2160
-
TomBond #2000 Köszönöm a részvétet!
A lakás az áram visszakapcsoláslakkor hülyéskedett (ami kishíjján meggyújtotta a tapétát)!
A malacka mikor elmentünk még jól volt nem volt semmi baja. Mire hazajöttünk már gubbasztott, és hiába vittük rögtön orvoshoz már nem lehetett rajta segíteni. Az egészben az a "szép", hogy aki itt volt etetni őket az nem vett észre rajta semmit! -
#1999 De ha nem mész haza, lehet hogy leég a lakás??!!
Szegény malacka, és ő miben halt meg?? -
#1998 Részvétem ! -
TomBond #1997 Nos emberek, visszatértem! Bár ne tettem volna! Pénteken érkeztünk, majdnem leégett a lakás egy elektromos hiba miatt. Ezt követően szombaton meghalt az egyik tengerimalacom.
Szerintem jobban jártam volna ha haza sem jövök! -
#1996 Sziasztok.
Mi most elutaztunk három napra, és nem nagyon volt időnk játszani. Ez a három nap kihagyás pont elég volt arra, hogy most újult erővel vessük bele magunkat a játékba.
Szüneteltessétek egy kicsit, aztán nosza rajta, tovább gyógyítani!! -
#1995 Gyerekek !
Tettem fel a börzére betegeket egész jóóóó áron!
vigyétek!
:) -
#1994 Én nem biztatlak,hogy játssz tovább,tökéletesen egyetértek veled.Amióta elkezdtem ezt a kórházast egy napot sem hagytam ki.Sajnos időm nagy részét ezek a böngészős szarok teszik ki,de függő lettem és fogalmam sincs mikor tudom abbahagyni bármelyiket is.
Hamarosan megváltozik minden körülöttem aztán elválik merre tovább.Vagy alig lesz időm,vagy pedig még többet fogok játszani:) -
Revans85 #1993 Kedves Maxi, és TomBond!
Köszönöm a biztatást, de prémium nélkül nics sok értelme. Nem a pénzen múlik, csak egyszerűen már uncsi. Így is sokat kínzom az egeremet délutánonként, erre most sajnálom az időt.
A Drankensang kicsivel mozgalmasabb :D.
Lehet, hogy később visszanézek, addig is szegény 3. emeleten rekedt betegeim a kórház foglyai maradnak :D
TomBond, Neked jó nyaralást . Nekem az idén nyáron nem volt időm szabira menni az állandó helyettesítések miatt. Egyelőre 1-2 nap "pihenő", ami talán összejöhet.
Gyógyítsatok szorgalmasan -
#1992 Ez nem semmi,hogy elveszik ilyenkor:(
Ez a 12 beteg naponta a 8 helyett sem túl nyerő.Eddig is örültem,hogy végzek estére,de így ez már sok:( -
TomBond #1991 Remélem nem gondoltad komolyan! Pihentesd egy kicsit max és folytasd.
Mindenesetre most én is hagyom egy kicsit a játékot. Ma még munka este 10-ig, de holnapól NYARALÁS!!!! Se telefon, se Internet, se újság, se tv! Semmi! Csak pihenés és gyógyvíz! ...de azért majd gondolok rátok is egy kicsit! :-) -
Revans85 #1990 Hú, de szuper! Lejárt a prémiumom, nincs 3. emeletem.
Cseppet sem lehúzás!
Ha nem fizetsz, ne is játssz! Nos, ezt fogom tenni.
-
TomBond #1989 Nem csak nekem hibázik a dolog. Olvastam a fórumban, de nincs rá megoldás. -
#1988 Nekem minden belépésnél jelez,hogy sikeres adománygyűjtés. -
TomBond #1987 Nekem mostanában nem jelez a csőpostám. Csak akkor tudom, hogy levelem jött ha rányomok a csőpostára. Nálatok nincs ilyen gond? -
TomBond #1986 Nekem ez valamelyik nap volt. 7 db-ot kaptam. -
#1985 Én 250-ért is.De mostanában nem. -
TomBond #1984 Én már kaptam 800-ért is agyat. -
#1983 Annyit nem ér az egész szerintem. -
#1982 Helló! Az "agy"-aláshoz... Általában nagyobb összeg adományozásáért kaphatsz agyat. Ez elég húzós (napi 5-6ezer). De ha 3-4 napon beadni szándékozott adományt egyszerre teszed be, már nagyobb esélyed van az agyak gyűjtésére. úgy 5-600 hT után ad 1 agyat a rendszer. 10000 hT --- 20-25 db, 50000 hT--- esetén már sanszos a 100 fölötti agy mennyiség. 1500-tól kevesebb adománynál nem valószínű hogy AGYat dobjon. Remélem segítettem az agyak gyűjtéséhez.... üdv -
#1981 Sziasztok!
Tudtátok, hogy a mosdó stb helységeket át lehet helyezni?! Már ez is haladás! -
#1980 Ahogy én se hiába adózok naponta én se kapok egy deka agyat se ! -
#1979 Üdv a klubban:) -
#1978 Gyerekek!
Napok óta nem kapok egy kumma agyat sem!
Felháborítóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:( -
TomBond #1977 Kérdés hogy meddig kell összegyűjteni. Így hogy kb. 6-7 doki gyűjti így tényleg nem sok értelme van. -
#1976 Na neeeeeeee!Én ma kaptam 2 darabot.Azt hiszem akkor ennek sincs sok értelme:( -
TomBond #1975 Én kaptam tegnap agya! 1-et!!!!! :-)
Egyébként igen. 50 ezer agyat kell összegyűjteni. -
Revans85 #1974 Szerintem igen...
Ez a nagy átverés része. Mivel adakozás nélkül aligha juthatunk agyhoz, így a megkeresett hT-t dobálod ki az ablakon... Ha szerencséd van talán kaphatsz agyat is.
Ha viszont az igazit használod, akkor hagyod a fenébe - szigorúan magánvélemény
-
#1973 Remélem a csodakutatásnál az nem 49 ezer akar lenni ami még hátra van. -
#1972 Én sem börzézek,pedig azzal gyorsabban menne,de örülök ha a "kötelezőt" letudom egy nap,de kezdem unni egy kicsit. -
#1971 Már nem rágódok azon, hogy mikor ugrok szintet!
Ritkán börzézek, csak azokat csinálom meg, amiket reggel kapok + a küldetésekre kapok!
Néha ránézek a betegeimre!
Mondjuk most, hogy ilyen meleg van kint, azért beülök a gép elé egy picit! -
#1970 Hidd el hamarabb összegyűlik, mint gondolnád!
Én is azt hittem, hogy soha nem lesz meg a következő szintig a pont!
De azért csak összejött!
Ja és mi sem kaptunk 1 db agyat sem!
Felháborítóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
-
#1969 Tegnap lettem 18-as.Most nézem,hogy a következő szinthez 250 ezer pont kell!!!Ilyenkor azért elmegy a kedvem a játéktól rendesen.Ráadásul hiába adtam be minden nap adományt,tulajdonképpen lósz@rt sem értem vele,szóval kezd unalmas lenni nem kicsit:( -
Revans85 #1968 Szerencse, hogy jó hospi tallérokért pótolhatjuk :D -
TomBond #1967 Ilyenek vagyunk mi agyatlanok! :-D -
Revans85 #1966 3 agyat én is beadtam :-)
Némi pénzt adományoztam. Agyaravágyó lettem :D -
#1965 Nekem csak 12 darab volt:( -
TomBond #1964 Én is beadtam 19-et! Már 160-nál járunk! :-D
Naponta beadok 500hT-t meglátjuk mi lesz.
-
#1963 Na én is beadtam 8 agyat !
3 már volt és 5 agyat kaptam a sikeres adománygyűjtés miatt ! -
#1962 Gyerekek!
Beadtuk az összes agyunkat, ami volt!
500 ht adományoztunk a kamaránknak!
Meglátjuk, hogy holnap hány agyat kapunk érte!
Prudy, Marsu és Locska Loncsi
:) -
Revans85 #1961 Frissítés után ugyanaz volt. A böngésző adatok törlése után viszont már nem pampogott.
Irgum burgum :DDD
Sajnos már nem tartom érdekesnek. Olyan, mint egy taposó malom.
Lehet, hogy később visszatérek, de most így érzem.