2160
-
Game Hunter #199 A kutatóközpontban lehet gyógyszerészeti kutatásokat végezni. Minél fejlettebb egy gyógyszer, annál hatékonyabban képes csökkenteni a gyógyulási időt. Persze, ez hospiTallérokba (hT) kerül. -
Ironman2 #198 Fene tudja.Lehet hogy tegnap nem nyomtam meg az emailben a válaszgombot -
#197 Ha van valakinek osztódásos betegségű páciense és nem tudja ellátni,át tudom venni! -
#196 Nem mondod ! xD Mi a probléma ? :D -
#195 Jaja
Helló, ez tényleg igaz, hogy már a 100. gyógyszert adtad át a betegeidnek? Ha igen, akkor ezért kitüntetés jár, itt is van, gratulálok!
-
#194 Mennyi a prémium tagság ??? Mennyi érmébe kerül ? -
Ironman2 #193 Engemet be se léptet már -
Revans85 #192 gyógyszer mellett is hosszadalmas, ha 3 betegségből kettő is eltart 1-1 órát. -
Takezó #191 Jaja, persze, csak azért mondtam, hogy a lábtörés pl. így is több mint egy óra. -
#190 Tudom én jól,mindenhez adok gyógyszert:) -
#189 Fogalmam sincs:(
Most találtam a járművásárláshoz.Szóval ha lejár a prémium,tovább nem lehet használni,de nem veszik el.Újra aktiválásnál visszakapod! -
#188 Van hozzá 50 % booster is ugy fele annyi idö ! -
Takezó #187 Lábtörés 2 óra 40 perc. Kéztörés 1 óra 20 perc. -
#186 Ha veszel hozzá gyógyszert akkor igen mert 50 %-al kevesebb idö idő !
De a koponyazúgás alapból 2 óra 40 perc 50 % boost-al 1 óra 20 perc
a lábtörés is alapból 2 óra 40 perc 50%- boostal is csak 1 óra 20 perc
a kartörés 40 perc 50 % boostal ! -
Takezó #185 Nem mondod?! De miért vajon? -
#184 Órákig?40 perc betegségenként. -
#183 Nekem mondod nekem is a kar illetve a lábtörés órákig tart mig kigógyitja ! xD -
#182 Jól ki vannak találva a szövegek a játékban:) -
Game Hunter #181 Egy küldetésnél ezt írta:"Bolyhos professzor véletlen levágta bolyhos szakállát A malőrt hajnövesztővel szerette volna orvosolni, ám ez rosszul sült el. Küldj hozzá egy mentőcsapatot szakállvágóval felszerelve, mert a professzor arcszőrzete már az utcasarokig ér!":D -
Revans85 #180 Az én Csendán Daliborom 6 nyavalyát szedett össze, órákig tart, amíg kikezelem :DDD -
#179 :D
Ez csak természetes!
#178:Nekem eddig a legtöbb,6 betegséges páciens.
Ma hajnalban sikerült megvennem az ultrahangos kezelőt.Az építése 3 óráig tart!Borzalmas.Olvasgattam,a németeknél minden sokkal kevesebb ideig tart,még a takarítás is:( -
#178 Vazze mivel szintet léptem (Lvl 4) Ágytáltisztitó !
Ezért kaptam egy eléggé komplikált pácienst !
5 betegsége is van egyszerre ! (Orrcimparagya, Koponyazúgás,Horzsolás, Kartörés, Lábtörés)
Habár egész jól fizet mert 135 HT-t ad ! -
Game Hunter #177 Maximus4:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maximus Decimus Meridius a Gladiátor című film szereplője. Russell Crowe alakította. Úgy tudom, hogy Maximus egy hadvezér volt Róma szolgálatában.
Köszönöm, hogy felvetettek az SG Doctor\'s-kamarába.:) -
Revans85 #176 igen, pont arra gondoltam :-)
-
#175 Nézz át a farmerama topikba és ott a fejlécben a gazdanév helyett lesz az orvosi nevünk:)
Ja és majd ha mindenki megadja a nevét,azt beírom. -
#174 Én is találtam 5 érmét!:) -
Revans85 #173 Az SG név mellett megjelenik a kapi név is? -
#172 Gratula!Akkor én is nekiállok takarítani!
Kész a topikdzájn,modira vár a berakása:) -
#171 Huhú, kincset találtál! 5 érme került az egyenlegedre! Szívből gratulálunk!
Huhú, kincset találtál! Csillog-villog, az értéke pedig 100,00 hT. Szívből gratulálunk!
-
Takezó #170 A bal fenn lévő betegágyra kell kattintani egyszer, ott pedig a jobbra mutató, > jelekkel teli kék sávra. -
#169 Szerintem az csak a prémiummal jár.Bár nem vagyok benne biztos.Jó lenne ha nem. -
#168 Egy kérdés, ha veszek egy járművet, és lejár a prémiumom, amit kaptam a jelvénnyel, akkor már nem használható, vagy az megmarad és a használat független a prémium tagságtól, csak a vételhez kell? -
#167 Beadtam én is 100 pénzt a közösbe:) -
Game Hunter #166 Én is azt mondom. Ami bal oldalon fent van ágy. Dupla klikk kell és akkor megnyílik. Köszönöm az infót.:) -
Taki29 #165 Nem a kezelői betegágyra gondol , hanem ami fent van a pult mellett . Nekem is néha nehezen nyitja meg a dupla klikk segít . -
Game Hunter #164 A súgó azt írja, hogy... Minikezelések: Minden minikezelést csak egyszer végezhetsz el; illetve a nővérke csak akkor tudja ezeket elvégezni, ha a beteg a betegágyban fekszik és nincs éppen aktív kezelés alatt (pl. a röntgenszobában). De, ha betegágyban fekszik, akkor nem lehet megnyítni a kórlapját! Nemértem.
-
Revans85 #163 Nyertem 5 érmét a takarítással -
Revans85 #162 Ha valakinek beteg-hiánya lenne, ne a börzén keresgéljen, szívesen átadok néhányat -
TomBond #161 Ma reggel én is! :-( -
TomBond #160 Nekem is van pár "apróságom"! :-)
Első emelet kitakarítva!