Ki a jobb?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
13-3...sztem lezárhatjuk.

rakhat valaki.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nuno88
Raúl

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

raúl

raúl

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Casillas
Raúl

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo
ááá. õk nagy bajtársak , nem szabad õket versenyeztetni 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

báttyó02
Raul

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kluivert

bakkerman
Kluivert

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
jaja szerintem is

Murder3
Morientessel kellet volna😄

Raul

Rockynhooo
legyen szerintem 15 szavazat mert az gyorsabban megvan mint a 24 óra és jobban pörögne a topik. 15 szavazatból meg csak kiderül hogy ki a jobb. ha meg kevesen szavaznak és nem akar összejönni a 15 akkor 24óra után rakhat aki akar.

amúgy Raul. örök kedvenc. visszavonul többet focit sem nézek <#idiota>

limperatore
legyen vagy 15 szavazat vagy 24 óra? v vmi ilyesmi

amúgy raul

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Inzaghit kellett volna, fej-fej mellett haladnak a nemzetközi porondon a gólokat tekintve, mindketten nagyöregek, stbstb....

amúgy Raul
Raul

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Rockynhooo
jó nekünk biztos mint madridistáknak. de arra vagyok kíváncsi hogy más szurkolók szerint milyen játékos. Gondolkoztam vagy 5 percet az ellenfélen de Kluivertnél jobb nem jutott az eszembe(olyat akartam akinek volt barca kötõdése).

Raul

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gercse
Kluivert

Raul

Forza Italia
Raul

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Raul egyertelmuen

Rockynhooo
Patrick Kluivert VS Raul Gonzalez

Rockynhooo
12-4
Tudom hogy még elég friss a szavazás , de mivel a múltkorit 7:4nél már lefújtuk ezért gondolom 12:4nál már tehetek újat. Amúgy Lampard nyert. lehetne valami szabály hogy nem kell idõkorlát ha meg van mondjuk 15 szavazat.

bakkerman
Ballack

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
lampard

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lampard

lampard

Voyager5
Lampard
Fec papa
Lampard

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

[HUN]FaTaL
Lampard

http://goo.gl/gd6Zi5

Lampard
Rockynhooo
Frank

báttyó02
Lampard

ez érdekes párosítás:

korábbi idõszakokat nézve Bayernben Ballack volt sztem a világ egyik legjobb irányító középpályása (2003-2006), 2002-es vbn volt meghatározó, a 2004-es EB-n is a legjobb német volt, 2006-ban is jól nyomta még azóta csak momentumai vannak kiégett...Ballackra mondták h ezüstfiú tényleg szerencsétlen minden döntõt elbukott, amit lehetett

Lampard sztem stabilan évek hosszú sora óta a legjobbak közt van 2001 óta van a Chelseanél Aranylabdára is jelölték (2. lett 2005-ben), Chelsea motorja szinte mai napig, azért egy Premier Ligában megnyert mindent a BL trófea és egy VB EB trófea hiányzik márcsak, de amit elért az se semmi dolog, úgyhogy az én választásom

Lampard😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szucsy89
Ballack
gercse
Lampard

Effe88
Ballack

Lampard

Murder3
Akkor tennék én, remélem a kép nem kötelezõ a játékosokról.

Ballack
Lampard

Ballack

limperatore
7:4 terrynek lehet tenni

báttyó02
terry

Nuno88
T.Silva

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

terry

Rockynhooo
7-8 év múlva tudnék véleményt mondani. eddig Terry!

Murder3
ki az a thiago silva?😄

Terry

Thiago Silva

Terry

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

DONGUBA
T.Silva

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gercse
Thiago Silva

Fec papa
Terry, kijaza tiágó? <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-