Ki a jobb?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
méghozzá: leszámítva az idei balszerencse-sorozatát, Milito képes saját magát gólhelyzetbe hozni, míg szerintem Higuaint sokkal inkább ki kell szolgálni
én egy Cafú - Javier Zanettin gondolkodtam 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
★ 汤姆 李
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Higuain egy beképzelt elkényesztetett túlértékelt fasz, utálom
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Milito
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Higuain vs Milito

★ 汤姆 李
Mi lenne ha a nyertes játékosokból egy csapatot kellene összeálítani?
vagyis posztok szerint kéne összehoslítani majd ha lenne 11 nyertes fél akkor abból összeálna a csapat.
jelen pillanat így nézne ki:
Julio Cesar kapuba
Daniel Alves védelembe
Oliver Kahn kapuba
Dennis Bergkamp csatár
Didier Drogba csatár
Alex Del Piero csatár
Rio Ferdinand védelembe
vagyis
lenne 2 kapus a kezdõbe kapuba,1 védõnk,1 szélsõ védõnk és 3 csatárunk.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Matt: szerintem meglepõdnél hogy mennyire sima Overmars-gyõzelmet hozna 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Cafu meg jobb oldalon szerepelt.. ponthogy úgy lenne nehéz összehasonlítani, ha bal-jobb lenne sztem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Maldini
Amúgy nagyon faszipántos párosításom van a számotokra, mindenképp süsse majd el valaki: Overmars vs Kily Gonzales x)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Maldinire szavazok
1. 20 évig hûséges maradt a klubjához
2. Olasz válogatottsági rekorder volt egy ideig 126 meccsel, ha jól emlékszem
3. mindent megnyert klubjával és remek védõ volt
e mellett persze Roberto Carlos is zseniális volt, bombaerejû szabadrúgásaival és a Real Madridban eltöltött évek alatt volt a világ legjobb balbekkje szintén. Mindkettõ a kedvencem
Maldinire szavazok mégis
Robertooooo Caaarloooos sálálálálláááá
Legyen újabb védõ párharc. Hat idõ: vasárnap 16:00
Maldini - Roberto Carlos

jó párosítás!