9
 • philcsy
  #9
  Nem ők fogják tervezni, hanem együttműködnek a tervezés során.
  Az ARM-nak megvan a tervezési jártassága. A windows pedig tudja hogy melyek azok a gyakran használt, nem túl összetett kódrészek, amelyek utasításként bekerülhetnének az architektúrába. Az ARM ezek közül majd szemezget.
 • vato loco
  #8
  Miért, miben legyen írva, lyukkártya kódban? Még most is a 3.1-es alfa verziónál tartanának.

  "valszeg nem sok hw tudás van náluk"
  Látom nagyon értesz hozzá... Anno az MS megmondta hogy a legtöbb lassúság, kifagyás a hardvergyártók drivereinek trógersága miatt van. Mindenki kiröhögte őket hogy persze, persze... Aztán jött a Lenovo és átírta a ThinkPadek Windows 7 drivereit a gyártók helyett, és 2 perc helyett 15-20 sec alatt bebootol a Win, mindenki csak keresgette az állát a padlón. Pedig az MS előre megmondta, csak a sok "hozzáértő" mindenféle szakmai tudás nélkül mindent jobban tud.
 • sanyicks
  #7
  És igen az xbox az aminek a tervezésében is részt vett az m$, látszik is :D
 • sanyicks
  #6
  Kár hogy arra csak a nevet írja az m$, köze nincs a termékhez. Kiválaszt egyet, azt saját néven árulja. Kb úgy mint a tápoknál csinálják sokan.
 • MrImy
  #5
  A termékük népszerűsítése végett ingyen fogják adni a bluetooth-os Ctrl-Alt-Del billentyűzetet minden WP/WM termékhez. :)
 • NEXUS6
  #4
  Ja, én is most akarok venni egy M$ billt, mert 5-6 ezer Ft-os kategóriában gyak nincs párja.
  Vettem valami dizájnos kínai szutykot, de azóta is xopok vele, mert eccerűen ragadnak a gombok és annyira nem is volt olcsó. Bár már kezd bejáratódni. Sokat segít monnyuk, hogy a macskáim mászkálnak rajta.:D

  De viccet félretéve, azért egy bill/egér nem egészen ugyan az a műfaj, mint a proci. Nem mindegy, hogy egy cég dizájnos üléshuzatot, meg illatosítót, vagy motort gyárt az autókhoz, ugye.
 • Cat #3
  Én ami MS hardvert ismerek, mind kiváló minőségű. (Nem, nem az xboxról van szó, hanem billentyűzetről, egérről, játékvezérlőkről stb. Nem kell szégyenkezniük a perifériáik miatt. Igaz, nagyon drágák.)
 • NEXUS6
  #2
  Nemtom, hogy a M$-nél milyen hatalmas hw tudás van, amikor a Windóz kb teljes egészében c-ben van írva.

  Nem épp egy MenuetOS, ami a grafikus felülettel, mindennel együtt elfér egy floppy-n.

  Az ARM úgy gondolja valszeg, hogy ez egy jó áttörés neki. Pár éve, amikor még agresszívebb volt az M$ üzletpolitikája, már valszeg rég fevásárolták volna őket.

  Inkább úgy tűnik, hogy ezzel a lépéssel a M$ megcélozta, hogy a PC után az azon kívüli egész világot is megszerezze. ARM proci van majdnem minden telóban, kézikonzolban akármiben. Azt tudod, hogy mikor vettél intel x86 kompatibilis procival ellátott gépet, de azt nem, hogy ARM procis eszközt mikor. Pedig vettél!:)

  Azt ugyan nem tudja elérni az M$, hogy az ő OS-e jobban fusson, mint akármi más, ezen a platformon, hiszen valszeg nem sok hw tudás van náluk. De azt igen, hogy bármi más rosszabbul fusson, valamilyen nem szembetűnő, de lényeges szempontból.
 • sanyicks
  #1
  ób+ akkor az armnak is annyi... mint a gpu-knak, ahol szintén a m$ füttyentésére tesznek mindent.