A scifirajongók is a vámpírokat választják
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...hajjaj neked is kezd elgurulni a gyógyszered, csak ugy ne járj mint a Karakán,
különben tessék már tudomásulvenni hogy mûfaji megitélés bezony szubjektiv dolog,
szóval ha van benne kuka amire azt mondják, hogy robot, hiába totókutya megfelelõje akkor rá szabad mondani hogy szájenszfiksöööön..........értem?
különben tessék már tudomásulvenni hogy mûfaji megitélés bezony szubjektiv dolog,
szóval ha van benne kuka amire azt mondják, hogy robot, hiába totókutya megfelelõje akkor rá szabad mondani hogy szájenszfiksöööön..........értem?
"A Caprica nekem azért nem jött be, mert tudtam a végét.
Emiatt nem néztem meg egy részét sem."
pedig azok a legjobb sorozatok és filmek, melyeknek az ember tudja a végét. hiszen épp így derül ki, hogy nem az tesz jóvá valamit, ha a végén van egy csavar, hanem az út, ahogy eljut az ember a végére. fõleg, hogy sokkal érdekesebb látni, hogy az írók milyen utat választanak, és hogy lepnek meg tízszer, hússzor annak ellenére, hogy tudod, hogy mi lesz a befejezés.
Emiatt nem néztem meg egy részét sem."
pedig azok a legjobb sorozatok és filmek, melyeknek az ember tudja a végét. hiszen épp így derül ki, hogy nem az tesz jóvá valamit, ha a végén van egy csavar, hanem az út, ahogy eljut az ember a végére. fõleg, hogy sokkal érdekesebb látni, hogy az írók milyen utat választanak, és hogy lepnek meg tízszer, hússzor annak ellenére, hogy tudod, hogy mi lesz a befejezés.
A gagyikat én is.Máig a kedvenc filmem a Pállucai fiúk.Az igen,azok az effektek.<#mf1>#mf1>
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
én is unom már a sok gagyi scifit.
fantasyra szomjazik a jónép...
fantasyra szomjazik a jónép...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
aztán a stargate meg a hasonlók mitõl scifik? attól hogy alibiként van benne pár scifi elem, amúgy simán szappanoperák mint pl a barátok közt?
ûrhajók közt bakker 😄
ûrhajók közt bakker 😄
Marhaság. Ugyan ugorj már át az sg-s SGU fórumra és böngéssz egy kicsit a hsz-ek között! Meg fogsz lepõdni... rengeteg fikázó kommentet olvashatsz, vagy olyat, hogy miért hagyták abba a sorozat követését - és ezek az emberek nem csak sci-fi, hanem kimondott SG rajongók. Lehet, hogy sci-fi, de unalmas, blõd, vontatott, stb, inkább leveszem a polcról az Alapítványt és elolvasom negyedjére. Na ezért nem nézik. Esetleg azt gondolod, hogy aki a mûfaj rajongója, az mindent meg fog nézni, amiben idegenek kavarnak, meg ûrhajóval utazgatnak egy másik galaxisban? Ennyire ne nézzük már le a mûfaj szerelmeseit. A kedvenc kajádat gondolom te sem eszed meg csak azért, mert az a kedvenced, ha az romlott, vagy annyira el van b*szva...
Kevesebb Sci-fi rajongó van. Ezért nem néznek elegen sci-fi-t.
Ha lenne 2-4M rajongó az US-ban, akkor lenne SGU is.
Volt ugyan egy olyan elméletem, hogy a sci-fi rajongó egybeesik a technikát legjobben ismerõ embercsoporttal is, emiatt sokan nem nézik TV-ben a sorozatokat, hanem mondjuk PC-n, emiatt õk kiesnek a statisztikákból és megszûntetik a sorozatot.
De nehezen hiszem, hogy egy rajongó ne nézné meg mondjuk az SGU legújabb epizódját azonnal, hanem várna rá pár órát/egy napot, hogy elérhetõvé váljon. Ez elég életszerûtlen.
Szóval biztosan csökkent a sci-fi rajongók száma.
A többség VV-t és BK-t valamint társait nézi...
Ha lenne 2-4M rajongó az US-ban, akkor lenne SGU is.
Volt ugyan egy olyan elméletem, hogy a sci-fi rajongó egybeesik a technikát legjobben ismerõ embercsoporttal is, emiatt sokan nem nézik TV-ben a sorozatokat, hanem mondjuk PC-n, emiatt õk kiesnek a statisztikákból és megszûntetik a sorozatot.
De nehezen hiszem, hogy egy rajongó ne nézné meg mondjuk az SGU legújabb epizódját azonnal, hanem várna rá pár órát/egy napot, hogy elérhetõvé váljon. Ez elég életszerûtlen.
Szóval biztosan csökkent a sci-fi rajongók száma.
A többség VV-t és BK-t valamint társait nézi...
A Caprica nekem azért nem jött be, mert tudtam a végét.
Emiatt nem néztem meg egy részét sem.
Emiatt nem néztem meg egy részét sem.
Nem a sci-fi rajongók száma csökkent, hanem a nézhetõ sci-fi sorozatok, filmek száma...
Amúgy a SGU sikertelenségét értem, viszont a Capricáét nem. A közelmúlt felhozatalához képest messze a legérdekesebb, legigényesebb sorozat volt.
Amúgy a SGU sikertelenségét értem, viszont a Capricáét nem. A közelmúlt felhozatalához képest messze a legérdekesebb, legigényesebb sorozat volt.
Na igen, meg vannak akik sg-t akarnak es nem szenvedest......
Azert az elso evad meg a masodik eleje elegge szappanoperahoz hasonlitott a sok konfliktus kezeleses unalmas baromsaggal.
Most van par resz a vegen ami mondjuk mar eleg jo....
Azert az elso evad meg a masodik eleje elegge szappanoperahoz hasonlitott a sok konfliktus kezeleses unalmas baromsaggal.
Most van par resz a vegen ami mondjuk mar eleg jo....
Vagy a szellem nem is szellem hanem egy szubtérben ragadt ember😄
Kivéve ha a vérfarkasnak cyber implantátumai vannak. Mondjuk egy jó kis bõrátszövés és szubdermális páncél az ezüst golyók ellen, egyik szeme kicserélve infralátásra és kész is. 😊
Ahogy az elõzõ SGU-s cikkben nem tom ki kiválóan megfogalmazta: vannak a sci-fi rajongók és vannak a lézerpisztolyos akciórajongók. És az utóbbiak térnek át a vámpírokra.
Pontosan - a vámpírok, farkasemberek, szellemek nem a sci-fi témakörbe tartoznak. Fiction, de science nélkül.
A rajongókkal semmi gond élünk és virulunk !
A probléma a sci-fi filmek minõségében van is !
Mondjuk nekem a Stargate Universe tetszett ...
A probléma a sci-fi filmek minõségében van is !
Mondjuk nekem a Stargate Universe tetszett ...
A vámpíros filmek nem sci-fi-k.
Horror rajongók nézik õket és nem sci-fi rajongók.
A magyarázat egyszerû: csökkent a sci-fi rajongók száma...
Horror rajongók nézik õket és nem sci-fi rajongók.
A magyarázat egyszerû: csökkent a sci-fi rajongók száma...