331
Milyen autót használsz és mennyire vagy elégedett vele?
-
#51 Nekem kicsi van. :DD De a lényeg hogy minél könnyebb legyen. Ki is vágtam kukába a gumi szőnyegeket meg a pótkereket. Ez kb 20 kiló minusz. :)
-
extramagascsaj #50 Háromféle autót szoktam vezetni...változó rendszerességgel. Egyik sem az enyém.
Skoda Fabia
Opel Astra
Toyota Celica
(gondolom egyértelmű, hogy melyikkel vagyok a legelégedettebb) -
#49 -
#48 1.1 Citroen Saxo
jó csak volt egy balesetem vele mikor tetőre raktam, hamarosan jön a festés és olyan lesz mint új korában -
#47 usa ftw -
F1ú #46 =( -
F1ú #45 ilyen peres gumikkal sokáig nem mennél pesten, meg elől ennyire besötétített ablakokkal sem lehet leállítások nélkül menni hosszabb távon hosszabb területeken szerintem -
clio1616v #44 nagyobb felni nem volt készleten? :D -
#43 Így nézett ki:
Most meg így:
-
sanyicks #42 Nem láttam hogy autó-motor, ezért azt hittem arról van szó hogy ki mekkorát kulázik -
clio1616v #41 jóféle -
spy803 #40 -
clio1616v #39 azt hittem :) -
karajjj #38 hát neked sincs hűdesok közöd az autókhoz :D -
clio1616v #37 rendkívül szolid legyen... laikus észre se vegye, hogy miről van szó... aztán ergonómia, futómű, fék, erő, fogyasztás... ezért választottam szintén clio-t
-
#36 Én ilyet vettem, sztem kurva jó:
-
#35 Semmilyennel. Jogsim sincs. A bátyussal megyek reggelente. Poénkodni viszont lehet. -
F1ú #34 Én nem vennék ilyen dög nagy autókat, hiába a nagy motor, súlyosak és lomhák. Lassabban gyorsulnak.
Én csakis sportkocsikat nézegetek, első nálam a vizuális hatás, aztán a lóerő/fogyasztás arány.
Most gondolkodtam egy jaguar xk8 ban, de az szarul fogyaszt és ford motor van benne, viszont nekem nagyon tetszik a belső kialakítása és az alakja is bejön. -
karajjj #33 "megyen, mint a szél..." -
#32 Ez van már 5éve.
2,5 "Véhat,ótómata".Istenkirály verda.Az olajat szereti,de ezt leszámítva semmi baja.Otthon Győrben 12literrel eljártam vele.Itt svájcban 10,5 volt az átlag.De most pihen...
mert megvettem ezt:
735i "Vényóc".Ez meg aztán Überistenkirály.
-
clio1616v #31 vedd a jó oldalát... ha veseköved van kevesebbet szenvedsz :D -
karajjj #30 jó kis BT50 -
#29 sajnállak tesó :D
-
#28 FAIL? -
#27 Kölcsönadod egy körre azt a kis autót? :) -
#26 15 cm. Lehetne nagyobb, de nekem végül is elég. -
#25 És a kérdésre válaszolva mindkettővel maximálisan elegedett vagyok/voltam. -
Ez meg a madzag előtt volt. 16 szelep ugyan,de csak 1.4 :P -
#23 -
clio1616v #22 egyik se az... -
#21 Mazda B2500 :) Az elég nagy darab. :) -
clio1616v #20 -
clio1616v #19 már nem fájó szívvel, de ma megváltam tőle -
#18 Kitalálom, 1.6os 16 szelepes Cliod van. -
F1ú #17 nesze..kis autóm van végülis...szóval ez nem farokhosszabbító..amúgy sem érdekel
..amúgy fekete, csak visszatükrözi a kék eget
-
#16 képet! -
F1ú #15 1.8 as -
#14 Nincsa autóm. :CCCCc -
#13 mazda121 canvas top.
momo kormánnyal ;)
amilyen öreg olyan pofás szörfautó :) -
#12 1,sofőröm van, tehát nem én vezetem
2,a szobámban egy G25-el és egy DFGT-vel vezetek.