl a szarból japánban jól fogyott.
DarkSector
Jah lehet néhány konfigra nem tudták rendessen belõni...

Épp ez az hogy nem gagyi gép A Witcher 2 is ment highon meg Binary Domain is maxon megy de a ORC akad, döglassú az egér stb... Bár lehet hogy ezek simán optimizálatlansági hibák.
DarkSector
Elég gyenge géped lehet, nekem egy gagyi gépem van és fullon viszi.

DarkSector
Hát én is paddal toltam de bna, mintha csak a lábai mozognának, durván nemhogy nincs normális animáció, hanem egyeltalán nincs, olyan gagyinak tûnik hogy az már vicc, ráadásul kb 1 szimpatikus karakter van a csuklyás...

Nem hinném hogy a coop is jó lenne mert már singleben is alig bírom irányítani a karaktereket a célzás meg valami iszonyat. Ezen felül még közepesen is úgy belassul néha hogy diavetítésen érzem magam.

A szintén ,most kijött Binary Domain ellenben maxon hibátlanul fut és mint az animáció mint a célzás elsõrangú... Azt hiszem többet nem is kell mondanom a ORC minõségérõl és készítõirõl...

Olyan az egész mintha egy béta lenne.
wesker24
Mit akarsz amikor mmár a megjelenés elött 12 nappal elöbb kijött gondolom lesz hozzá egy temérdek javitó patch !

Meg az egész lövöldözés szar ! Jó vicc ! A többi 4 fõs Cooperative játék is ilyen ahol csak lövöldözni kell X enemyt és tovább jutsz ! Pl L4D 1-2 vagy Killing Floor !

Meg ezt egyáltalán nem is a Capcom csapata fejlesztette csinálta mert ök a Resident Evil 6 dolgoznak ha eltekintünk attól hogy bármi is köze van a Resident Evilhez akkor nincs gond vele ez a játék csak egy Resident Evil Világban játszódó zombis taktikai TPS Game semmi több !

Kikapcsolodásra pont jó !
wesker24
Nem tudom mi bajotok van az irányítással Gamepaddal faszán lehet vele játszani semmi gond nincs vele ugyanolyan mint akármilyen más játék !

Az igaz hogy a PC irányítás rossz de erre való a gamepad vagy az x360 controller meg aztán az animáció egész tûrhetõ azért mérföldkövekkel jobb animációja mint a Blades of Time-nak na én azt nevezném egy kalap szar játéknak minden tekintetben !
DarkSector
Ez kópba is szar, hiszen maga az irányítás+animáció szar.

Fpocok
A játék borzalmasan van optimalizálva.
Az egész lövöldözés szar. Ha ezek az alap dolgok már szarok, akkor a coop sem érdekel.

wesker24
Itt a lényeg !

Ennek a játéknak nem a singleplayer részét kell nézni, mikor coopra van kiélezve, ez olyan mintha a counter strike-ot szaroznád azért, mert botok ellen nem izgalmas..
wesker24
Hát az hogy optimalizálatlan azzal vitatkoznék nekem röccenés mentesen ment szaggatás nélkül ! Sehol egy akadás vagy szaggatás pedig full maxon van minden ! Habár a grafika hagy kivánni valót maga után de ez legyen a legkevesebb gond !

Az hogy játszhatatlan azt mire érted mert én Gamepad-al játszom x360ce Emuval és Gamepad-al semmi gond nincs az irányítással !

Na meg már ezerszer el lett mondva a fejlesztök is elmondták meg a tesztekben si elmondták nem is egyszer !

Aki azt várja hogy ettöl az új játéktól hogy hozza a régi Resident Evil szintet az csalódni fog mert semmi köze hozzá !

Ha eltekintesz attól hogy ez nem az a Resi játék amit akarsz hanem egy 4 fõs Cooperative játék lövölde akkor nem rossz a játék !

Meg egyébként is a játék nem a single player-re lett kihangsúlyozva hanem a CO-OP játékra !
Fpocok
Adtam neki még egy esélyt.
Félelmetes, hogy mekkora egy fos. Optimalizálatlan, teljesen játszhatatlan szar az egész. Inkább megyek és felrakom a második részt újra. Fuck this shit.

oké belenéztem nagyon rosz játék
DarkSector
Nem éri meg...😄

Fpocok
Rakd újra, a skides verzió jó.

mert telepitéskor ezek voltak a hibás fájlok
Fpocok
Minek kell amúgy?

és azt nem lehet elküldeni valahogyan?
Fpocok
340megabyte

ubcs.sss
uss2_nis2.ssg
chunk_so01_mainstreet.ssg
chunk_uss05_rpd_street.ssg
main_street.ssg

ezek a fájlok kélenének légyszives keresd meg öket és köld el valahogyan elöre is köszi
Fpocok
mondd

kéne pár fájl nekem tudnál segiteni?
Fpocok
Mert?

valakinek fenn van a játék?
Shep
Nekem eleve nem tetszettek már a videok sem, aztán hogy itt 1 pozitív szófoszlány sem hangzott el elég volt ahhoz, hogy le se szedjem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Jó én meg nem is hallottam róla. 😄

Én amúgy lehet nyomnám 1x végig a történet végett, de a mozgásanimációk meg a kezelés annyira primitiv hogy kibassza a szemem, ezért fájó szívvel de töröltem, pedig esélyt szerettem volna adni neki, de tudom milyen vagyok úgyse indítanám el újra a single-t.

Shep
Én le se töltöttem. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
😊

Fpocok
Én 5 után 😄

DarkSector
10perc után uninstalláltam.

Rettentõen rossz lett a játék. Az irányítás iszonyúan lassú és nehézkes a Graf olyan amilyen de közepesen nekem már akad. A hangok néha lemaradnak, az irányítás miatt egyszer 20-szor haltam meg a chap 1-ben.
Történet az nincs. Legalább hangulatos átvezetõk lennének de azok sincsenek.

Közel egy idõben jött ki az RE: Operation Raccon City és Binary Domain. Kb mindkettõ ugyanarról szól de a RC egy rakás irányítatlan fos a Binary meg egy élvezhetõ hangulatos játék, ami max beállításokon röccensémentesen fut. Hogy is van ez?
Shep
Látom király lett a játék, asszem még a sávszélességet sem pazarlom rá 😊

Seth
Szerintem kevered a kínaiakkal

PSN ID.: Beegabor

grebber
Jól fogy a játék Japánban.

A gyári filléres rabszolgamunkák után ezeknek bármi jó.(Ezzel nem megsértve õket, mert sajnálatos amit velük mûvelnek)

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Csak japánban fogyott 1 hét alatt 270ezer darab....mi? <#miaz>

Pedig van már pár játék a polcon.
Egy DVD9-es lemezt nem ér hogy kiírjam.
DarkSector
Naná hogy nem, ugyanazt a szart pénzért? 😄

Fpocok
Sok... ANNYIT NEM ÉR!

lalakov
LAN van benne?
DarkSector
1600ft egy cd-kulcs elvileg hozzá.

CalebJoe
A Mosómedve városnak lõttek mondjunk el egy imát érte<#eplus2>

Maxtreme
Nos elvesztegettem az életembõl 1 órát erre az izére, elég volt.
Próbáltam objektíven hozzáállni a cucchoz, mondom annyira nem lehet szar, hát DE.
Ez nem hogy Resident evil, de más címmel se állná meg a helyét. (én eddig kb úgy tekintettem rá mint a lara croft and the guardian of light-ra mint a sorozat egy mellékága, de az utóbbi játék legalább jó volt)

Semmi pozitívumot nem lehet felhozni a produktum védelmére.
Grafika: Nagyon jó szívvel közepes szint (alulról súrolja)
Hangok: Ócskák, tompák.
Történet: Van ilyen?
Animációk: hagyjuk
Játékékélmény: Az van, csak negatív értelemben.
Optimizáció: Szar. Olyn framedropokat tud mûvelni hogy ihajj. (iylen grafika mellett azért ez szégyen)

Az ötödik résznek sem volt köze a klasszikus Resi sorozathoz, de az legalább egy jóféle akciójátékként megállta helyét. (személy szerint nekem nagyon tetszett) DE EEEEEZ?
Mintha a teljesen amatõr Alpha prime látványvilágát, és a Lost Planet 2 agyatlan játékmenetét összevegyítenénk.