10
  • Nailyenugysincs
    tiszta hülye vagy
  • Skynet85
    ,,az ön hagja túl nyugott, kérjük ismételeje meg a hívást zaklatott leki állapotban, köszönjük" :D
  • didgeridoo
    Iszonyat nagy baromság, mert- ahogyan már más is írta -különböző vérmérsékletű emberek más-, és másféleképpen reagálnak!!!! Életveszélyes játék lenne ennek az agyamentségnek a bevezetése!
  • Tetsuo
    Biztos be voltak szivva. Ez egy faszsag. Holland "kutatok" is ugyanugy nyuljak a penzt a semmire, mint a magyarok (Heller es tsai).
  • Hungarikum
    Nem Pintért védve, de ez már elég régóta igy van sajnos. S igy is lesz.

Annyiban változott az új trükkjük, hogy most már civil autóból is méregetnek.
  • Amergin
    A Pintér-féle "két hét" rendőrségről annyit, hogy lassan már a járőrözésre sem jut benzinpénz, aki meg túllépi a keretet (mondjuk üldözi a bűnözőt) az fegyelmit kap -gondolom. Ezért jó az (nekik) amikor kiállnak a sarokra és méregetnek, mert az csak hozza a pénzt és nem viszi.
    Jogos! Meg kell fogni minden garast
  • Magiszter
    Magyarországon már azt is nehéz megoldani hogy FELVEGYÉK a telefont. Mikor a 107-en 8 percig csörög ki és egy géphang szajkózza hogy "A rendőrséget hívta", a 112 pepitában, a 104-nél is van 3 perc holtidő.... akkor ezek még szelektálni akarják a dolgokat? 8 perc kicsöngés alatt egy komplett iskoláscsoportot le lehet mészárolni, 3 perc alatt eszméletemet veszthetem és ott döglök meg a lakásomban, mert nem tudták felvenni a mentők/rendörség a telefont!
    Magyarország én így szeretlek!
  • butuska66
    Ha valakinek van önuralma és sosem veszti el a fejét akkor mivan?
    Egyszerűen nevetséges az ötlet.
  • okosan gyerekek
    tényleg, annyira nevetséges! egyenesen felháborító!
  • torreadorz
    Mondjuk szerintem ha valaki komoly vészhelyzetben van, akkor az elég ijedt is lehet