Új színésznővel jön a Tomb Raider reboot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m minnifield
akkor ez is portmannel lenne 😊

csinákolják a mija jovoviccsal és akkor levan tudva a Kaptár reboot is <#taps><#idiota>
Erre a rebootra aztan marha nagy szukseg van...
Totális baromság. Érts egy kicsit hozzá elõbb.
Ez az egész megfilmesítés biznisz nem arról szól, hogy ki a legmegfelelõbb a szerepre, hanem, hogy kit lehet eladni.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

a_n_d_r_e_w
Megmondanad, ha a jatektol hanytal akkor egyaltalan minek ultel le megnezni a filmet? Ja varj, tudom, hogy aztan a forumokon menozhess, mekkora arc vagy...

One Vision. One Purpose.

chase
Eleve nem is lett volna szabad Jolie-val leforgatni, hiába jó színésznõ, ezt a figurát valahogy nem értette meg, szerintem egyetlen másodpercet sem látott a játékokból. Rhona Mitra szerintem 1000× jobb lett volna a szerepre.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Zomil
Ezért igazán megérte beirni ezt a hsz-t 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jackoneill90
Ez a film annyira rossz, hogy 10percet se néztem. A játéktól meg egyenesen hánytam mikor megláttam. Az kb 10másodperc volt, vagy kevesebb.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

hátha valaki nem ismeri
Broafka
új karakter, reboot, stb, blabla, miért kell ide berakni az elsõ rész trailerjét? :-/
már majdnem teljesen végig nézem, mire leesik, hogy ez az, és nem visszaemlékezés a régi részekre...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...