2160
-
#239 könnyen lehet keresni ott, néhány barom alacsony áron kirakja, ha nincs is helyem kezelni, akkor is eladom dupla áron :D -
#238 Most vettem betegbörzén egy pácienst 40 pénzért és 55-68 között fizet:) -
Ironman2 #237 Ja,megvan,tényleg ott van,mert az nem gyógyszer -
Ironman2 #236 De elérhető,csak a patikában nincsen.Már gyógyitottam orrcimparagyát,amikor alapból adott 5 kefét -
Ironman2 #235 Az középen van alul..xD -
#234 El kell menni a Fertődvásárhelyre és és ott bevásárolni a gyógyszertárban ! Ha még nem elérhető akkor nem vagy elég magas szinten !
-
Ironman2 #233 Jaaaa.Köszi -
#232 Kicsit jobbra fönnt a gyógyászati nagykereskedésben tudsz venni. -
Taki29 #231 Na meg ott lehet nekik adni mikro kezeléseket amiktől tényleg javul a kedvük , és több pénzt és pontot hagynak nálad .
-
#230 Én csak azokat rakom oda be akiknek nincs hely a vizsgálókban. -
Ironman2 #229 Nekem szükségem lenne kefére az orrcimparagya gyogyitásához,de csak wc kulcs van a patikában.Most mit kell csinálni ilyenkor? -
#228 Az azért jó mert egyre több pácinsed lesz majd és majd annyian lesznek hogy nem tudod majd öket egyszerre kezelni !
A betegágy arra jó hogy a többi páciens addig vár a két kezelés között és ha betegágyban vannak jobban érzik magukat sokkal elégedetebbek lesznek és persze többet is fognak neked fizetni ! -
#227 Teljesen jó,a fórum hirdetéséből nem lehet baj?
Visszatérve a Dr. TomBond témára..ha valaki nem engedélyezi a kórháza,irodája,stb publikusságát,attól még a játék ranglistájában szerepelnie kellene mint játékos,szerintem.. -
Ironman2 #226 Mire jó oda felrakni a beteget az ágyba,mikor meg lehet rögtön gyógyítani? -
#225 Teljesen jó a leirás ! Meg aztán egyenlöre csak sg tagok jelentkezzenek !
Vagy regeljenek be az Sg-re aztán jöhetnek !
Na már 4 nyavalya gyógyitva már csak alábtörás van hátra bból is 1 óra még hátra van 50 % boostal ! -
#224 Ezt meg sem kérdeztem senkitől,hogy jó-e a leírás vagy kiegészítsem/átírjam valamire? -
#223 Mond nekik ami a kamara oldalán van,ha megteszik jöhetnek!:)
"SG Doctor\'s
Ez a kamara SG.hu fórumozók kamarája! Belépési feltétel csak annyi,hogy regisztrálj a fórumunkra és írj a játék topikjába!" -
#222 Az szerintem majd ha lesznek versenyek akkor lehet olyat nyerni.
Akkor nem veszek fel "külsőst",pedig páran már jelentkeztek! -
Revans85 #221 1. ha létezik ez a tag, akkor azért nem látjuk, mert a beállításoknál nem tette nyilvánossá
2. még várjunk a külsősökkel, először a sajátok jöjjenek -
Ironman2 #220 Mi az az Al-Razi dij? -
Ironman2 #219 Én se tudom megnézni.Hiányzik a szem ikonja -
#218 De TomBond ott van a tagok között a kamarába,csak az övét nem tudom megnézni.
már 8. a topik^^ -
Takezó #217 1) én sem tudom
2) szerintem ne -
#216 1.Dr. TomBond:nincs eredmény a keresésére,még a statisztikában sem,lehet törölt..
2.100 tagból állhat egy kamara,de ha jól belegondolok(a kamara neve után),csak SG-s tagokból állhatna(elvileg),de jó is lenne:D -
Ironman2 #215 eheheheh..Dr.Vasember a nevem -
#214 2 kérdésem van!
Csak én nem tudom megnézni a tagok között TomBond adatlapját?
A másik,felvegyünk-e olyat is,aki nincs ide regisztrálva? -
#213 Szerintem egyik se.Gyűjts ultrahangra,3000 pénz. -
#212 Van 3 rendelőm és 3 röntgenszobám 5-ös szinten, még kb. 1 helységre van pénzem, sztetek mi legyen? :D röntgen vagy rendelő? :D -
Revans85 #211 oké, most látom, hogy a 6. szinten van ilyen :D -
#210 Viszont!:)) -
#209 Ja értem már:D
Akkor gratulálok!:) -
Az az én kitüntetésem,csak helyeseltem az eljárásod,ezért példálóztam a saját kitüntetésemmel,ami gondolom Neked is ott figyel már a falodon:D -
#207 Na de az enyémet hol látod? -
#206 Üzenetek megjelenítése;) -
Ironman2 #205 Már tudom mi a baj.A tüzróka 4-es van fent,és mindig kisbetüre vált a bejelentkezéskor a nevem első betüje. -
#204 Igen. -
#203 2 hét ingyeneset kapsz,ha leraktad az 5. vizsgálódat!Amúgy meg az első szintű prémium 40 érme 1 hónapig.
#195:Ezt te hol látod?
-
Revans85 #202 osztódásos? -
Ironman2 #201 Jó kéz és lábtörést! xD -
#200 Én már az 5 nyavajából 3-at már kikuráltam már csak a kéz és lábtörés van hátra !