isoHunt: a Google a legnagyobb BitTorrent-keresõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol, ezzel gyakorlatilag nemcsak azt ismerték el, hogy bűnösök, de azt is hogy nem igazan értenek ahhoz, amit csinálnak. Akkora lenne igazuk, ha pl cikkeket is kereshetnék isoHunt-on, de mivel nem így van, ezért ez sajnos azt mutatja, hogy az isoHunt képviselőinek gőze sincs a dolgok működéséről.

Minden egyhelyen, fantasztikus akciókkal: nessbeau.eu

Ez egyébként azért is érdekes, mert a Baidu (kb a Google kínai megfelelõje) viszont szerepel a legnagyobb kalózok listáján, jogvédõk perelték is már õket, de persze eredménytelenül.

A Google-t viszont nem vették fel erre a listára, gondolom a YouTube-s õrület miatt, aminek keretében egy jogvédõ bármit kicenzúrázhat bemondásra.
-megsimogatja buksi ki fejecskejet- okos vagy,ulj elore..(Hofi utan)
illetve
-1 lepest ne tegyel sehova,az ilyenekre itthon van szukseg!
én az összes magyaron fent vagyok, általában 3.000- és 6.000 közötti aránnyal ;)
De ha nem magyar cuccot keresek, elsõ dolgom a btdigg-re ránézni (dht alapú keresõ), ugyanis gyors, és nem kell arányozni.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Murder3
meg amúgy alig tölt fel külföldi pubokra már 4X annyi felmegy mint az ilyen magyar oldalakra...
de msot komoylan egy nagy külföldi torrent trackerrel h tudna bármelyik magyar is tartalom szintén versenybekellni?....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nem értem az érvelést. Azért mert más nagyobb mértékben csinálja, akkor én nem kapok büntetést?
Ha városban 50 helyett 70-nel megyek, és megbüntetnek, akkor nem védekezhetek azzal, hogy "de a Józsi meg 80-nal ment, nemá"!
fergusonpapa
ismét megcsillogtattad tudásodat. Gratulálok, elérted a 13as szintet a troll nagyjai játékban <#banplz>

www.icewebhu

De még mielõtt azt kérnéd küldjem el, nem tudom. Inkább elmondom hogyan tudsz hozzájutni másképpen. Ha budapesti vagy, a DVDRENT DVD-jei közt megvan ez a film.

http://www.taxierden.hu

Hehe, az nekem megvan, igaz xvidben, saját tömörítés. :)

http://www.taxierden.hu

B0nFire
De azért remélhetõleg nem utoljára.

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Tetsuo
Kb eloszor ertek veled egyet.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

B0nFire
Mennnyetek már a picsába a zárt magyar trendi oldalakkal! Tartalom nuku, van pár ezer tag, max 2-3000 torrent, amit ugyan letölthetsz, de utána nincs több letöltõ rajtad kívül, akkor kinek töltöd fel? Hiába megvan benned a jószándék, meg a sávszél is, akkor sem tudod visszaosztani! Ha meg nem osztod vissza, megbüntetnek.

Ha inaktív vagy, és hónapokig nem lépsz be az oldalra (miért is lépnél, ha letölteni nem érdemes róla...), akkor meg kibasznak, mint macskát szarni. Úgy tesznek ezek a torrentszájt-üzemeltetõk, mintha kegyet gyakorolnának azzal, hogy a Barátok Közt meg a hasonló szemeteket õrizgetik, mint a Szent Grált. Én önként kiléptem egy nagy torrentoldalról, mert állandóan jött a flém a staff részérõl. Aszondja: "Seedkötelezettséged ... MB (...) szedd össze magad, és kezdd el seedelni, mert van letöltõ." Közben meg a kliensben egy hónapig ott csücsült a torrent, és nem, NEM volt letöltõ. Ennek ellenére 68.1-es arányom volt, és mégis otthagytam õket a picsába, mert nem volt számomra értékelhetõ tartalom.

Tagja vagyok egy fórumnak, ahol warez linkek vannak kitéve. Magyar és külföldi cuccok vegyesen. A filmek szinkronizáltak, van belõlük vagy 5000. Csak ez éppen FTP, nem torrent, ami ráadásul még a magyar törvények szerint is jogellenes a megosztás miatt.

Torrentet akkor használok, ha egy szoftver kell, mert gyorsabban lejön, mint FTP-rõl, és ott nem számít a nyelv, mert minden szoftverem angol nyelvû. A filmeket is jobb szeretem eredeti nyelven, ha az angol nyelvû. Felirattal, amelyet amatõr fordítók készítenek olykor sokkal színvonalasabban, mint a hivatalos magyar fordítók.

Szóval attól nem láma, hogy nincs regje a majomparádéra. Kell a francnak. Még kibasszák az inaktív tagot, ahelyett, hogy örülnének, hogy minél többen vannak, annál tovább lehet egy torrentet életben tartani, seedelni és a többi. Így meg egy hét alatt megdöglik a torrent. <#taps><#banplz>

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Sosem fog rájönni, mert a többséghez tartozik :)
Macc
Egyszer majd rajossz, hogy a hulyek vannak tobbsegben:)

fergusonpapa
mert nem szedik annyian h érdemes legyen feltölteni..

kisebbség levan szarva <#banplz>

www.icewebhu

Sok sikert pl azsiai filmekhez a zart -magyar- oldalakon....es itt nem a mainstream azsiai filmekre gondolok..ehh wazz neha meg azok sem elerhetoek..(isten tudja miota hajtom Kitano-tol a Dolls filmet...magyarul...megvan dvd-n,csak eppen par orszaggal arrebb..)
Vagy teszem azt anime-kra..vagy alapbol barmire, ami nem mainstream...lofaszt nem fogsz talalni a zart -magyar- oldalakon,max 100 evente 1x...
Ferdítesz. Lammaer csak arra világított rá, hogy a Google ugyanúgy ad torrentekre is találatot.
Egyébként nincs minden fenn a zárt torrent oldalakon. Rengeteg esetben a nyílt oldalakon megtaláltam azokat a dolgokat, amit egyik meghívásos oldalon sem volt fenn.

Én tudok arányt tartani, de elsõnek a nemzetközi oldalakon nézek szét, kivéve ha magyar nyelvû cucc kell.
nem tökmindegy mivel keres? addig a jó amíg van mivel neki keresni.
A hentes nem embereket darabol.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Narxis
Legalább hû vagy a nickedhez. Nem tudsz bejutni egy normális oldalra és arányt tartani?

A Google nem torrenteket indexel hanem oldalakat. Ennyi erõvel tiltsuk be az internetet. A darabolós gyilkos se példálózik a hentessel a bírósági tárgyalásán.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szánalmas vagy nem, én is a google-val keresek torrenteket, és hamarabb megvan vele mint az isohunttal vagy bármelyik más specializált keresõvel :)

Murder3
De mondjuk a google nem is Bitorrent keresõ mivoltja miatt terjedt el, Isohunt meg dirket erre van...
Elég szánalmas ez az Isohuntól.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

négy betû a kérdésedre a válasz. És nem a p.na<#zavart1>
Végül is igazuk van. Vajon a Google-nek miért nem megy neki az MPAA? <#mf1> Esetleg a Yahoonak, Bingnek?

Casual Commenter