1846
Akusztikai szórakoztató elektronika
-
#642 Nabazz. Nyócker? -
#641 "...de egyelőre még rohadtul tart az új kecó felújítása, és aki csinált mostanában ilyesmit az tudja, hogy milyen összegek nyelődnek be ilyenkor.."
Nálam is aktuális a téma ...költöznöm kell a Práter utcából! -
#640 Kb :) -
#639 Mivel eddig nem volt szerencsém mp3-at hallgatni egy ilyenen én egyelőre nem nyilatkoznék...
Tervbe van később véve egy jó minőségű csöves megépíttetése (mert ugye abban egyet értünk, hogy a háziakat jobban be lehet lőni a gyáriaknál.) de egyelőre még rohadtul tart az új kecó felújítása, és aki csinált mostanában ilyesmit az tudja, hogy milyen összegek nyelődnek be ilyenkor..
Lesz majd csöves és akkor ki lesz próbálva ez a dolog is, de most páraelszívó kell, meg konyhaszekrénysor, meg lambéria, meg álmennyezet....
a fülkényeztető luxuscikkek egyelőre majd szépen kivárják a sorukat :)
Ne tudjátok meg, az 50'-os 3D plazmáért is mit nem kaptam a fejemre az asszonytól :)
Ja, azt meg ugye mondanom sem kell, hogy mára meg már többet nézi Ő, mint én :D -
#638 Semennyire - pipére csengettyű. -
#637 3 lionheart tesztje
Mikor még esküdtünk a csöves hangzásra :) -
#636 Szerintem is jók. -
#635 Az orosz csövek egyébként jók. (Bár mit nevezünk orosz csőnek mert ugye az összes orosz csőgyár már USA és angol kezekben van...) -
#634 Hát ez nem tudom mennyire megoldás a probléma ellen :) -
#633 Nagyon szép. Érdekes, hogy folyton előerősítőről írnak, de ez erősítő. Angol gyártmány, a csövek pedig made in Russia. -
#632 6 éve is már annak, hogy felfigyeltek az MP3 formátum gyengébb hangminőségére. Tettek is lépéseket gyorsan hát a probléma ellen..
Az akkori "teljes" cikk itt még elérhető (katt)
A cikkre itt az SG-n bukkantam rá tegnap -
#631 És ha már kuriózum és magyarok a nagyvilágban...
Elképzelni sem tudom, hogy ebben a gépben (katt) miféle modern hangtechnika lesz majd, ha gyártani kezdik?
A találmányról bővebben itt :)
Ez nagy változást hozhatna kis hazánknak..
De a tervezők odabent vajon beérik egy mp3 playerrel, vagy jobbra is számíthatunk? -
#630 Mikiphone
Ez egy igazi kuriózum. -
#629 Igaz nem hi-fi, de nagyon érdekes szerkentyű és persze ehhez is köze van a magyaroknak.
-
#628 Egy nagyon kedves barátom új zenéjét hoztam el Nektek.
Hallgassátok meg (katt) -
#627 Az a hambár ami nekünk van tele gabonával azt hiszem, most megoldaná minden anyagi gondomat :D -
#626 Ez már szentigaz -
#625 Pedig a gabonával jobban járnál IQ-betyár! -
#624 Az enyémbe sincs te iq bajnok. Hi-fi ketyerékkel (volt) tele.. -
#623 Azt írta nincs benne gabona... -
#622 Máshol is azt jelenti..csak néhol hombárnak is nevezik
Ezek szerint a te hambárod hasonlít az én régi hambáromra
Legalábbis belülről.. -
#621 Nálunk a hambár kurvanagy fedett helyet jelent és nem sárral tapasztott gabona tárolására szolgáló építményt mielőtt valaki még belekötne :D -
#620 Nekünk nem volt hambárunk. Lehet, hogy akkor meglenne még nekem is? -
#619 No ezzel én is így vagyok :) Még az is lehet, hogy fateréknál a hambárban megvan :D -
#618 Bizonyára, az alsó szomszéd "kedvence" lennék. -
#617 Ilyenem nekem is volt! A kicsi Orion meg az egyik jó havernak, akivel sokat másolgattunk. -
#616 Micsoda rendetlenség! -
#615 Talán senkinek sem mondok újat vele, hogy a hanghordozóknak (s ezáltal a hi-fi ketyeréknek is) lassan végük. Sosem hittem, hogy ezt még megérem. Bár titkon reménykedem még kicsit, hogy azért marad még pár "whitefülű" kollégám, akinek a hi-fi eszközök nem pusztán zenelejátszók.
A hi-fi számomra művésziesség és kreativitás. Minden darabnak megvan a maga szépsége. S amikor megszólal rajta egy egy jó zene, néha a hangzástól még a szavunk is eláll..
Hanghordozók helyett hangzó bútorok. (katt)
Azért az alapötlet nem is rossz :) -
#614 A jó öreg Sanyó :)
Ilyenem viszont volt. Mi pultosnak neveztük akárcsak az Aiwa 220-asokat.
Nem is emlékszem rá, hová is lett.
Nagyon szerettem :) -
#613 Ennek az Orionnak az erősítőjét tavaly adtam el. Ilyen deckem sosem volt hozzá, bár mindig szerettem volna.. -
#612 Meg ilyen is, ezt átalakítattam későb duplasebességesre (30 percre, 15 perc ment rá, de nagyon baba minőségben :D)
-
#611 Nekem kölökkoromban ilyenem vót (apától "örököltem")
-
#610 Egy kis retro érzés:
Jó volt? Ez nem is kérdés:) -
musichunter65 #609 vettem az infót -
#608 Mucha! Csalódtam benned bakker :)
Jársz egy helyen, ahol van hi-fi ketyere és nem vagy képes egy képet kattintani a csojsz több százezres olvasótáborának :)
Jól van kicsit túloztam: nem egy képet kell kattintani :D -
#607 Ja(mo) az nem az enyém, csak láttam és elgondolkoztam, hogy egy hangfalon ugyanarra vonatkozólag különböző adatok vannak. -
#606 Not at all.
Aztán alkalomadtán arról a Jamo-ról majd dobhatsz egy fotót :)
Legalább Te, ha már Kaposi kollégát nem sikerült meggyőznöm, hogy mutassa meg a hi-fi tornyát..
De sebaj, majd továbblépünk és előhalászok lassan még pár szép hi-fi masina fotót helyette :) -
#605 Jó írás, köszi. -
#604 Számtalan tévhit létezik a témával kapcsolatban. Ezek legtöbb esetben szintén marketing célzattal (eladhatósági index) jöttek létre. Egy szakértő kollégám véleményét tudom megosztani veled úgy, hogy az általa leírtakat csak ismételni, vagy pedig a saját szavaimmal tudnám elmondani. De lényegében ugyanez lenne.
cikk a teljesítmény témakörről itt :)
Ha a cikk elovasása után is ragaszkodnál a kérdésedhez, akkor én inkább a 60 watt mellett tenném le a voksomat a 75 helyett..
Remélem érthető miért :) -
#603 Miért lehet az, hogy egy hanfalon (Jamo) az elején lévő felirat szerint: Long term power: 75W, short term power:115W; a hátulján: Long term power:60W, short term power:115W. Akkor 60W vagy 75W?