Ki a jobb?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Julio Cesar
Daniel Alves
Oliver Kahn
Dennis Bergkamp
Didier Drogba
Alex Del Piero
nyertek!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
én Ferdinandra adom le a voksot
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Számomra jobb védõ mint Ferdinand.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Rio Ferdinand vs. Nesta, határidõ szombat 15:00

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Egyébként nekem meg fordítva van, bár lehet azért mert régen nagyon szerettem Tottit és Del Pierot kevesebbszer láttam játszani, de nekem valahogy látványosabb a játéka Alexnél, bár emberileg tényleg Del Piero viszi a pálmát... de nem ez alapján szavaztam, nekem Totti játéka jobban tetszik, amit a pályán mutatott eddig. Egyébként õ is emblematikus figura.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
amúgy nálam is természetesen Alex,határidõ meg legyen mondjuk holnap 12.00
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a határidõ lejárt,rakok én
Del Piero vs. Totti (most hétvégén úgy is aktuális,meg amúgy is a Serie A talán legautentikusabb "párharca")