1846
Akusztikai szórakoztató elektronika
-
#802 Persze. Tavaly már teszteltünk is egy ilyet..
Nad C 446 digitális média tuner teszt
Sajna ma még ezek elég zsebbenyúlós ketyerék.. -
#801 Üdv!
Az érdekelne, hogy vannak-e olyan hifik manapság amelyekre net köthető, és online rádiókat is le tudnak játszani? -
#800 -
#799 A hi-fi ketyerék is csak csomagolások valamilyen szinten. Van, akinek semmit sem jelentenek. Nekik csak egy eszköz, amivel kedvenc zenéiket (vagy csak úgy általában bármilyen zenét amihez épp hangulatuk van) meghallgassanak.
Nekem ez egy kicsit több.
Gyűjtő szenvedély. Vagy függőség ha úgy tetszik.
Energia italos dobozt csak akkor dobok ki, ha már van belőle egy.
Így van ez nálam a kis Bburago autókkal, a bakelit lemezekkel, a hifi ketyerékkel és még egy jó pár dologgal :)
Bár igyekszem kordában tartani a szenvedélyt, de persze ez nem mindig sikerül. Az energia italos dobozokkal különösen nagy a gond, mert csillió új típust dobnak piacra szinte havonta...az pedig legalább évi 12 fajta (de inkább sokkal több). Nagyjából 100 darabig számoltam őket...
Kicsit olyan ez, mint mikor egy ideje már azzal szembesülsz, hogy sokkal több pénzed van, mint amennyit el tudnál költeni értelmes dolgokra. Eleinte még számolgatod és számolgatod...aztán már Te magad sem tudod mennyi is, végül rájössz, hogy igazából már nem is érdekel. Van és kész. És innentől már más dolgok foglalkoztatnak. Mondjuk elkezdesz hi-fiket gyűjteni...vagy energia italos dobozokat...vagy... -
#798 Ez csak csomagolás, miért kéne megtartani? -
#797 Aha persze. Pont, mint az előzőt és az összes többit is mi? :D -
#796 Kidobtam. -
#795 De persze már ezt is kidobtad azóta :) -
#794 Ez meg a hollandoktól jött:
-
#793 Bécsi szelet osztrák módra :) avagy, "hifi torony" a Mariahilferstrasse-ről fillérekért a 90-es évekből...darabokra szedve. -
#792 nem épp otthoni magnó -
#791 Ja. Meg az is tök vicces, hogy lassan fél éve várok már azokra a beígért csöves erősítő fotóidra :)
Meg van még egyáltalán? Vagy már csak emlék? :).....
Netán csak fantázia.... -
#790 Hehhe a hozzászólások viszont elég viccesek :) -
#789 2010-ben a használt hi-fi volt a trendi.
Szerintem ez még ma is így van... -
#788 A Philips CDR870 titkai (katt ide) -
#787 -
#786 -
#785 Elsősorban dj.-knek:
5 tipp amiért jobb a digitális dj-ézés a klasszikus bakelites lejátszásnál!
"...Ugye, hogy felkaptátok a fejeteket. Fogadok, a fele társaság már hevesen kommentezne ennek az állításnak a valószínűtlenségéről. Illetve hogy nincs az az érv, amiért lecserélné bakelit lejátszóját egy egyszerűbb laptopos megoldásra. Nem hogy öt. Nos azért mégis csak olvasd végig, hátha mondunk valami olyat, amin érdemes elgondolkodnod. " -
#784 -
#783 Én kommenteket már régóta nem olvasok az ilyen videók alatt.
Én magam döntöm el, hogy egy zene tetszik e vagy sem -
#782 Jó nő, jó zene. Nem is értem az egyik kommentelő miért írja: "Az kínos pillanat, amikor az egyetlen személy, aki a koncerteden ugrál te vagy." -
#781 És persze egy jó kis cikket is hoztam..
Mi volt az a magnókazetta? -
#780 Bedobok mán' ide is egy jó kis zenét, mielőtt még sláger lesz
-
#779 Szép példány!
(Az ára is az..) -
#778 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sosem lett igazán elismerve a tehetsége....
A kérdés csupán annyi: kiről is beszéltem? :D -
#777 Inkább egy darab... mondjuk ebbe! -
#776 Nem árt az ismétlés, ha jó zenéről van szó. Tavaly valamikor én is beszúrtam ezt asszem az isd-be és a "tanítványod" jelezte, hogy már ő korábban betette. -
#775 -
#774 -
#773 Kéne bele két darab AT440MLa... -
#772 Mi a baj a jelenlegi pörgetőddel?
Uncsi? :) -
#771 Hallottam szólni egy Sharp System hifit egy ismerősnél. Nem emlékszem melyik széria volt...nem a 7700-as az tuti, bár hasonlított rá. Ennek a típusnak a pörgetőjét addigra már szanálták, de a bemenetből tudom, hogy volt neki valamilyen... -
#770 Én is szemezek valami tangenciális lejátszóval bár én a Technics SL7-el szemezek - nagyon jó reviewk vannak róla - csak ritkán látni szép példányt értelmes áron. -
#769 A Sharp élen járt a lineáris lemezjátszók terén. Emlékszem, középsuliban volt egy osztálytársam, aki többször emlegette a Sharp tornyát, aminek a lemezjátszója lineáis, mindkét oldalt játszó volt. -
#768 Igen, tálcás pörgető.
Két hangszedővel ellátott (alul / felül, hogy ne kelljen lemezt fordítani), számkereső-, replay funkció - Sharp ha jól emlékszem. -
#767 Szép. Ez valamilyen tálcás pörgető lenne?
Ha már ritkaság...
Panasonic SG-X10 :)
Azért ez sem kutya :D -
#766 Elnézést a képek minőségéért!
...A "PC bontó"-ban kaptam lencsevégre - ritkán látni ilyet:
-
#765 Egy kis retró feeling:
Úgy 30 éve a faternak is volt egy ilyen. Pár lemezt meghallgattam róla én is -
#764 A tesztet végigolvasván kicsit felhúztam a szemöldökömet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy régi ismerősöm, bátran kijelenthetem, hogy Ő még nálam is nagyobb vájtfülű. Képes két különböző forrásból készült hangfelvételt akár negyed óráig is elemezgetni, hogy akkor most melyik is szól jobban, illetve miben más Szóval ez a nevezett kolléga mostanra igencsak szép számú írt (írott) audio CD-kkel rendelkezik. Rengeteget készített asztali íróval és talán még többet a Plextor nagyágyúval. Tőle hallottam először a Verbatim lemezek közti különbségekről. Egy átlagembernek ilyesmi eszébe sem jut, hogy még márkákon belül is feltérképezzen. Nos ez a kolléga hívta fel már évekkel ezelőtt a figyelmemet a [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Taiyo_Yuden]"Taiyo Yuden" (katt)[/URL] névre és annak jelentőségére. Az említett tesztelők füléig nyilván nem jutott el a hír, hogy van különbség Verbatim és Verbatim meg TDK és TDK közt is gyártási technológiától függően... -
#763 És egy kis olvasnivaló is mára 2009-ből..
A nagy írt CD teszt :)
(A cikk 3 oldalas)