Battle: Los Angeles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem értem mi baj van az irányítással, olyan mint a többi....zoom jobb egérre és kész!
Már xp-re is felraktam de ott sem megy.Érdekes elsõ game kb ami ilyet csinál.De elég sok helyen olvasom hogy baszakodnak vele.Szerintem nem minden okés a töréssel.De más team nem igen foglalkozik majd vele 😞
Pedig jó kis móka kevesebb mint 1 órás zúzás<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak már többé nem indul el.De legalább írna ki valamit mi a baja😞
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Mondjuk tegnap is dolgoztam vele elég sokat mire elindult.De ma lövésem sincs mi a baja!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Az év citromdíj tuti gyõztese!
a 90-es években az még elment mondjuk a Doom1-2-nél hogy nyilakkal (vagy AS-el, azt most mindegy) fordultunk, hisz akkor még egeret sem nagyon használtunk az FPS játékokban. De 2001-ben? hát b+.. és még a cfg fileban sem lehet átlõni
Magáról a játékról: (sokat nem nyomultam vele mert NEM vagyok hajlandó megszokni így az irányítást)
A legigényesebb dolog talán a menü 😊 az tényleg pofás, minõségi szagot áraszt.
A hangok SZÖRNYÛEK. és tán ez az ami totálisan elszarja a játékot szerintem.
A gameplay cod klón alienek ellen 😊
Amúgy azért többet vártam a SABER interactive-tól. Volt nekik már ennél sokkal jobb húzásuk is (Timeshift)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mit mondjak... hangulatos. Sajnos nem tudom mennyire spoileres, ezért nem nagyon merem tovább tolni.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Battle Los Angeles-Skidrow
De csak 1,4 giga??? Hát ha 2011-es grafja van akkor azért kissé keveslem a méretét :/
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Intel Processor - Core 2 Duo E4400 2.0GHz
AMD Processor - Opteron Dual core 180
Nvidia Graphics Card - GeForce GT 240
ATI Graphics Card - Radeon HD 2900 Pro
RAM (Memory) - 2 GB
Hard Disk Space - 4 GB
Direct X - 9