Resident Evil: ORC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De adhatsz 1-2 kép linket, ha van ötleted, megvan a psd fájl, bele tudok szerkeszteni még.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár nem mintha a játék megérdemelné!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A szintén ,most kijött Binary Domain ellenben maxon hibátlanul fut és mint az animáció mint a célzás elsõrangú... Azt hiszem többet nem is kell mondanom a ORC minõségérõl és készítõirõl...
Olyan az egész mintha egy béta lenne.
Meg az egész lövöldözés szar ! Jó vicc ! A többi 4 fõs Cooperative játék is ilyen ahol csak lövöldözni kell X enemyt és tovább jutsz ! Pl L4D 1-2 vagy Killing Floor !
Meg ezt egyáltalán nem is a Capcom csapata fejlesztette csinálta mert ök a Resident Evil 6 dolgoznak ha eltekintünk attól hogy bármi is köze van a Resident Evilhez akkor nincs gond vele ez a játék csak egy Resident Evil Világban játszódó zombis taktikai TPS Game semmi több !
Kikapcsolodásra pont jó !
Az igaz hogy a PC irányítás rossz de erre való a gamepad vagy az x360 controller meg aztán az animáció egész tûrhetõ azért mérföldkövekkel jobb animációja mint a Blades of Time-nak na én azt nevezném egy kalap szar játéknak minden tekintetben !
Az egész lövöldözés szar. Ha ezek az alap dolgok már szarok, akkor a coop sem érdekel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ennek a játéknak nem a singleplayer részét kell nézni, mikor coopra van kiélezve, ez olyan mintha a counter strike-ot szaroznád azért, mert botok ellen nem izgalmas..
Az hogy játszhatatlan azt mire érted mert én Gamepad-al játszom x360ce Emuval és Gamepad-al semmi gond nincs az irányítással !
Na meg már ezerszer el lett mondva a fejlesztök is elmondták meg a tesztekben si elmondták nem is egyszer !
Aki azt várja hogy ettöl az új játéktól hogy hozza a régi Resident Evil szintet az csalódni fog mert semmi köze hozzá !
Ha eltekintesz attól hogy ez nem az a Resi játék amit akarsz hanem egy 4 fõs Cooperative játék lövölde akkor nem rossz a játék !
Meg egyébként is a játék nem a single player-re lett kihangsúlyozva hanem a CO-OP játékra !
Félelmetes, hogy mekkora egy fos. Optimalizálatlan, teljesen játszhatatlan szar az egész. Inkább megyek és felrakom a második részt újra. Fuck this shit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
uss2_nis2.ssg
chunk_so01_mainstreet.ssg
chunk_uss05_rpd_street.ssg
main_street.ssg
ezek a fájlok kélenének légyszives keresd meg öket és köld el valahogyan elöre is köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én amúgy lehet nyomnám 1x végig a történet végett, de a mozgásanimációk meg a kezelés annyira primitiv hogy kibassza a szemem, ezért fájó szívvel de töröltem, pedig esélyt szerettem volna adni neki, de tudom milyen vagyok úgyse indítanám el újra a single-t.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történet az nincs. Legalább hangulatos átvezetõk lennének de azok sincsenek.
Közel egy idõben jött ki az RE: Operation Raccon City és Binary Domain. Kb mindkettõ ugyanarról szól de a RC egy rakás irányítatlan fos a Binary meg egy élvezhetõ hangulatos játék, ami max beállításokon röccensémentesen fut. Hogy is van ez?
A gyári filléres rabszolgamunkák után ezeknek bármi jó.(Ezzel nem megsértve õket, mert sajnálatos amit velük mûvelnek)
Next PC upgrade: 2022
Próbáltam objektíven hozzáállni a cucchoz, mondom annyira nem lehet szar, hát DE.
Ez nem hogy Resident evil, de más címmel se állná meg a helyét. (én eddig kb úgy tekintettem rá mint a lara croft and the guardian of light-ra mint a sorozat egy mellékága, de az utóbbi játék legalább jó volt)
Semmi pozitívumot nem lehet felhozni a produktum védelmére.
Grafika: Nagyon jó szívvel közepes szint (alulról súrolja)
Hangok: Ócskák, tompák.
Történet: Van ilyen?
Animációk: hagyjuk
Játékékélmény: Az van, csak negatív értelemben.
Optimizáció: Szar. Olyn framedropokat tud mûvelni hogy ihajj. (iylen grafika mellett azért ez szégyen)
Az ötödik résznek sem volt köze a klasszikus Resi sorozathoz, de az legalább egy jóféle akciójátékként megállta helyét. (személy szerint nekem nagyon tetszett) DE EEEEEZ?
Mintha a teljesen amatõr Alpha prime látványvilágát, és a Lost Planet 2 agyatlan játékmenetét összevegyítenénk.