75
Battle: Los Angeles (Game)
-
#35 Ez a játék először Oroszországban debütált. Nekik köszönhető a PC-s verza XD -
strebacom #34 Ja igen az Eu-ban nem elérhetö...Only US
hehe -
#33 Nálam is, de én franciában vagyok!:)
Az "EU"-ba nem is jön ki vagy wtf?:D -
strebacom #32 Igen ezt olvastam a mi régiónkban nem elérhetö!! -
#31 Steam
(de nálam azt írja, hogy "An error was encountered while processing your request:
This item is currently unavailable in your region") -
#30 Na akkor felrakom én is az sp-t -
#29 A sprintet azt a Crysis-ból lopták az biztos abból is a maximum speedet mert kb 5 méter után már liheg és lelassul :(
Nem azért mondom,de ez 10dollárt sem ér. 45 perces szösszenet.Szerintem ezt kár volt kiadni.De ők tudják. -
strebacom #28 Ja pont erre gondoltam..szerintem erröl koppintoták a Crysis2-t és grafika is hasonló olyan konzolszerü DX9...
-
#27 Nem olyan rossz ez,olyan Crysis2-s :) -
strebacom #26 Ha kompt. winxp-töl régebbi.. akkor nincs minden felbontás, max1280*1024....
-
strebacom #25 Azt próbáltad, hogy a paulDLL-t a fökönyvtárba is bemásolni, nekem igy megy!!
De nem értem mi baj van az irányítással, olyan mint a többi....zoom jobb egérre és kész! -
#24 Tegnap feltettem win 7 sp1-et utána elindult na mondom akkor ez volt a baja.Ma meg nem indul bármire állítom a kompatibilitást.
Már xp-re is felraktam de ott sem megy.Érdekes első game kb ami ilyet csinál.De elég sok helyen olvasom hogy baszakodnak vele.Szerintem nem minden okés a töréssel.De más team nem igen foglalkozik majd vele :(
Pedig jó kis móka kevesebb mint 1 órás zúzás -
#23 Nekem egyáltalán nem indult el és nem is írt semmit amíg a kompatibilitást win95-re nem állítottam. Ez is komoly azért. Igazi profi munka :) -
#22 Most olvasom ,hogy te is a Doomokat hoztad példának, na akkor nem csak szerintem gáz ez az egész. Mondjuk a WASD-t még néha elviselem, de legalább a képet tudnám normális méretűre állítani. -
#21 Én nem nyúltam az irányításhoz csak a zoomot raktam jobb egérgombra.És nem forog a karakter hanem rendes fps irányítás így!
Csak már többé nem indul el.De legalább írna ki valamit mi a baja:( -
#20 Óriási ez a játék végre elindult erre 1440 még véletlenül sincsen a választási lehetőségek között. Na mondom jó legyen valami más WS, hát erre berakta a monitor közepére a képet. Hát ok de azért legalább nézzük meg milyen. Gombokat átállítottam mert én a nyilakkal szoktam mozogni erre nyomom ,hogy oldalazzon erre körbe fordul a tag. Tisztára, mint anno a Doom 1-2-ben. -
#19 jah. használat után eldobandó :) (de ha jót akarsz, már előtte ) -
vzajcev #18 Akkor ez tényleg az "egyszer játszós fajta" xD -
#17 Na frankó még1x végig akarom durrantani de most nehéz szinten ,erre már el sem indul :(
Mondjuk tegnap is dolgoztam vele elég sokat mire elindult.De ma lövésem sincs mi a baja! -
vzajcev #16 Pisztozs jön majd hozzá dlc-k serege [IMG][/IMG] -
#15 Jó hosszú game volt uszkve kb 50 perc
Az év citromdíj tuti győztese! -
#14 Hát azért arra kíváncsi lennék melyik tesztelő bólintott rá (ja hogy az nem volt) a PC-s portra.
a 90-es években az még elment mondjuk a Doom1-2-nél hogy nyilakkal (vagy AS-el, azt most mindegy) fordultunk, hisz akkor még egeret sem nagyon használtunk az FPS játékokban. De 2001-ben? hát b+.. és még a cfg fileban sem lehet átlőni
Magáról a játékról: (sokat nem nyomultam vele mert NEM vagyok hajlandó megszokni így az irányítást)
A legigényesebb dolog talán a menü :) az tényleg pofás, minőségi szagot áraszt.
A hangok SZÖRNYŰEK. és tán ez az ami totálisan elszarja a játékot szerintem.
A gameplay cod klón alienek ellen :)
Amúgy azért többet vártam a SABER interactive-tól. Volt nekik már ennél sokkal jobb húzásuk is (Timeshift) -
#13 Kipróbáltam, azért nem olyan rossz ez, első pálya alapján még jó gagyinak tűnt, de aztán jobb lesz. Persze érződik rajta, hogy csak budget kategóriás. -
#12 Bődületes gyenge lett a game.
-
#11 Néztem én is... pedig elvileg tegnap jött ki. -
#10 Steam-en még nem látom -
#9 Biztos jó játék. Kár, hogy nem indul el. -
#8 Kipróbáltam.
Mit mondjak... hangulatos. Sajnos nem tudom mennyire spoileres, ezért nem nagyon merem tovább tolni. -
#7 ATI Graphics Card - Radeon HD 2900 Pro -
#6 Nem teljes árú játék, hanem budget. Steamen jött ki. Film mellé jó ez. Senki ne várjon CoD-ot. -
#5 Kint is van már :D
Battle Los Angeles-Skidrow
De csak 1,4 giga??? Hát ha 2011-es grafja van akkor azért kissé keveslem a méretét :/ -
#4 hulladék -
#3 Már most sokkal izgalmasabbnak néz ki, mint a Medal Of Honor. -
#2 Gépigény:
Intel Processor - Core 2 Duo E4400 2.0GHz
AMD Processor - Opteron Dual core 180
Nvidia Graphics Card - GeForce GT 240
ATI Graphics Card - Radeon HD 2900 Pro
RAM (Memory) - 2 GB
Hard Disk Space - 4 GB
Direct X - 9 -
#1 A Battle: Los Angeles film alapján készült budget játék.