2160
-
#359 -
#358 Jól néz ki a topik -
#357 Dr. Pajzsák Klétus a becsületes nevem :D -
Revans85 #356 Jó reggelt!
De jó! Átfestették a kórházat :D
Kérném a Dr.Hent Előke nevet az SG- mellé írni.
Köszönöm :) -
#355 Köszi,pont most akartam írni,hogy jöhetnek a nevek és az esetleges képcserék:) -
#354 Elképesztően jól néz ki a topic Dr.Max,gratulálok újfent precíz munkájához!
Kérném a nevem én is ha lehet:)
A tagfelvétellel kapcsolatban,továbbra is tartom az SG-s regisztrálást mint feltételt,a közös megbeszélést támogatom:) -
#353 Bizony,mert 3 óra az építési idő:( -
#352 meglesz szerdáig, nem gond, csak jobb lett volna, ha már ma meg tudnám venni :) -
#351 Ha nagyon nagy szükséged a van pénzre akkor add el a börzén a betegeket,persze a max ár fölött.Bár szerdáig röhögve összeszedsz annyit. -
#350 lvl 6, de az új korterem beszerzése asszem szerdára marad, most csak 1265 hT-m van :S -
#349 Szép álmokat,szia! -
Revans85 #348 Akkor már nyugodtan megyek aludni :D
Jó éjt -
#347 Hasonló lesz mint az:) -
Revans85 #346 kíváncsian várom, mert a farmeros nagyon tetszik -
#345 Remélem holnapra már meg lesz a topik átalakítása is! -
Revans85 #344 Holnap, ha erre járnak a doktorok, megbeszélhetjük. :) -
#343 Mivel a kamarában mindenki egyenrangú,ezért jó lenne mindenről közösen dönteni,még ha nem is olyan nagy horderejű dolgok ezek:) -
Revans85 #342 igaz... -
#341 Nem lenne rossz,de szerintem az elég lenne ha beregisztrálna ide és inkább itt tenné meg. -
Revans85 #340 Mi lenne, ha kérnél egy rövid bemutatkozást, és "beszavazhatnánk"?
-
#339 Szerintem nem fog idejönni.Bár jó lenne. -
Revans85 #338 Legalább megismerhetjük :) -
Revans85 #337 Na, végre megtudtam, hogy a rendelőről közzétett kép tőlem függetlenül, naponta egyszer, vagy kétszer frissül. A ki-be lépések nem számítanak. -
#336 Megint jelentkezett valaki külsős,de írtam neki,hogy regeljen ide! -
#335 Én is azt hittem,azért is írtam az első hozzászólásban,de sajnos nincs már olyan,hogy kapjunk tervrajzot,meg kell venni mindent:( -
#334 Naja,ez igaz,én most szabin vagyok,ezért volt rá időm ma:) -
TomBond #333 Megtermelhető, de kinek van erre ideje? -
#332 Grat!
Hamarosan én is elérem a 6-os szintet:)
Hogy nem jön össze a 3K hT??
Én csak a mai nap egy rendelőt,röntgent,és ágyat vettem,simán "megtermelhető" a pénz a szükséges dolgokra:) -
TomBond #331 Jó lenne már valami verseny. Ha már így gyűjtögetjük a cuccokat. -
TomBond #330 Elértem a 6. szintet. Eddig nem úgy volt hogy megkaptuk az első tervrajzot "ajándékba"? (A röntgenre gondolok) Sosem jön össze az a 3000 hT egy ultrahangra. -
#329 Azért remélem hamarosan lesznek versenyek is a kamarák között. -
Revans85 #328 Nekem is Maxi mondta, egyébként észre sem veszem... -
#327 kösz, eddig ezt nem tudtam, több 100 hT-t veszthettem el így :D -
Revans85 #326 #323-325 de rendesek vagyunk -
Revans85 #325 rákattintasz az ágyban fekvő betegre, megnyitod a kórlapját, megfordítod, és a bal alsó sarokban kiválasztod a körcikkeket. -
#324 Berakod a betegágyra,ott rákatt a betegre és a jobb felső sarokban a villogó kék nyílra.A 2. oldalon ott lesz a 4 féle kezelés. -
TomBond #323 Ha a betegágyadban fekszik a beteg, akkor ráklikkeksz, kijön az "adatlapja", és a jobb felső részen lesz egy kék nyilas rész. Erre kijön egy második oldal, ahol lesz egy kerek valami ami 4 részre van osztva. Ott tudod a 4 minikezelést elvégezni. -
#322 egy kérdés: a minikezelést hogy a francba lehet megcsinálni? nekem nem jön ki sehogy semmi :( -
#321 Akit érdekel a játék az megnézheti itt !
mondoveto.com -
#320 Nem is hallottam róla,de nekem elég ami most van:)