13
-
portable #13 elég jó a trailer -
bmw #12 Hat eleg gagyi abban a goncben.... -
Mice #11 miért ne lehetne? mompark.. ami nem premier az is angolul megy ott... -
#10 én azóta, mióta nincs az a jó kis zongorázás alatta, meg nincs a gonoszembernek a szemöldöke feltupírozva -
Skyline85 #9 A termetével nem hiszem h nagyobb gondok adódtak volna mint a fogyással, számtalan példát láttunk már trükkökre, hogy egy szinész sokkal magasabb vagy kissebb egy adott filmben(pld John Rhys-Davies:Gimli vagy Michael Clarke Duncan:John Coffey szerepeben,).
Lényeg, hogy itt is jól megoldották,panaszra nem lehet okunk. -
vasutember #8 igen ő Howard Stark
a színész pedig aki játssza:Dominic Cooper
-
blessyou #7 1:14 az Tony Stark apja? -
A1274815 #6 Régen kicsit féltem, hogy gagyi lesz, akár a 90'-es változat, de már egyre bizalom gerjesztőbbnek tűnik. -
endrev #5 Nagyon jól lekicsinyítették a főszereplőt. :D
Itt nem is lett volna elég lefogyni, mert nem csak azzal "volt gond", hanem a termetével is. Egy kistermetű figurát kellett megformálni, ahhoz a fogyás kevés. Ráadásul utána meg egy jókiállású figura következik, ahhoz meg vár a stáb közben? (Akármilyen sorrendben is veszik fel a jeleneteket.)
Jó lesz ez.. -
fozerl #4 Én azóta nem járok moziba, mióta magyar szinkronnal mennek a filmek. Néha, ha van egy-két film mint ez is azt elmegyek megnézni feliratosan, de nem értem miért nem lehet kétféle kópiát vetíteni. -
winnie #3 a film nézőjánek nem sokat számít, hogy a színész mit tesz meg a szerepért. attól, hogy áldozatot hoz, hogy lefogy vagy, hogy 4 hónapig nem találkozik a gyerekeivel, nem lesz se jobb, se rosszabb a film. -
#2 Ez akkor lenne nagy szám, ha megcsinálja a pasi, azt amit Christian Bale, a gépészben. Mert ziher, hogy itt, számítógépes animáció játszik közre. -
hunwhite #1 Hello mi?! :D