2160
-
#319 Nem kellett sokat gondolkodni,minden ilyen játékban arra törekedtem,hogy benne legyen valahogy az SG:)
A maffiozóba SG Elite volt a nevünk:)A farmosba láttad a farmképemet,szóval minden ami lehet SG-s:) -
#318 Jaja jó kis játék !
Amugy játszik valaki közületek a Mondoveto játékkal ?
Az is ilyen rendelös játék csak ott Állatorvosként kell helytállnod !
Mert ha lenne jelentkező akkor nyitok egy állatklinikát és oda is jöhetnének a fiatal orovsjelöltek !
-
#317 Hát ezt én sem,de külön fantasztikus ötlet volt az SG-s kamara! -
#316 Nem gondoltam volna,hogy ilyen népszerű lesz a topik,illetve a játék:) -
Revans85 #315 Kicsit sem rugalmasak :( -
Revans85 #314 Kár lett volna rejtegetni! -
#313 Majd ha lesz pénzem tuti le fogom bontani. -
TomBond #312 Akkor ez már így is marad! Nem éri meg lebontani. -
TomBond #311 Na kukkolhatjátok! Közzétettem! :-P -
#310 Már válaszoltak is:(
"Ha egy helyiséget át szeretnél helyezni, akkor először le kell bontanod. De vigyázz!!! Ha "normál" helyiségekről
van szó, a lebontással teljesen és végérvényesen megsemmisíted őket. Ezeket tehát nem tudod áthelyezni. Csak az
érméért vásárolt helyiségeket, pl. a foglalkoztatót, telefonfülkét, virágvázát, stb. tudod áthelyezni úgy, hogy
a lebontás után a terve ismét a polcra kerül, majd ezután újra felépítheted őket a kívánt területen." -
#309 Utolsó elötti mondat! -
#308 Na én is adtam be a kasszába 109 hT-t ! -
#307 Ha kaptam valamit akkor azt hogy lehet átvinni a saját fiokba ?
Mert most vettem észre hogy kpatam 48 szarkalábat ! -
#306 Jól haladsz,grat! -
Revans85 #305 Erre várunk :D -
Revans85 #304 Köszönet :) -
#303 Szuper, már 1000 hT forgalmat produkáltál! A betegeid biztosan nagyon elégedettek veled! A sikerre való tekintettel hadd nyújtsam át ezt a kitüntetést!
Ez is megvan!:))
Köszönjük:) -
#302 Na írtam a supportnak,remélem tudnak segíteni! -
#301 Persze naná ! xD -
TomBond #300 Most értem haza!
Ha kíváncsiak vagyok kiveszem a rejtettből!!! ;-) -
Revans85 #299 Igen, Dr. TomBond ezért olyan rejtélyes :) -
Revans85 #298 Én az ágyakat raktam le hanyagul, amit szintén nem lehet mozgatni.
Amúgy mikor frissíti a "rencer" a rendelőm képét, mert már nagyon nem olyan, mint ami a tagnévsorban látható. -
Ironman2 #297 A játékosprofilnál nincs bepipálva a profilt közzétesz,akkor nem lehet megnézni a listában a másik játékos profilját -
Sikerült kitakarítanom az egészet!De jó lenne ha lehetne pakolni a vizsgálókat,mert rossz helyen van az egyik:( -
Revans85 #295 De jó, hogy mondod, észre sem vettem! Eddig max.68%-os elégedettséggel sasszéztak el, és nem értettem, mi bajuk van!
Köszi, kolléga! :D -
#294 Lomtakarítás közben egy kis bónusz:)
"Huhú, kincset találtál! Csillog-villog, az értéke pedig 100,00 hT. Szívből gratulálunk!" -
Ironman2 #293 THX! -
Ironman2 #292 Én megcsináltam mindig,főleg a feladatokból küldött betegeken éri meg -
#291 "A következő napon különféle szerveket kapsz ezért a pénzért: agyat, zsírpárnát, orrcimpát, stb., ezek mind a jobb oldali tárolópolcon várnak majd rád (csak kattints megint az adománygyűjtő kocsira, és jobbra megtalálod az adományokat tároló polcot). Itt annyi és olyan termék van, amennyit és amit az adománygyűjtő kocsival már gyűjtöttél. Ezen termékekre a világcsoda létrehozásánál vagy különféle versenyeken lesz szükséged. Úgyhogy nagyon hasznos, ha itt mindig tárolsz egy készlet zsírpárnát vagy más terméket." -
#290 Köszi.Én hülye eddig nem csináltam végig sosem a 4 minikezelést a betegágyba.Ha meg is gyógyult akkor is berakom most már,legyen boldog:D -
Ironman2 #289 Adtam adományt! Igaz nem sokat,de majd igyekszem.Az mire jó? -
Revans85 #288 az szép -
Ironman2 #287 Jah.A 3-as szinttől van a betegágy -
#286 Végre elértem,hogy egy betegem 100%-os elégedettséggel távozzon tőlem:) -
#285 Mindenképp vegyél! -
Revans85 #284 Nekem most négy van, és egész nap cserélődtek a betegek. Nagy forgalomnál érdemes fenntartani. -
Ironman2 #283 Nem tudok venni,.mert még nem jelent meg -
Taki29 #282 Nekem 8 van , de mivel oda tudom pakolni a betegeket , ha nincs elég hely a várószobában ,így minden pénzt megér . -
Ironman2 #281 Ez tetszik hogy a napszakok is változnak a városban -
#280 nekem 3 van, gondolkozok még 1 vásárlásán, még nem tudom vegyek-e :D