592
-
#552 Nekem az intellektuális kútmérgezés jobban bejön :D -
#551 Én megmondtam
Direkt erre az alkalomra csináltam -
Prof William #550 Nekem a tűzbe gyalogoltak elég sűrűn.
Az egész játék egy ismert kritikus szerint "Egy pusztító alpáriság"
Komolyan ilyen rossz játékot nagyon rég láttam. Pedig nagyon faszán meg lehetett volna csinálni. -
#549 A legnagyobb agymenés, elmeháborodottság, idiótaság az benne, hogy minden mögé automatikusan "odabújik (fedezék)" a karakter. Ez mikor menekülős részek vannak, igazán remek.
A másik a társak (un)intelligenciája. Ebben a játékban csak tényleg azért vannak hogy zavarjanak.
Kirohannak a legnagyobb tűzharc közepébe, mikor valakit sorozol eléd állnak, illetve beállnak az ajtóba hogy véletlenül se tudjál bemenni (ez az utóbbi szintén menekülés esetén "hasznos") -
Prof William #548 Kedvencem a lemaradó fegyverhangok, amik alapból is olyanok mintha petárdával pukkangatna valaki.
Amikor az átváltozott Prof(a névrokonom) elől kellett menekülni az első pályán a szar irányítás miatt minimum 20 szor meghaltam 1 helyen... -
#547 De csak veszi valaki, mert jön hozzá kieg!
-
#546 Annyira szidja mindenki ,hogy a végén már csak ezért megnézem ,hogy én is tudjak szörnyülködni :) -
johny85 #545 nekem megy fullon pedig gyenge gépem van,bebaszna ha nem menne ez a fos :P.skidrowal megy jól -
johny85 #544 azt hittem 2012-be már össze tudnak hozzni egy normális re ,de ez nagyobb szar lett mint az ez előtti részek.
Horror 0,gyenge hang,grafika, ai low,játékmenet szar.
Kifogyó töltények,halál 2 percenként.
Dead island ehhez képest isten.
De a japánok sose tudtak csak agyon bonyolított gameket legyártani,low graffal. lol -
#543 Ja ez igaz...:D -
#542 Jah csak nem volt több időm, és nem találtam képeket a többiekről ami ide beleillene.
De adhatsz 1-2 kép linket, ha van ötleted, megvan a psd fájl, bele tudok szerkeszteni még.
:D -
#541 Több időt raktál bele, mint a készítők a játékba. -
Prof William #540 Inkább egy olyan banner kellen ahol egy csomó figura facepalmozik és felettük meg a cím. -
#539 Odanézzetek mien bannert csináltam, kb 2-3 óra alatt sikerült amit elképzeltem.
Bár nem mintha a játék megérdemelné!!!
-
mester1987 #538 Hát más ötletem nekem sincs. -
Prof William #537 Vajon miért? Lehet hogy a nagy név ott mégjobb húzóerő? -
mester1987 #536 Ebből a szarból japánban jól fogyott. -
#535 Jah lehet néhány konfigra nem tudták rendessen belőni... -
Prof William #534 Épp ez az hogy nem gagyi gép A Witcher 2 is ment highon meg Binary Domain is maxon megy de a ORC akad, döglassú az egér stb... Bár lehet hogy ezek simán optimizálatlansági hibák. -
#533 Elég gyenge géped lehet, nekem egy gagyi gépem van és fullon viszi. -
#532 Hát én is paddal toltam de bna, mintha csak a lábai mozognának, durván nemhogy nincs normális animáció, hanem egyeltalán nincs, olyan gagyinak tűnik hogy az már vicc, ráadásul kb 1 szimpatikus karakter van a csuklyás... -
Prof William #531 Nem hinném hogy a coop is jó lenne mert már singleben is alig bírom irányítani a karaktereket a célzás meg valami iszonyat. Ezen felül még közepesen is úgy belassul néha hogy diavetítésen érzem magam.
A szintén ,most kijött Binary Domain ellenben maxon hibátlanul fut és mint az animáció mint a célzás elsőrangú... Azt hiszem többet nem is kell mondanom a ORC minőségéről és készítőiről...
Olyan az egész mintha egy béta lenne. -
#530 Mit akarsz amikor mmár a megjelenés elött 12 nappal elöbb kijött gondolom lesz hozzá egy temérdek javitó patch !
Meg az egész lövöldözés szar ! Jó vicc ! A többi 4 fős Cooperative játék is ilyen ahol csak lövöldözni kell X enemyt és tovább jutsz ! Pl L4D 1-2 vagy Killing Floor !
Meg ezt egyáltalán nem is a Capcom csapata fejlesztette csinálta mert ök a Resident Evil 6 dolgoznak ha eltekintünk attól hogy bármi is köze van a Resident Evilhez akkor nincs gond vele ez a játék csak egy Resident Evil Világban játszódó zombis taktikai TPS Game semmi több !
Kikapcsolodásra pont jó ! -
#529 Nem tudom mi bajotok van az irányítással Gamepaddal faszán lehet vele játszani semmi gond nincs vele ugyanolyan mint akármilyen más játék !
Az igaz hogy a PC irányítás rossz de erre való a gamepad vagy az x360 controller meg aztán az animáció egész tűrhető azért mérföldkövekkel jobb animációja mint a Blades of Time-nak na én azt nevezném egy kalap szar játéknak minden tekintetben ! -
#528 Ez kópba is szar, hiszen maga az irányítás+animáció szar. -
#527 A játék borzalmasan van optimalizálva.
Az egész lövöldözés szar. Ha ezek az alap dolgok már szarok, akkor a coop sem érdekel. -
#526 Itt a lényeg !
Ennek a játéknak nem a singleplayer részét kell nézni, mikor coopra van kiélezve, ez olyan mintha a counter strike-ot szaroznád azért, mert botok ellen nem izgalmas..
-
#525 Hát az hogy optimalizálatlan azzal vitatkoznék nekem röccenés mentesen ment szaggatás nélkül ! Sehol egy akadás vagy szaggatás pedig full maxon van minden ! Habár a grafika hagy kivánni valót maga után de ez legyen a legkevesebb gond !
Az hogy játszhatatlan azt mire érted mert én Gamepad-al játszom x360ce Emuval és Gamepad-al semmi gond nincs az irányítással !
Na meg már ezerszer el lett mondva a fejlesztök is elmondták meg a tesztekben si elmondták nem is egyszer !
Aki azt várja hogy ettöl az új játéktól hogy hozza a régi Resident Evil szintet az csalódni fog mert semmi köze hozzá !
Ha eltekintesz attól hogy ez nem az a Resi játék amit akarsz hanem egy 4 fős Cooperative játék lövölde akkor nem rossz a játék !
Meg egyébként is a játék nem a single player-re lett kihangsúlyozva hanem a CO-OP játékra ! -
#524 Adtam neki még egy esélyt.
Félelmetes, hogy mekkora egy fos. Optimalizálatlan, teljesen játszhatatlan szar az egész. Inkább megyek és felrakom a második részt újra. Fuck this shit. -
barnasopiane #523 oké belenéztem nagyon rosz játék
-
#522 Nem éri meg...:D -
#521 Rakd újra, a skides verzió jó. -
barnasopiane #520 mert telepitéskor ezek voltak a hibás fájlok
-
#519 Minek kell amúgy? -
barnasopiane #518 és azt nem lehet elküldeni valahogyan?
-
#517 340megabyte -
barnasopiane #516 ubcs.sss
uss2_nis2.ssg
chunk_so01_mainstreet.ssg
chunk_uss05_rpd_street.ssg
main_street.ssg
ezek a fájlok kélenének légyszives keresd meg öket és köld el valahogyan elöre is köszi -
#515 mondd -
barnasopiane #514 kéne pár fájl nekem tudnál segiteni?
-
#513 Mert?