Operációs rendszert készít a Motorola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nos, alighanem azért, mert az Androiddal kapcsolatos szabadalmi viták egyáltalán nem tetszenek a cégnek és még idõben be akarja biztosítani magát.....Sanjay Jha, a Motorola Mobility elsõ embere februárban kijelentette: a vállalat a Google Android operációs rendszere segítségével próbál meg változtatni a jelenlegi helyzetén"
Ez meg már elég régi hír, kár volt ide beollózni!! Azóta kiderült, hogy annyira tart a Motorola a szabadalmi vitáktól(semennyire), hogy kompletten eladja szinte mindenét a Google-nak!!
Nem értem az ilyen cikkeket.....
Elõbb vagy utóbb a "kicsik" kihalnak. Marad 2-3 rendszer, ezek pedig szépen versenyeznek, egymást húzzák, ami nekünk usereknek jó.
Másik dolog az az, hogy lehet hogy végre elterjednek a cross-platform programok, amiket rendszertõl függetlenül lehetne használni. Szintén jó dolog lenne.
off
Minek frissítetted ha volt egy jól mûködõ verzió? LTS-ek ubinál 3 évig mennek, SUSE-nél is elég sokáig van támogatva egy rendszer. WinXP-t se cserélték le sokan, pedig már jött ki vista, win7, sõt dolgoznak a 8on is.
Kis kioktatás rész:
Sanyicks írta nemrég egy Foxis hír alá, hogy aki windowsra van gyepesedve (pávõrjúzer), annak a linux nem lesz felhasználóbarát. Érdekes módon az új usereknek pedig sokkal felhasználóbarátabb. Példa erre anyám, kedvesem, nagyszüleim, és úgy tûnik, hogy lassam apám is. Hát, egyikõjük sem számtech zseni, de a legdurvább az, hogy kedvesem bölcsész, és õ dicséri a legjobban 😄
(nem flémeljünk pls, a fröcsögésnek semmi értelme)
/off
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nothing Ever Changes
Motorola meg ahelyett ,hogy ezzel pocsékolja az idejét lehetne az elsõ olyan mobilgyártó ,aki rendszeresen frissíti az android op.rendszerét a telefonjaikon.
Van rajta openoffice, csak mostmár liberoffice-nak hívják... Béta a támogatott böngészõjük? És? Mostmár amúgy sem béta... amúgy meg azt raksz fel amit akarsz. kde-vel mibaj? Szép is, a teljesítménnyel sincs gond, ráadásul át lehet váltani gnome-ra... Ez nem vindóz, itt lehet választani 😄
Beágyazott, kis teljesítményû rendszerekhez, skálázható OS-nek viszont szerintem jobb lennem valami mikrokerneles architektúra. Más kérdés, hogy a mobiltelcsik már kb olyan teljesítményûek, mint pár éve egy asztali PC.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Amúgy a desktop rendszer 10 colon alapból bukta"
Ehm... ez a két mondatod nem üti egymást?
Egy _béta_ verziós szoftver a támogatott böngészõjük? Nincs rajta openoffice? Windowsra telepített nyomtatómmal akkor meg mit csinálok? A kegyelemdöfést meg a KDE adja meg, az egy irdatlanul mocskos grafikus felület.
Amúgy a desktop rendszer 10 colon alapból bukta, pontosan azért raktam fel a netbook remixet, mert szakított ezzel a módival.
Másrészt full ingyen használom a Win7-et, és jogtisztán, anélkül, hogy bármiféle CD-kulcs lenne a birtokomban, tehát a Win7 drágasága nem érv nálam, nekem inkább azzal van gondom, hogy a testreszabhatósága egy nagy nulla, és most nem a grafikus felületre gondoltam!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Most már csak úgy veszek bármit is, hogy feltétel a Win7 futtatásának a lehetõsége!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2