Jövőre is folytatódhat a Supernatural
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@kalapos01 nem neked írtam, általánosságban értettem.
Olvasásból hanyas vagy? Semmi bajom a sorozattal, nem nagy durranás, de attól még nézhetõ. És nem hiszem, hogy túl sokan néznék. Annyian, mint Amerikában nézik, itthon a Barátok köztöt is nézik. Igen, azt is nagyon sokan szeretik.
Nagyon sokan szeretik a Supernaturalt.
Ha nem tetszik, ne nézd.
Attól még, hogy Te nem szereted, folytatódhat. Lesz tõle bajod? Nem.
Ha nem tetszik, ne nézd.
Attól még, hogy Te nem szereted, folytatódhat. Lesz tõle bajod? Nem.
100 ezer vagy 2 millió nézõ, kit izgat, hányan nézik? Nincs semmi bajom a sorozattal, szoktam nézni, de van 50 másik, ami sokkal jobb nála. Szóval nem kell kétségbeesni, mert valaki szerint egy kupac szar.
··Ember, a Supernaturalról van szó. Az még elfogadható lenne, ha valami tényleg elismert, nagyon ász sorozatot védenél··· Pff gondoltam hogy ez jön..bocsi de azért a sorozat nem a legalja kategoriábol van..nem 100 ezren nézik amerikában..itthon lehet hogy igen de általában azért mert késön van és mert sokan megnézik feliratosan elöre.másodszor meg: csak az elismert sorozatokat lehet nézni vagy mi??kinek mi... pl nemtom..House?? ha nem szereted a sorozatot akkor meg légyszi ne irj aki szereti hadd védje!
Szó mi szó én is szeretem, de már valahol egy nagy durranást várok a végére. Most kéne abbahagyni.
Igen, a a karakterek és a történet tényleg üt, a látvány viszont sajnos már mosolyogtat. A 4.-5. évadban tényleg lehet fejet kapkodni, de a töltelék epizódok miatt akár sütögetni is.. 😊
Ember, a Supernaturalról van szó. Az még elfogadható lenne, ha valami tényleg elismert, nagyon ász sorozatot védenél, de a Supnat azért nehezen komolyan vehetõ. Szórakoztató, egynek elmegy, akik nem néznek sok sorozatot, azoknak lehet, hogy ez a legjobb, de mégiscsak két szépfiú vadászik benne démonokat pár angyal társaságában.
Folyamatosan nyomon követem a sorozatot és nekem tetszik.
A bajság ott kezdõdött, hogy elsõsorban pénzt vontak ki a sorozatból. Ez azzal járt, hogy kevesebb CGI jelenet és persze az elengedhetetlen klasszikus rock került a sorozatba. Viszont a karakterek és a történet üt!
A bajság ott kezdõdött, hogy elsõsorban pénzt vontak ki a sorozatból. Ez azzal járt, hogy kevesebb CGI jelenet és persze az elengedhetetlen klasszikus rock került a sorozatba. Viszont a karakterek és a történet üt!
zetortraktornak is lehet véleménye, nem? Nem tetszik neki és valahol megértem, hogy miért nem -- nekem is az elsõ szezon volt a kedvencem.
Ettõl függetlenül a többi is tetszik, csak nagyon elmozdult a széria a kezdeti irányból, egyre nehezebb "elhinni", s ezt a készítõk is tudják, lásd az alternatív univerzumos részt. Az viszont remek hír, hogy tartja a szintet, a 7. évad pedig várós.
A tinisorozat jelzõrõl meg annyit, hogy valahol érthetõ, lévén a CW fõleg a fiatal lányokra alapoz (tényleg).
Ettõl függetlenül a többi is tetszik, csak nagyon elmozdult a széria a kezdeti irányból, egyre nehezebb "elhinni", s ezt a készítõk is tudják, lásd az alternatív univerzumos részt. Az viszont remek hír, hogy tartja a szintet, a 7. évad pedig várós.
A tinisorozat jelzõrõl meg annyit, hogy valahol érthetõ, lévén a CW fõleg a fiatal lányokra alapoz (tényleg).
Gaming is believing.
Pff a 2.évad után nézhetetlen??????Komolyan? XD hát öreg hiba ha igy gondolod mert azután indult csak be igazán a fiuk szála..a 4-5 évadban csak kapkodod a fejed mennyi dolog történik..szivesen leirnám mik dehát igyekszem nem spoielerezni..
ha ez nem tartja magát akkor légyszives mondj már egy sorozatot ami szerinted tartja magát a 2.évad után..hallani akarom!
ha ez nem tartja magát akkor légyszives mondj már egy sorozatot ami szerinted tartja magát a 2.évad után..hallani akarom!
te tudod. amúgy ahogy abbahagytad, kirobbant a poénbomba és kinyílt az ötletláda. meg még más is, de azt nem spoilerezem el.
Õ írta, hogy tartja a szintet, nekem elég volt a második évad feléig. Tényleg nagyon gyenge sorozat.
ilyen nick-el mmit vártál?? értelmiséget?? 😄
neki az ilyen farmos filmek valók...<#idiota>#idiota>
neki az ilyen farmos filmek valók...<#idiota>#idiota>
www.icewebhu
ezek szerint csak nézed a hatodik évadot is.ha nézhetetlen akkor minek nézed, hülye-e vagy? ha meg nem nézed, akkor volt pofázni?
Csak azért nem, mert ez a sorozat kábé a második évad óta nézhetetlen. De azért jó tudni, hogy tartja a szintet.
Lehet, de úgy messze nem hanyatlik még a minõség mint a house, vagy az így jártam anyátokkal-nál..
Jó sorozat, de így a 6. évadnál szerintem már hanyatlik a minõség. A korábbi évadokat jobban élveztem, azért sajnálom, hogy dvd-n nem adják ki. Persze nem a reklám 8000 ft-os áron.
Tinisorozatnak nevezni ... háááát ... nem igazán szerencsés.
A tinisorozatok ugyebár a tinik elsõsorban szerelmi életérõl, meg gimi meg hasonlókról szólnak ... ebbõl kb semmi sincs benne. Sõt, néha horror (light)
És a szereplõket sem igazán merném tininek nevezni 😄
Szóval ez igen mellément.
A tinisorozatok ugyebár a tinik elsõsorban szerelmi életérõl, meg gimi meg hasonlókról szólnak ... ebbõl kb semmi sincs benne. Sõt, néha horror (light)
És a szereplõket sem igazán merném tininek nevezni 😄
Szóval ez igen mellément.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Vámpírnaplók? Tinisorozat.
Tinisorozat? Ez? Akkor a vámpíros gennyáradat micsoda?