1243
Melyik játékost tartod jobbnak?
-
#523 sneijder -
#522 Sneijder, már csak a válogatottban nyújtott teljesítménye miatt is -
#521 egyenlő -
IXEMGabeo #520 Robben, ha éppen nem sérült... -
#519 Robben
-
#518 Robben -
#517 Robben -
paly90 #516 Sneijder -
#515 Robben -
#514 robben , sneijder , vdv... 3 nagy isten. kezdetek óta szeretem őket. a párharcban meg talán egy hajszállal Sneijder. -
#513 nehéz,mindketten már bizonyítottak,én csak azért mondom Sneijdert,mert kevésbé sérülékeny mint Robben.
Sneijder -
#512 Akkor sztem messi nyert ezt ne is húzzuk tovább.
Robben VS Sneijder
nem egy poszt de már többször sokan összevetették őket most kiderül vajon kit tart az sg jobbnak.(vagyis hányan utálják az intert?vagy ki inkább bayern szimpatizáns mint inter:D próbáljuk szubjektíven?) -
#511 6-11 eddig ha jól számoltam. Messi javár. -
#510 CR
-
mrroma #509 CR -
#508 Messi -
#507 év vicce, ha már összehasonlítjuk őket ne felejtsük el h xavi mióta meghatározó játékosa a barcának.
-
#506 ez baromság volt,nem egy a posztja a kettőnek,korkülönbség is van,na meg az egyik válogatott szinten mindent elért,míg a másik semmit... -
#505 Lionel Andrés Messi -
#504 messi -
#503 CR -
#502 #482
emlékeim szerint Xavival, de Messi nélkül is volt egy eredményes Barca, fordítva még nem :)
amúgy CR, de csak azért mert a United után spanyolhonban is képes igen magas szinten játszani. ha nem lenne manchesteri "előélete" Cének, akkor Messit mondanám
egy hajszállal Jézus nyerne, de csak a vízen járás miatt -
#501 CR
-
Redmer #500 Lionel Messi :)
-
#499 CR
Messitől küldjétek Zidane ellen :D Ha ott is Messi akkor off topik :D -
#498 Messi -
IXEMGabeo #497 ezután teszek, kitaláltam egy triot, be vagyunk szűkülve kicsit:) -
#496 Messi
(könyörgöm bárki rak majd most egy darabi nem legyen már Messi, nem mintha bajom lenne vele:D:D de bassza meg már kezd lecsengeni:D:D:D) -
Gaba94 #495 Aki előbb eléri a 15 szavazatot, az a győztes!:) -
pilboy #494 messi -
paly90 #493 Messi -
IXEMGabeo #492 következő
Hitler vs Darth Vader legyen xDDD -
Gaba94 #491 Erről ez a kép jutott az eszembe:D
-
#490 de hát most van a Messi vs. Jézus, minek lenne újra -
#489 Köv párharc Messi vs Jézus lesz aztán jöhet egy Messi vs Isten, utánna meg egy Messi vs Chuck Norris...
unalmas
amúgy Messi. -
#488 nem hasonlításnak szántam, mert nyilván vesztenétek vele, de összességében pótolhatónak érzem :) ami nagy előnye, hogy kicsi és technikás, és így sokszor ki tud menni olyan helyen a védők közt, ahol rajta kívül nem sokan, ez tény. de ettől függetlenül szerintem baromira overrated.
(meg hát engem baromira irritál ez a játékstílus hogy ha nem figyel a bíró, beütöm/leveszem kézzel a labdát, mint Maradona, hátha nem veszik észre) -
Gaba94 #487 Messi :)
"szerintem egy jó befejező csatárral messi helyén nem sokat vesztenétek :)"
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan :) Azért ne hasonlítsuk már Messit egy "jó befejezőcsatárhoz".
no offense -
IXEMGabeo #486 Messi
plusz 10 szavazat:D a másik kotsog nem nyerhet... -
#485 jó kép :D
nálam sima CR :) -
#484 szerintem egy jó befejező csatárral messi helyén nem sokat vesztenétek :)
közben letelt az idő, Xavi nyert 10-5-re
nem gondoltam volna hogy végre ilyen eredményt kapok valahol, sporttv-n mindig csak a messi-nyalás megy, miután itt is 4-0 volt a javára az elején, azt hittem sima lesz :) szerencsére tényleg a lett :D
lehet tenni "kreatívabbat".