4
  • Amergin
    #4
    "mi mások vagyunk, mert mi a saría szerint ítélkezünk" - fejtette ki Fouad Ibrahim Londonban élő Szaúd-Arábia-szakértő...
    Iránban a saría szerinti ítélkezés "barbárság", amit kéjjel szokott a "nyugati"(aki hallja értse meg) sajtó hírként közölni és az ellene való tiltakozás "teljesen jogos", továbbá az Afganisztáni táliboknak is ez a törvényük, ami ott szintén elítélendő.. Az egybesült állatokkal úgymond szövetséges Szaud-Arábiában ez viszont teljesen rendben lévőnek tűnik. Érdekes, nemde?
    "Vajon miért?" teszem fel a költői kérdést. Sejtjük, hogy miért...
    Valahogy nem hallom, hogy a "humanista" liberális értelmiség és sajtó kórusban csaholna, hogy ez "tűrhetetlen". Ja, hogy amíg az olaj áramlik, addig azt csinál ott a szaudi uralkodócsalád, amit akar. Boccsánat, én kérek elnézést..
    Szaddam is haver volt mindaddig, amíg háborúzott Irán ellen és eladta Amerikának az olajat, amin amerikai fegyvert vásárolt...
    Amint ez megszünt egyből "tömegpusztító fegyvereket" kezdett el birtokolni és le is rohanták az országot, ami azóta már "szabad és független" lett és immár a "demokráciát építi"
  • sanyicks
    #3
    A cikk úgy érti, hogy az internet veszélyes a (főleg amerikai) nagytőkére, hogy ezzel a pénzemberek rosszul járnak ;)
  • Armagedown
    #2
    szerintem inkább a kormányuk veszélyes a lakosokra és nem forditva ...
  • Amergin
    #1
    The spice must flow!