Captain America: itt a vadiúj, teljes előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég jó a trailer

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Hat eleg gagyi abban a goncben....
miért ne lehetne? mompark.. ami nem premier az is angolul megy ott...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

m minnifield
én azóta, mióta nincs az a jó kis zongorázás alatta, meg nincs a gonoszembernek a szemöldöke feltupírozva

A termetével nem hiszem h nagyobb gondok adódtak volna mint a fogyással, számtalan példát láttunk már trükkökre, hogy egy szinész sokkal magasabb vagy kissebb egy adott filmben(pld John Rhys-Davies:Gimli vagy Michael Clarke Duncan:John Coffey szerepeben,).
Lényeg, hogy itt is jól megoldották,panaszra nem lehet okunk.
igen õ Howard Stark
a színész pedig aki játssza😄ominic Cooper
1:14 az Tony Stark apja?

Régen kicsit féltem, hogy gagyi lesz, akár a 90'-es változat, de már egyre bizalom gerjesztõbbnek tûnik.

Nagyon jól lekicsinyítették a fõszereplõt. 😄

Itt nem is lett volna elég lefogyni, mert nem csak azzal "volt gond", hanem a termetével is. Egy kistermetû figurát kellett megformálni, ahhoz a fogyás kevés. Ráadásul utána meg egy jókiállású figura következik, ahhoz meg vár a stáb közben? (Akármilyen sorrendben is veszik fel a jeleneteket.)

Jó lesz ez..
Én azóta nem járok moziba, mióta magyar szinkronnal mennek a filmek. Néha, ha van egy-két film mint ez is azt elmegyek megnézni feliratosan, de nem értem miért nem lehet kétféle kópiát vetíteni.
a film nézõjánek nem sokat számít, hogy a színész mit tesz meg a szerepért. attól, hogy áldozatot hoz, hogy lefogy vagy, hogy 4 hónapig nem találkozik a gyerekeivel, nem lesz se jobb, se rosszabb a film.
adampierson
Ez akkor lenne nagy szám, ha megcsinálja a pasi, azt amit Christian Bale, a gépészben. Mert ziher, hogy itt, számítógépes animáció játszik közre.

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

Hello mi?! 😄

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR