15
  • B0nFire
    #15
    "Szoktak sírni szemüvegesek, meg kancsalok, meg hasonlók, akik nem tudják teljesen kiélvezni a 3D-t, hogy mekkora szar ez... ez kb. olyan, mintha a tolószékesek sírnának a foci miatt, hogy mekkora szar, mert nem játszhatják... nem kötelező nézni, vannak akik élvezik. Nekik készül."

    Ja! Gondolom a világpiac nagy része pedig – gondoljunk a távol keleti országokra – le van szarva, mert 10 ázsiaiból 7 szemüveges, de oda se neki, hogy ott vannak a legnépesebb országok, nem nekik készül a technológia, hanem az afrikai négereknek, akik között igencsak elvétve találni szemüvegest. Majd Ugandában venni fogják, mint a cukrot!

    Mellesleg akikhez elsőként eljutnak ezek a cikkek, a vérbeli kockák, nagy részük már csak foglalkozásából kifolyólag is szemüveges, így kissé nagyobb rálátásuk van a dologra. Nem véletlenül kardoskodnak a szemüveges 3D ellen. Viszont én leginkább úgy látom, hogy a 3d maga, mint olyan nem igazán izgat egy igen szűk rétegen kívül senkit. Ahogy az sem, hogy Kálmán Olga full HD-ben megy a CRT tévén.
  • KAWAszaki
    #14
    Ha otthon is 2,5m képátlón mozizol, akkor nem olyan szívás ám...
  • matatom
    #13
    Mindig röhögök, amikor egyesek azon sírnak, hogy szemüvegben kell nézni TV-t.
    Én szemüveges vagyok, és csak annyit fűznék hozzá, hogy a szemüveg megszokható! Bizonyíték rá, hogy a fejlett országokban egyesek szerint akár több, mint 50%-ot meghaladó is lehet a szemüvegesek aránya!
    Viszont a szemüvegeseknek még egy szemüveget rátolni a már meglévőre tényleg szarás! És ez rengeteg embert érint! Szóval, amíg a 3D nem lesz puszta szemmel, jó felbontásban élvezhető, és amíg a szemüvegeseknek, valamint a puhapöcsű nem szemüvegeseknek ez kényelmetlen, addig nem lesz igazán motiváló a vásárlás szempontjából. Egyszerűen csak azért nő majd a 3D TV-k aránya a vásárláskor, mert egyszerűen majd nem lehet kapni másmilyent.
  • Rotyoka
    #12
    Bukás. Majd szemüvegben nézem a TV-t nem?
  • Caine
    #11
    Jó szórakozást hozzá.
    Én kihagyom.
  • dilofekete
    #10
    Azért biztosan van valami átütése a Multiview-nak, akkor meg mi értelme megvenni egy olyan kijelzőt amiben magamat is láthatom jóformán, mert vajon milyen lehet a képalkotása, ha rávetődik a nap?
    Várjuk a teszt eredményeket, hogy használható is a céljainkra!
    Nekem meg multi funkciós fogaim vannak, egy egész svájci bicska készlet lapul benne. XD
  • viasz
    #9
    Mindig is zsákutcának tartottam az otthoni 3D-t, pláne szemüvegben. Ekkora képátlónál nem okoz nekem annyival több élményt, mint amennyivel drágább.
    Ja, és nem, nem rossza a szemem, moziban tetszik a 3D.
  • jocco
    #8
    A Multiview-et viszont jó lenne ha támogatnák a játékok, s nem kellene osztott képernyön nyomni hanem mindenki a teljes kijelzön nyomhatná egyszerre :)
  • armageddon666
    #7
    Sokan vannak akiknek nem fájdul meg a fejük, és tudják élvezni...

    Szoktak sírni szemüvegesek, meg kancsalok, meg hasonlók, akik nem tudják teljesen kiélvezni a 3D-t, hogy mekkora szar ez... ez kb. olyan, mintha a tolószékesek sírnának a foci miatt, hogy mekkora szar, mert nem játszhatják... nem kötelező nézni, vannak akik élvezik. Nekik készül.
  • Caine
    #6
    Kicsit az az érzésem ezekkel a 3D tévékkel, hogy már nem tudják mit találjanak ki, hogy eladják az út termékeket, de az az igazság, hogy q-ra nem izgulok be ettől a "3D" őrülettől, az Avatarnál is egy óra után elkezdett fájni a fejem. Úgyhogy ezeket a szuper újdonságokat kihagyom.
    Valószínűleg csak akkor lesz 3D-s tévém, ha már nem lehet más milyet, csak ezt kapni. Persze csak akkor. ha nem bizonyul ez zsákutcának és nem tűnik el 5 éven belül...
  • Tetsuo
    #5
    Eljen a fejlodes! Bamulatos, mennyivel jobb az eletunk mint oseinknek, akik kenytelenek voltak ilyen fantasztikus cuccok nelkul elni, mint ez a tv!
    Hihetetlen.
  • karcsi
    #4
    akormosdtma nemisa lapostv a divadt
  • torzsvendeg
    #3
    Hát bizony a 300 pixel pont elég a képernyő alján futó hirdetéseknek. A műsor meg le van ejtve.
    Majd biztos szemüvegben nézem a tévét.
  • cloud.strife
    #2
    Pont elég felbontás....... :D
  • Sir Cryalot
    #1
    3d easy : 1920*300

    http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/192459/Derp%20Leader%20standing%20by...-700x511.jpg