Mi a baja a tiniknek a scifikkel?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A film: oké
A sorozat elsõ néhány része: oké
Atlantis: elsõ néhány része oké.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

...hát meg az atlantisznál mondjuk....az elsõ sorozatban tényleg volt csomó olyan rész ami tágithatta a kisköcsögök világképét, már ha el tudták választani a mosléktol.......
Narxis
Nana, ez csak az Universe-nél érvényes. Az eredeti film vagy az elsõ sorozat egy nagyon jó sci-fi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ejj, de sötét vagy. A hír a Battle bevételérõl szól, hogy hogy nyitott. Olvasd el. Nem lett rossz. Az, hogy kiskancsó vagy Abraham Lincoln a címe, az tök mindegy. Az más kérdés, hogy egy fiatalos mûfaj esetében valóban meglepõ, hogy nem annyira a fiatalok hozzák a bevételt, de ha te megállsz a fejlõdésben miután elolvasol egy címet, akkor szomorodj el.
Cím: Mi a baja a tiniknek a scifikkel?

Aztán A Battle jól nyitott de miért nem menr el 3 nap alatt több tini?

Nagyon nincs mit írni a SG-n ahogy látom...

Sztem a 80 év felettieket is nem érdekli annyira a sci-fi mert sztem közülük még kevesebben mentek el. Várom az érdekfeszítõ cikket ebben a témában is...
IMYke2.0.0.0
Nem személyeskedés, a sorozatnak szól:
A 'Csillagkapu' sci-fiszerûségbe oltott tucat-szappanopera. Felejtõs, hulladék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én 17 éves vagyok szal szerintem nem vagyok túl öreg és én imádom a Star Wars-t és a hasonlókat.(de a kedvencem a Csillagkapu😄) Erre a filmre is elmennék csak nincs rá zsetonom hogy átmenjek Szegedre megnézni, nálunk pedig franc tudja mikor vetítik. De majd letöltöm😄
Az a baj, hogy a mai tinik (de az idõsebbek sem) olvasnak. Márpedig az igazi sci-fi, ami ráhangolja az embert erre a stílusra, könyvekben létezik. Ha azokat megszereti az ember, akkor jobb eséllyel ül be a moziba megnézni ilyesfajta filmeket.

Másfelõl meg nem egy embert ismerek, akik képtelenek megnézni mondjuk egy Star Wars filmet, mert nem fér bele a világképükbe a sok ûrlény, nem képesek elfogadni "elméletben", hogy ilyenek létezhetnek, nem képesek elfogani azt a stílusú ûrhajózást, és így gyakorlatilag értelmét veszti számukra az egész film.

Nothing to say

Azt mondja a trailerben hogy a Föld resource-jeiért erõforrásaiért jönnek az idegenek leigázni. Csak arra lennék kíváncsi milyen erõforrástöbblet van a Földön ami nincs meg az ûrben. Ha ásványok kellenek, ércek, meteoritok szerintem sokat tartalmaznak. Energia kell? Az ûrben sosincsenek felhõk, a napenergiát szabadon ki lehet használni.

Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion

a jobbakon gondolkodni kell. az meg nem fér bele az agyba, megtölti azt a tuning és a cosmo (insert misc stupidity here).
a rosszabbak meg senkit nem érdekelnek.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Nincs elég fantáziájuk hozzá!!!!!!

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.