2160
-
#159 Én ma meg születésnapi tortát kaptam kaparós sorsjegyen ! xD -
Revans85 #158 én tegnap köldököt kaptam -
#157 Bármikor át tudod irni a saját neved amire csak akarod a Profil adat lapnál ! xD -
Game Hunter #156 Ezt a nevet adta a játék: Dr. Cendráskó Fodor :D -
#155 Persze hogy lehet csatlakozni !
Fertővásárhely -> Orvosi kamarák és versenyiroda -> Portás -> SG Doctor\'s -> Jelentkezés -
Game Hunter #154 Helló!
Én is kiprobáltam a játékot, és jelenkeztem az SG kamarába. -
#153 Sziasztok!
Én is nyomom pár napja... Még kezdő vagyok, aranyos kis játék.... :D
Van valami SG csapat, jól olvasom? Lehet hozzá csatlakozni? Hol? -
El sem tudom képzelni mire kellenek majd ezek. -
#151 Sikeres adománygyűjtés!
A 84,00 hT értékű támogatásod jelentősen megkönnyítette az adománygyűjtők munkáját. Tegnap a következőket tudták neked összegyűjteni:
10 / Libabőr, 10 / Monokli, 3 / Szeplő, 1 / Orrhegy, 2 / Köröm és 2 / Orrszőr -
#150 Adtam be 50 hT-t adományba tegnap, kaptam szeplőt, körmöt, monoklit és libabőrt. Azt írták, hogy ez a csapatnak jó, mert fel lehet majd versenyeken használni.
Nosza ma is adtam 50-et.
Ezúton kérek minden kollégát, hogy a kereteihez mérten adakozzon, hogy minél több minden legyen a szekrényben.
Az éjszakai ügyeletben volt egy súlyos betegem, polytraumatizált volt, subdurális haematomája lett és elszakadt a musculus sternocleidomastoideusa.
-
Ironman2 #149 Köszi a segitségeteket.Nagyon örülök hogy ilyen jó társaság alakul ki itt is,és a Farmeramaban is. -
Ironman2 #148 Helloka -
Revans85 #147 Köszi -
#146 Szia!
Épphogy befértél,mert már csak 88 üres hely van -
Revans85 #145 Sziasztok doktorok.
Ma jelentkeztem a SG Doctor\'s-kamarába.
Ha van hely, beszállnék. -
#144 -
#143 Grat:)) -
#142 De én most 2 hétig prémes vagyok,mert leraktam az 5. kezelőmet:) -
#141 A motor az nem prémes akció?
"(amúgy köszi a mai barkácscuccot:D)"
Álmos voltam reggel!:D -
#140 Ha lesz rá lóvém,holnap veszek egy motort is.Amúgy börzén elég jól lehet kaszálni az emberekkel,max. áron mennek:D
(amúgy köszi a mai barkácscuccot:D) -
#139 Az sem gáz annyira,mert egy héten kétszer lehet menni ugye,én mindig bevásárolok majd,hogy addig kitartson:D -
#138 Ja,én mindenkit ellátok,nem nézem,hogy mennyit perkál.Nem olyan vészes a gyógyszer ár,csak az már gáz,hogy van olyan amit csak Törjelábodon lehet kapni:( -
#137 Én is mérlegelek mindig(50-60 péz' alatt nem vállalok beteget:D),nem is tudnám ellátni őket,az tuti,hogy időigényesebb játék,mint amit az eddigiekben ismertem:D -
#136 Én holnap megyek az első ultrahang kezelőmért:)
Ma mindenkit küldtem a börzére,mert nem tudtam gyógyítani:( -
#135 jól mondja Maximus, az elején két-két rendelő/röntgen elosztással el lehet lenni egy ideig... -
#134 Az elején teljesen mindegy szerintem.Én azt vettem észre,hogy jó ha egyensúlyba van a kettő:)Tehát felváltva veszed őket. -
Taki29 #133 Szerintetek mit érdemes "venni " egy második rendelőt , vagy röntgent inkább . (4-es szinten vagyok ) -
#132 -
Taki29 #131 Csak , hogy segítsek , ha tudok jelentkezek tagnak . -
#130 Simáááán -
#129 Leszünk még elsők is:) -
#128 Kamarai statisztikákban 20. helyen vagyunk, tagoknál 21. Pedig csak megalakultunk. :-) És vannak "rosszabbak" is. -
#127 :-) -
TomBond #126 Mit is szólhatnék? Párom is Tószegen lakott... :-)
Kicsi a világ! -
#125 Láttam az adatlapodon, hogy szolnoki vagy. Én Tószegen lakok, és kb. egy ívásúak vagyunk. Mit szól ehhez Doktor Úr? -
#124 Bal oldalon van egy 1-es, azzal a legegyszerűbb visszamenni a kezelőbe. -
#123 Küldtem neked ajándékot! -
#122 Ott lent vana térkép ott lehet utazni a rendelő és fertődvásárhely között ! -
#121 Helló Dokiiiiiiiiii! -
#120 Olvasd el a súgót!
Érmét meg csak pénzért tudsz szerezni:(
Na léptem dolgozni:(