PC-re is jön az új Resident Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
"Hunk in action?"

fixed

PSN ID.: Beegabor

Skynet
Szószerint egy fos volt,mesebeli manó meg varázsló meg óriás fõganajokkal...Zombiknélkül,hentelde játékmenettel..
Szószerint a grafikán kívül semmilyen téren nem hozta a régi RE játékok szintjét és hangulatát.
Tinman
A 4. rész konzolok kiqrt jó volt pedig... az 5. nekem semmin nem tetszett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hulk in action? Hehehe, kiváncsi leszek rá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Skynet
Hát baromira remélem hogy akárki csinálja nem ezt az ostoba fos vonalat követi amit a RE4 és az 5....
Hentelõs játékmenet,mesebeli lényeg,parazita....Gáz...
Úgytûnik ez a RE a régi jó zombis túlélõhorror lesz,kár hogy egyenlõre úgytûnik multiplayer alapú lesz...
IMYke2.0.0.0
Dark Void.... <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zola2000
Jó, de ezt a Resident Evilt nem az eredeti fejlesztõcsapat, hanem a Capcom valami nyugati fejlesztõcsapata csinálja, és ismerjük a Capcom nyugati fejlesztõcsapatainak a játékait, elég csak annyit mondanom hogy Dead Rising 2 (bár az még a jobbik eset) vagy Dark Void 😊

A

IMYke2.0.0.0
Várjuk! Remélem, jó lesz. A Resident Evil 5-öt még most is játszom, a könyvtárban:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.