Battle: Los Angeles

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt próbáltad, hogy a paulDLL-t a fökönyvtárba is bemásolni, nekem igy megy!!
De nem értem mi baj van az irányítással, olyan mint a többi....zoom jobb egérre és kész!

grebber
Tegnap feltettem win 7 sp1-et utána elindult na mondom akkor ez volt a baja.Ma meg nem indul bármire állítom a kompatibilitást.
Már xp-re is felraktam de ott sem megy.Érdekes elsõ game kb ami ilyet csinál.De elég sok helyen olvasom hogy baszakodnak vele.Szerintem nem minden okés a töréssel.De más team nem igen foglalkozik majd vele 😞
Pedig jó kis móka kevesebb mint 1 órás zúzás<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nekem egyáltalán nem indult el és nem is írt semmit amíg a kompatibilitást win95-re nem állítottam. Ez is komoly azért. Igazi profi munka 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most olvasom ,hogy te is a Doomokat hoztad példának, na akkor nem csak szerintem gáz ez az egész. Mondjuk a WASD-t még néha elviselem, de legalább a képet tudnám normális méretûre állítani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én nem nyúltam az irányításhoz csak a zoomot raktam jobb egérgombra.És nem forog a karakter hanem rendes fps irányítás így!

Csak már többé nem indul el.De legalább írna ki valamit mi a baja😞

Shep
Óriási ez a játék végre elindult erre 1440 még véletlenül sincsen a választási lehetõségek között. Na mondom jó legyen valami más WS, hát erre berakta a monitor közepére a képet. Hát ok de azért legalább nézzük meg milyen. Gombokat átállítottam mert én a nyilakkal szoktam mozogni erre nyomom ,hogy oldalazzon erre körbe fordul a tag. Tisztára, mint anno a Doom 1-2-ben.

Maxtreme
jah. használat után eldobandó 😊 (de ha jót akarsz, már elõtte <#miaz><#gonosz1> )

Akkor ez tényleg az "egyszer játszós fajta" xD

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

grebber
Na frankó még1x végig akarom durrantani de most nehéz szinten ,erre már el sem indul 😞
Mondjuk tegnap is dolgoztam vele elég sokat mire elindult.De ma lövésem sincs mi a baja!

Pisztozs jön majd hozzá dlc-k serege

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

grebber
Jó hosszú game volt uszkve kb 50 perc<#taps><#eljen>
Az év citromdíj tuti gyõztese!

Maxtreme
Hát azért arra kíváncsi lennék melyik tesztelõ bólintott rá (ja hogy az nem volt) a PC-s portra.
a 90-es években az még elment mondjuk a Doom1-2-nél hogy nyilakkal (vagy AS-el, azt most mindegy) fordultunk, hisz akkor még egeret sem nagyon használtunk az FPS játékokban. De 2001-ben? hát b+.. és még a cfg fileban sem lehet átlõni
Magáról a játékról: (sokat nem nyomultam vele mert NEM vagyok hajlandó megszokni így az irányítást)
A legigényesebb dolog talán a menü 😊 az tényleg pofás, minõségi szagot áraszt.
A hangok SZÖRNYÛEK. és tán ez az ami totálisan elszarja a játékot szerintem.
A gameplay cod klón alienek ellen 😊

Amúgy azért többet vártam a SABER interactive-tól. Volt nekik már ennél sokkal jobb húzásuk is (Timeshift)

balee4
Kipróbáltam, azért nem olyan rossz ez, elsõ pálya alapján még jó gagyinak tûnt, de aztán jobb lesz. Persze érzõdik rajta, hogy csak budget kategóriás.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Bõdületes gyenge lett a game.

Fpocok
Néztem én is... pedig elvileg tegnap jött ki. <#fejvakaras><#nemtudom>

Parasite Eve 2, best game EVER!

CybeRick
Steam-en még nem látom

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Shep
Biztos jó játék. Kár, hogy nem indul el.

Fpocok
Kipróbáltam.
Mit mondjak... hangulatos. Sajnos nem tudom mennyire spoileres, ezért nem nagyon merem tovább tolni.

SigS
ATI Graphics Card - Radeon HD 2900 Pro <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Fpocok
Nem teljes árú játék, hanem budget. Steamen jött ki. Film mellé jó ez. Senki ne várjon CoD-ot.

JackSparrow88
Kint is van már 😄
Battle Los Angeles-Skidrow
De csak 1,4 giga??? Hát ha 2011-es grafja van akkor azért kissé keveslem a méretét :/

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Totti5
hulladék

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Már most sokkal izgalmasabbnak néz ki, mint a Medal Of Honor.

Fpocok
Gépigény:

Intel Processor - Core 2 Duo E4400 2.0GHz
AMD Processor - Opteron Dual core 180
Nvidia Graphics Card - GeForce GT 240
ATI Graphics Card - Radeon HD 2900 Pro
RAM (Memory) - 2 GB
Hard Disk Space - 4 GB
Direct X - 9

Fpocok
A Battle: Los Angeles film alapján készült budget játék.

← ElőzőOldal 2 / 2