17
  • sathinel
    lol... hát ja pc-n még hasonló sincs csak fut pc-n.... Ember gondolkoztál mielőtt ezt leírtad vagy mi a gond az agyaddal? A pc-n nem igazán játszanak vele mert fos, és kb 8 éves szinten még elmegy. Halo nem megy pc-n?????

Ahogy elnézem neked pont megfelelő egy konzol. Lehet még túl bonyolult is ezek szerint.:D
  • narumon
    Nézőpont kérdése. Pc-n még hasonló sincs sajnos, ezért is kell konzolt venni.
  • dronkZero
    Meg kő várni, amíg kész lösz, osztán köll kritizálni!

Egyébként meg inkább 8 peccs (vagy 16, vagy leszarom), minthogy kiadjanak összesen egyet, és a továbbiakban szarjanak bele, abból a felindulásból, hogy "kész van", miközben továbbra is játszhatatlanul bugos.
  • fergusonpapa
    amire 8 patch érkezik olyan bugos az csak *****...lehet.

egyetlen jó ötletért(képeségek kombinálás) nem lehet eltekinteni a számtalan hiba melett.

de visszatémára sztem van még rá igény,inkább játszhatoságot szeretem mint a full hq grafikás játékokat.Mert sok esetben volt bizonyitott hogy egy sokkal rosszabb grafikáju játékot töbször elövettem amig a csak grafikában jó játékok 1-2napig huzzák nálam..
  • Loverman
    szubjektív vélemény összekeverése az átlagos elfogadott nézettel? pff

tudjuk, minden szar, minden fos
  • sathinel
    konzolon ez a csúcs, pc-n inkább a legallja. Kb ezért nem látsz sok pc-st vele játszani. Igaz FPS-nek sem igazán nevezném max FPS utánzat.
  • fergusonpapa
    magicka??? pff
  • Loverman
    épp ez az, hogy nincs. Nagyon jónak vagy különlegesnek kell lennie hogy bárki is megvegye. De egyelőre nem tűnik egy Braid-nek vagy Magicka-nak.
  • narumon
    Ha nem tetszett akkor nehéz elmondani, de az egésznek hihetetlne és eleddig utánozhatatlan hangulata van. Nálam pl az egyetlen fps amit megvettem eredetiben. A Halo3 fantasztikusan iszonyatosan jó!
  • fozerl
    10 éve még elment volna, nagyon egyhangú és bugyuta. Nem sok potenciált látok benne.
    http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/5373/
  • Carbine
    Az érdekes az, hogyha nem volt Bungie-sok készítenék, fel se került volna hírként ide. Amúgy valaki felhomályosíthatna, hogy mi olyan eget rengetően jó a Halo-ban. Első részt még végigtudtam játszani, de a másodikat már nem, mert annyira egysíkú. Harmadik rész meg nem jelent meg PC-re.
  • scagnetti
    Miért ne lenne rá igény?
    Nem csak csúcskategóriájú, 6-8 gigás EFPÉESEK léteznek!
    A retro játékosok (mint pl. én is) biztos tartanak igényt az ilyen 2D-s cuccokra.
    Remélem jön pc-re is.
  • dzsagon
    jézusom! Ilyenre még van igény?
  • gab0ca
    LOOOL xDxD
  • Troll
    +1, az Abuse az király volt!
  • Troll
    Karabiner, mi? Aztán ez egy hegymászós játék-e?
  • Kensin
    As Abuse-nak anno az irányítása teccett meg nagyon, ötletes volt az egeres célzás + billentyűzet irányítás.