22
-
BED MAX #22 @kalapos01 nem neked írtam, általánosságban értettem. -
kalapos01 #21 Olvasásból hanyas vagy? Semmi bajom a sorozattal, nem nagy durranás, de attól még nézhető. És nem hiszem, hogy túl sokan néznék. Annyian, mint Amerikában nézik, itthon a Barátok köztöt is nézik. Igen, azt is nagyon sokan szeretik. -
BED MAX #20 Nagyon sokan szeretik a Supernaturalt.
Ha nem tetszik, ne nézd.
Attól még, hogy Te nem szereted, folytatódhat. Lesz tőle bajod? Nem. -
kalapos01 #19 100 ezer vagy 2 millió néző, kit izgat, hányan nézik? Nincs semmi bajom a sorozattal, szoktam nézni, de van 50 másik, ami sokkal jobb nála. Szóval nem kell kétségbeesni, mert valaki szerint egy kupac szar. -
kankalin89 #18 ··Ember, a Supernaturalról van szó. Az még elfogadható lenne, ha valami tényleg elismert, nagyon ász sorozatot védenél··· Pff gondoltam hogy ez jön..bocsi de azért a sorozat nem a legalja kategoriábol van..nem 100 ezren nézik amerikában..itthon lehet hogy igen de általában azért mert késön van és mert sokan megnézik feliratosan elöre.másodszor meg: csak az elismert sorozatokat lehet nézni vagy mi??kinek mi... pl nemtom..House?? ha nem szereted a sorozatot akkor meg légyszi ne irj aki szereti hadd védje! -
boomsly #17 Szó mi szó én is szeretem, de már valahol egy nagy durranást várok a végére. Most kéne abbahagyni. -
gabeone #16 Igen, a a karakterek és a történet tényleg üt, a látvány viszont sajnos már mosolyogtat. A 4.-5. évadban tényleg lehet fejet kapkodni, de a töltelék epizódok miatt akár sütögetni is.. :) -
kalapos01 #15 Ember, a Supernaturalról van szó. Az még elfogadható lenne, ha valami tényleg elismert, nagyon ász sorozatot védenél, de a Supnat azért nehezen komolyan vehető. Szórakoztató, egynek elmegy, akik nem néznek sok sorozatot, azoknak lehet, hogy ez a legjobb, de mégiscsak két szépfiú vadászik benne démonokat pár angyal társaságában. -
boomsly #14 Folyamatosan nyomon követem a sorozatot és nekem tetszik.
A bajság ott kezdődött, hogy elsősorban pénzt vontak ki a sorozatból. Ez azzal járt, hogy kevesebb CGI jelenet és persze az elengedhetetlen klasszikus rock került a sorozatba. Viszont a karakterek és a történet üt! -
#13 zetortraktornak is lehet véleménye, nem? Nem tetszik neki és valahol megértem, hogy miért nem -- nekem is az első szezon volt a kedvencem.
Ettől függetlenül a többi is tetszik, csak nagyon elmozdult a széria a kezdeti irányból, egyre nehezebb "elhinni", s ezt a készítők is tudják, lásd az alternatív univerzumos részt. Az viszont remek hír, hogy tartja a szintet, a 7. évad pedig várós.
A tinisorozat jelzőről meg annyit, hogy valahol érthető, lévén a CW főleg a fiatal lányokra alapoz (tényleg). -
kankalin89 #12 Pff a 2.évad után nézhetetlen??????Komolyan? XD hát öreg hiba ha igy gondolod mert azután indult csak be igazán a fiuk szála..a 4-5 évadban csak kapkodod a fejed mennyi dolog történik..szivesen leirnám mik dehát igyekszem nem spoielerezni..
ha ez nem tartja magát akkor légyszives mondj már egy sorozatot ami szerinted tartja magát a 2.évad után..hallani akarom! -
#11 te tudod. amúgy ahogy abbahagytad, kirobbant a poénbomba és kinyílt az ötletláda. meg még más is, de azt nem spoilerezem el. -
zetortraktor #10 Ő írta, hogy tartja a szintet, nekem elég volt a második évad feléig. Tényleg nagyon gyenge sorozat. -
#9 Szerintem már nem kéne húzni kellene valami über befejezés azt vége! -
#8 ilyen nick-el mmit vártál?? értelmiséget?? :D
neki az ilyen farmos filmek valók... -
#7 ezek szerint csak nézed a hatodik évadot is.ha nézhetetlen akkor minek nézed, hülye-e vagy? ha meg nem nézed, akkor volt pofázni? -
zetortraktor #6 Csak azért nem, mert ez a sorozat kábé a második évad óta nézhetetlen. De azért jó tudni, hogy tartja a szintet. -
AZTA #5 Lehet, de úgy messze nem hanyatlik még a minőség mint a house, vagy az így jártam anyátokkal-nál.. -
gabeone #4 Jó sorozat, de így a 6. évadnál szerintem már hanyatlik a minőség. A korábbi évadokat jobban élveztem, azért sajnálom, hogy dvd-n nem adják ki. Persze nem a reklám 8000 ft-os áron. -
#3 Tinisorozatnak nevezni ... háááát ... nem igazán szerencsés.
A tinisorozatok ugyebár a tinik elsősorban szerelmi életéről, meg gimi meg hasonlókról szólnak ... ebből kb semmi sincs benne. Sőt, néha horror (light)
És a szereplőket sem igazán merném tininek nevezni :D
Szóval ez igen mellément.
-
kalapos01 #2 A Vámpírnaplók? Tinisorozat. -
boomsly #1 Tinisorozat? Ez? Akkor a vámpíros gennyáradat micsoda?