A Dead Space 3 szélesebb közönségnek szól majd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
De ezt is felejtsük már el,nem a Resi 4 kezdte a vállfölötti TPS nézetet,gyakorlatilag semmi olyat nem hozott a RE4 ami ne lett volna eddig.
Lásd például COLD FEAR....
Cold Fear nélkül nincs RE4 se ennyi erõvel..😊
sigmavirus1
Kamera és tank irányítás, errõl van szó. Resi 4 nélkül nincs Gears of War, talán Dead Space se, és ezt úgy mondom, hogy Resi 4-et meguntam a második végigjátszás felénél és azóta elõ sem vettem, és nem is fogom soha többé.

Ettõl még amit elindított az tény, utálod vagy szereted, lényegtelen.

Viva La Virus1!!!

Skynet
Resident evil 4 és az új alapok....De mik ezek az új alapok?
-Sokkal kevésbé parás játékmenet
-Sokkal több agyatlan hentelés
-Debil meseszerû fõszörnyek (a törpevarázsló,a nagyvarázsló,az óriás...hagyjukmár...),és sztorivonal

Köszi,de kössz inkább ne...
A RESI 4 volt a sorozat legalja,az 5-ben valamelyest sikerült a régi hangulatú genyákat elõszedni,de továbbra is egy agyatlan tömeghent volt megspékvelve a texasi láncfûrészessel,és zombik helyett a parazitás baromsággal...

A Dead Space 2 is már negatív irányba indult,bár para van még mindig de amit az elsõrészben negatívumként raktak rengetegen miszerint ITT OTT TÚL SOK A HENT a másodikban csak tovább növelték és valóban a játék 90%a abból áll hogy szobáról szobára végighenteljük magunkat...Persze ez megfelelõ szint azoknak akik ezt szeretik csak a parahangulat már nem hozza az elsõ részt..És ha tovább akarják növelni a vásárlótábort az annyit tesz: Csökkentik a célközönség átlagéletkorát--> agyatlan színvonaltalan hent lesz bárgyú idiótáknak tetszõ lények ellen,lásd RE4-5...
IMYke2.0.0.0
17 óra alatt végeztem is az elsõ résszel! Nem értem miért nem robbant akkorát ez a játék, mint várták (mit vártak, meleg hógolyót?)...
A második részt is azonnal feltettem utána, és a hajnali lefekvésig belegyilkoltam másfél órát. Húúúú!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sigmavirus1
Na ne légy baromállat, a Resident Evil 4 fektette le az új alapokat annak idején, amit azóta a Gears of War és minden TPS koppint.

Viva La Virus1!!!

Vicc!
Pont a resit hozzák példának ami egy selejt Gears of War clone lett!
IMYke2.0.0.0
Az elsõ részét 4 napja kezdtem el játszani (igen, eddig még nem látta egyetlen bitje sem ezt a gépemet), szigorúan este 7 után.
A hatása leírhatatlan. Képzeljetek el egy lassan 40 éves emberkét, aki bár játékokon edzõdött, mégis van, hogy a saját vérben tocsogó "lábának" (Isaac-é) a zajára összeretten 😊
Vagy amikor a fémfal túloldaláról egy hatalmas ordítás felhangzik 😊
A többirõl nem is beszélve.
Ja, és nem vagyok horror játék rajongó - emiatt is kerültem eddig.
Azonban, amikor telepíteni kezdtem, hajtani kezdett a kíváncsiság (ami ugye lehet jó és rossz tanácsadó is).

Az irányítást rettentõ mód szokni kellett (annak idején pont emiatt hagytam abba, a korábbi gépemen), és próbálkoztam bár X360 vezérlõvel, maradtam inkább a billentyûzet + egér kombinációnál.

Ha a 2. rész ennél jobb lesz (bár még nem végeztem vele, a navigációs kártyát kell még megtalálnom az ûrsiklóhoz, nem tudom mennyi van még hátra, de ezt nem is akarom tudni), mert mondjuk az "sikeresebb", összeszedettebb, akkor örülök.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

úgy, hogy már nem lesz horrorjáték...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

armageddon666
"A <játék neve> szélesebb közönségnek szól majd"

Így kezdõdik a legtöbb bukás 😊 gamer szemében mindenképp, gazdaságilag persze nem, mert szélesebb a közönség... hiába lesz így hígabb, SZARABB a játék. 😞

@

Mivel lehet egy horror játékot szélesebb közönsége elé vinni? Mitõl lesz vonzó hirtelen a nagymamák és az 5 évesek számára? Ezt nem értem.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

zola2000
az elsõ három resi egy baromi jó horrorjáték volt, de gamecuben a resi zero és a REmake után valahogy csalódás volt.

A

DS 2. részét a közepétõl kezdtem el unni. Semmi para, és ha volt is ordított. hogy most az lesz. Ugyan ez a szörnyek esetén, tudni lehetett mikor merrõl fog jönni.
Az 1. része sokkal változatosabbra sikeredett. Jó látni, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Tinman
A 4. rész baromi jó lett (KONZOLON!), az 5. rész meg baromi középszerû.
A 4. rész az egyetlen amit 2x játszottam végig a Resi saga-ból, mivel Ada szemszögébõl is érdekes volt látni a történéséket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
Nekik csak a kassza nyereség számít. Több gémert tudnak behálózni, mint amennyi elpártol az új játékmenettõl.

Fákjúal!

mcwolf
Akkor ebbõl is egy agyatlan daráldát fognak csinálni 100 necromorph/m3 ellenfelekkel.
Remek <#falbav>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Remek akkor ezzel az értékelhetõ részeknek vége is. Példálóznak a Resident Evil-el - hát normálisak ezek? A Lehetõ legrosszabb példa a Resident, mert egy remek játékot sikerült elvinni a legrosszabb irányba - a pénzéhes, zsidó, ..... anyját annak aki ezt kitalálta. Pffff szánalom...
zola2000
a resident evil sorozatot a 4. résszel szúrták el, az ötödiket ezért már nem is láttam...

A