Mi a baja a tiniknek a scifikkel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sorozat elsõ néhány része: oké
Atlantis: elsõ néhány része oké.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aztán A Battle jól nyitott de miért nem menr el 3 nap alatt több tini?
Nagyon nincs mit írni a SG-n ahogy látom...
Sztem a 80 év felettieket is nem érdekli annyira a sci-fi mert sztem közülük még kevesebben mentek el. Várom az érdekfeszítõ cikket ebben a témában is...
A 'Csillagkapu' sci-fiszerûségbe oltott tucat-szappanopera. Felejtõs, hulladék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másfelõl meg nem egy embert ismerek, akik képtelenek megnézni mondjuk egy Star Wars filmet, mert nem fér bele a világképükbe a sok ûrlény, nem képesek elfogadni "elméletben", hogy ilyenek létezhetnek, nem képesek elfogani azt a stílusú ûrhajózást, és így gyakorlatilag értelmét veszti számukra az egész film.
Nothing to say
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
a rosszabbak meg senkit nem érdekelnek.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.