Csillagokkal értékelik majd a telefonok kameráit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt azért írtam, mert van aki képes és azt írja, vegyél 3210-est... Véletlen sem akarok divatozni. Ezt gondolhattad volna abból, hogy nem kell a fényképezõ. Mert ugye az menõ...
A 6300-nak nem csak a hátlapja fém, hanem az elõlap is körbe. Hidd el, elég jól véd!
Árukapcsolás más termékeknél? Ennyire szerintem nincs.
Tudom, h a wifi nem alap, ezért írtam, h nekem a bluetooth is jó. Vagy vagy. Márpedig ez utóbbi már elég alap dolog.
Szerintem ez nagyon nem az erõs motor, fapados felszereltség!
Egy 6300, vagy 6300i az erõs motor? :D
Ha iphone-t akarnék kamera nélkül, na akkor igazad lenne.
- ne legyen egy évnél régebbi modell"
Ez aztán komoly érv. Ha divatozni akarsz, azt fizesd meg!
"Extrák:
- lehetõleg fémházas, mert elõfordul, hogy leejtem,"
A Nokia 6300 egy elég jól sikerült készülék, de az, hogy fém a hátlapja, nem fogja megvédeni leejtés esetén attól, hogy ne károsodjon. Ettõl függetlenül árban szerintem egészen rendben van az a készülék.
Az árukapcsolás ellenes dolgoddal részben egyetértek, ugyanakkor ez sajnos más termékeknél is így van. A Wifi nem egy alap dolog, emiatt kénytelen vagy drágább kategóriákban nézelõdni. De pl ha egy autó esetében igényled az erõs motort, akkor azt valószínûleg nem tudod fapados felszereltséggel párosítani.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Sõt. Felõlem aki akar, vegyen olyat, amiben fényképezõnek nevezett valami van, legyen az õ baja.
Biztos van akinek jól jön a videótelefonálás is.
Na de álljunk már meg, azért ne erõszakolják már rám, ha én csak egy telefont szeretnék!
Nem kell - és utálom, amikor a közelemben pl. Tatu vagy valami tucc-tucc zenével csörög valakié - polifónikus csengés, színes csili-vili menü (esetlegesen lefagyó oprendszerrel), meg blutooth, meg WAP, faxbúk, meg ilyenek.
Az ajándék RZR2-est is ezek miatt nem használom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont segíthetnél nekem. Igaz, utoljára 3 éve próbálkoztam, persze sikertelenül.
Szeretnék egy telefont.
Alap követelmények:
- vékony,
- NINCS rajta kamera, mert nem akarok ezért fizetni,
- ne legyen egy évnél régebbi modell
Extrák:
- márkára ha lehet nokia, mert abban bízok meg,
- lehetõleg fémházas, mert elõfordul, hogy leejtem,
- tudjon wifit, vagy blúcuccot
Annak idején sok helyen jártam, azt mondták, nincs olyan, amin nincs kamera...
Persze ez Londonban volt, lehet itthon más a helyzet. Vettem egy 6300-t.
Most megint venni szeretnék egy megfelelõ modellt. Segíts kérlek!
---
A multifunkciós gépeknél legalább van lehetõségem külön külön is vásárolni, ha a többire nincs szükségem(telefon, fax, szkenner, nyomtató)
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
http://thehandheldblog.com/2010/10/04/shootout-nokia-n8-v-canon-550d-dslr/
A cikkek hatásvadász címeit meg már évek óta figyelmen kívül hagyom, sokszor vagy köze nincs a cikkhez, vagy direkt felfújja az egész témát.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A hozzászólások zöme ezt feszegeti, ezen mit nem értesz hdo?
Sántít a rendszer!
Amúgy nem értem mit mobiloztok, fényképezõgépekrõl van szó a cikkben, egyetlen mondat erejéig említenek mobiltelefon gyártókat!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
FOTÓS KÉPZÉSEK és workshopok kezdõknek (ha most vettél DSLR-t), haladóknak (fõleg stúdiótechnika): profi oktató, fotómûterem a legmodernebb eszközökkel, kis csoportok – www.fotoskepzo.hu
Hát, mondjuk a sok 'lájkolás', meg recept küldözgetés, randiszervezés mellett nem is csoda, hogy maga a telefonálás sikkad el a telefonon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
www.icewebhu